Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 10 Мар 2009 17:17
Даде 70 кинта за експенжъна и на 73 лвл се отказваш? едит: сега чета проблеми с компа си имал, кофти.... все си мислех, че ти наскоро го смени със здрава машинка
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 10 Мар 2009 17:22
Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината. So => no WoW.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 10 Мар 2009 17:27
The Chameleon написа: Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината. So => no WoW. Warhammer е по добър не взема толкова много време И на всичкото отгоре е по приятен за игране
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Мар 2009 00:23
The Chameleon написа: Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината. So => no WoW. Това си си го направил сам.Един герой 80 левел не изисква толкова много време за игра,аз примерно се логвам само за райдове вечер, и то какво логване , ние изчистваме сичко за 1 вечер и цяла седмица си клатя краката . Общо взето близард опростиха играта за да са доволни casual играчите,което за мен е готино защото не съм задължен да играя постоянно а в същото време съм в добре прогресираща гилдия . Тъй че хвани се,дигни си героя,прави хероик инстанции един ден, събираш гиър и си намираш гилдия,гаранция ти давам че ще играеш по малко без да имаш чувството че ако не играеш изпускаш много
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Мар 2009 11:56
Виж, работата е там, че това е първия ми хай лвл герой. Тръгнал съм да изпълнявам всички куестове, вече съм минал Калимдор и почти Аутланд, после иде Нортрънд, искам да видя всички дънджъни и рейдове, бла бла бла.... играя по цял ден, ако мога. Скоро няма да се дигна 80-ти ( това можех да съм го направил преди месеци ... )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Мар 2009 13:32
Scar написа: The Chameleon написа: Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината. So => no WoW. Това си си го направил сам.Един герой 80 левел не изисква толкова много време за игра,аз примерно се логвам само за райдове вечер, и то какво логване , ние изчистваме сичко за 1 вечер и цяла седмица си клатя краката . Общо взето близард опростиха играта за да са доволни casual играчите,което за мен е готино защото не съм задължен да играя постоянно а в същото време съм в добре прогресираща гилдия . Тъй че хвани се,дигни си героя,прави хероик инстанции един ден, събираш гиър и си намираш гилдия,гаранция ти давам че ще играеш по малко без да имаш чувството че ако не играеш изпускаш много Точно така е , по принцип влизам винаги вечер правя няколко стека билки изчистим накс25 и айде в леглото . Даже не съм минал всички хероици ;Д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 16 Мар 2009 11:58
Как аджеба да сваля новия 3.1 пач, че бекграунд даунлоъдъра ми се влачи с 3 кб/с С това темпо докато го сваля ще излезе нов -.- nvm, razbrah istinata.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 16 Мар 2009 19:37
Еми на мене не ми го тегли -.- Не че ще играя ама да видя промените може да е огряло слънце на моята улица.
То даже сега не показва че имам нужда от него -.-
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 16 Мар 2009 23:32
Защото няма нужда. Самия пач ще влезе в действие след 20-тина дни. От Близзард го пускат предварително, защото... за да.... хм... ами пускат го предварително.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 17 Мар 2009 00:31
Хами, спиш ли?
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 17 Мар 2009 00:55
Хами вече не играе! Хърф, кажи си героя да те адна, ако си в моя сървър
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 17 Мар 2009 01:22
Хърф написа: Хами, спиш ли? Не, що?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 17 Мар 2009 11:17
Omega-x написа: Хами вече не играе! Хърф, кажи си героя да те адна, ако си в моя сървър Аз играя от акаунта на Хами ! Почнах Death knight, щото немам нерви от 1 лвл ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 17 Мар 2009 11:24
Па кажи герои да те аднем
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 18 Мар 2009 13:20
The Chameleon написа: Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината. So => no WoW. Ам ти сам си виновен ,мноо си се втръбил в тоз вов .Влизаш цъкаш си час -два ,или в работните дни даже никак,и ще ти е по интересно в почивните дни. Това е според мен,защото и аз ходя на работа и вечер влиза за малко , и в почивните дни си играя с голям кеф.
___________________________________ Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound. http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 18 Мар 2009 13:26
indeedhewas написа: Даде 70 кинта за експенжъна и на 73 лвл се отказваш? едит: сега чета проблеми с компа си имал, кофти.... все си мислех, че ти наскоро го смени със здрава машинка То аз се отказах на 75ти, само че с DKто
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 18 Мар 2009 13:44
Djtaz написа: Ам ти сам си виновен ,мноо си се втръбил в тоз вов .Влизаш цъкаш си час -два ,или в работните дни даже никак,и ще ти е по интересно в почивните дни. Това е според мен,защото и аз ходя на работа и вечер влиза за малко , и в почивните дни си играя с голям кеф.
Е ТЪП ли си, разбира се, че е в мен проблема!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 19 Мар 2009 00:20
Guh... сигурно ще си продам акаунта Дали мога да му взема 100 кинта, като е със слаби герои, без последния експанжън и без платено игрално време
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 19 Мар 2009 15:25
Не
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 22 Мар 2009 16:16
Снощи си дадох почти всичкия голд за материяли за блексмитинга и сега съм почти без кинти. Поне докарах БС-а до 200, а майнинга е бая назаде. Тая вечер сигурно ще има гринд за mageweave стекове , че добри кинти ми падат от там
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|