едит: сега чета проблеми с компа си имал, кофти.... все си мислех, че ти наскоро го смени със здрава машинка
World of Warcraft - Wrath of the Lich King
Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King
Даде 70 кинта за експенжъна и на 73 лвл се отказваш?
едит: сега чета проблеми с компа си имал, кофти.... все си мислех, че ти наскоро го смени със здрава машинка
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината.
So => no WoW. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Warhammer е по добър не взема толкова много времеThe Chameleon написа:Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината.So => no WoW.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Това си си го направил сам.Един герой 80 левел не изисква толкова много време за игра,аз примерно се логвам само за райдове вечер, и то какво логване , ние изчистваме сичко за 1 вечер и цяла седмица си клатя кракатаThe Chameleon написа:Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината.So => no WoW.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Виж, работата е там, че това е първия ми хай лвл герой. Тръгнал съм да изпълнявам всички куестове, вече съм минал Калимдор и почти Аутланд, после иде Нортрънд, искам да видя всички дънджъни и рейдове, бла бла бла.... играя по цял ден, ако мога.
Скоро няма да се дигна 80-ти ( това можех да съм го направил преди месеци ...
)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Точно така е , по принцип влизам винаги вечер правя няколко стека билки изчистим накс25 и айде в леглото . Даже не съм минал всички хероици ;ДScar написа:Това си си го направил сам.Един герой 80 левел не изисква толкова много време за игра,аз примерно се логвам само за райдове вечер, и то какво логване , ние изчистваме сичко за 1 вечер и цяла седмица си клатя кракатаThe Chameleon написа:Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината.So => no WoW.
. Общо взето близард опростиха играта за да са доволни casual играчите,което за мен е готино защото не съм задължен да играя постоянно а в същото време съм в добре прогресираща гилдия
. Тъй че хвани се,дигни си героя,прави хероик инстанции един ден, събираш гиър и си намираш гилдия,гаранция ти давам че ще играеш по малко без да имаш чувството че ако не играеш изпускаш много
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Как аджеба да сваля новия 3.1 пач, че бекграунд даунлоъдъра ми се влачи с 3 кб/с
С това темпо докато го сваля ще излезе нов -.-
nvm, razbrah istinata.
nvm, razbrah istinata.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Еми на мене не ми го тегли -.- Не че ще играя ама да видя промените може да е огряло слънце на моята улица.
То даже сега не показва че имам нужда от него -.-
То даже сега не показва че имам нужда от него -.-
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Защото няма нужда. Самия пач ще влезе в действие след 20-тина дни. От Близзард го пускат предварително, защото... за да.... хм... ами пускат го предварително.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Хами вече не играе!
Хърф, кажи си героя да те адна, ако си в моя сървър
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не, що?Хърф написа:Хами, спиш ли?
天皇陛下万歳。。!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Аз играя от акаунта на Хами ! Почнах Death knight, щото немам нерви от 1 лвл ...Omega-x написа:Хами вече не играе!
джумерки
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Па кажи герои да те аднем
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Ам ти сам си виновен ,мноо си се втръбил в тоз вов .Влизаш цъкаш си час -два ,или в работните дни даже никак,и ще ти е по интересно в почивните дни.The Chameleon написа:Компа едно на ръка... ама наистина ми влияе зле и ако продължавам и 3 няма да хвана за края на годината.So => no WoW.
Това е според мен,защото и аз ходя на работа и вечер влиза за малко , и в почивните дни си играя с голям кеф.
Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
-
Steel
- Обратна връзка:
То аз се отказах на 75ти, само че с DKтоindeedhewas написа:Даде 70 кинта за експенжъна и на 73 лвл се отказваш?
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Е ТЪП ли си, разбира се, че е в мен проблема!Djtaz написа:
Ам ти сам си виновен ,мноо си се втръбил в тоз вов .Влизаш цъкаш си час -два ,или в работните дни даже никак,и ще ти е по интересно в почивните дни.
Това е според мен,защото и аз ходя на работа и вечер влиза за малко , и в почивните дни си играя с голям кеф.
天皇陛下万歳。。!
Guh... сигурно ще си продам акаунта
Дали мога да му взема 100 кинта, като е със слаби герои, без последния експанжън и без платено игрално време 
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Sentinel
- В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
Снощи си дадох почти всичкия голд за материяли за блексмитинга и сега съм почти без кинти. Поне докарах БС-а до 200, а майнинга е бая назаде. Тая вечер сигурно ще има гринд за mageweave стекове , че добри кинти ми падат от там
Global Strike Task Force