С кого коментирате...
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Re: С кого коментирате...
Какво можем да обобщим - МилионЛъжи е няква тийн уанаби курва, дето се взима за важна...again. Всички го знаят, само тя не, защото тя е по-умна :/
Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително.
Съвета ми към оная курветина е да си ходи при циганите в испания и да не се прави на "лице зад маска; играеща роли, защото никой не я познава истински такива шитове".
Съвета ми към оная курветина е да си ходи при циганите в испания и да не се прави на "лице зад маска; играеща роли, защото никой не я познава истински такива шитове".
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Тревата ти е шит ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Omega-x написа:Какво можем да обобщим - МилионЛъжи е няква тийн уанаби курва, дето се взима за важна...again. Всички го знаят, само тя не, защото тя е по-умна :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
MillionLies
Както мога да обобщя, ти си поредния уонаби умник, който смята, че всички останали са егати тъпите парчета... again. Не си единствения, не се коси.Omega-x написа:Какво можем да обобщим - МилионЛъжи е няква тийн уанаби курва, дето се взима за важна...again. Всички го знаят, само тя не, защото тя е по-умна :/
Интересен феномен - като видите "мацка" и припиквате вече, нито знаете как да говорите с нея, нито изобщо явно я приемате за човешко същество. Говоря като цяло.
Съвета ми към теб, поредния "умник" е да си гледкаш живота и да не дрънкаш напред-назад. Не си мисли, че всички сме толкова прозрачни, че от 3 коментара да ни разбираш на мига кой какъв е. Не си наясно какъв ми е бил живота, нито с кого съм се чукала по време на него, за да ме наричаш курветина или каквото и да било друго. И не претендирам да съм "лице зад маска играещо роли, бла бла".
Ще те помоля да си спестиш коментарите по мой адрес, ясно ми стана какво ти е мнението за мен, достатъчно обиди написа. Не понасям хора, които нямат минимално уважение към другите, така че бъди сигурен, че "чувствата" са взаимни. Не желая да обсъждам себе си с никого тук. К'вото правя си е за МЕН, не се опитвай да ме дефинираш или да ми слагаш етикети, живей си живота и не се занимавай с мен като съм ти толкова неприятна. Игнорирай ме и толкова.
Малко може да се усетите, че и другите са човешки същества и на никого не му е приятно да бъде обиждан. И противно на всеобщото мнение тук - съществата от женски пол също спадаме към категорията човек.
Според мен беше достатъчно неуважителното отношение от ваша страна.
А ако наистина искате да ме изгоните от безценния си форум, не е нужно да го правите по бруталния начин, с обиди и отвратително отношение. Достатъчно ми е да ми се напише директно. При всички положения не мога да разбера причините ви, но както и да е.
Толкова от мен...
-
Vermic
- Обратна връзка:
И ден не издържа
-
MillionLies
Мдае... ако искаш да си стоя и да очаквам още обиди... Вие какво? Правите "тестове" на новодошлите женки? Големо смешно... 3 кг и 100 г... -_-
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Vermic
- Обратна връзка:
Това е жестоката истина :Д За да си тук трябва да си издръжливо копеле :Д особено на хеит ;ДMillionLies написа:Мдае... ако искаш да си стоя и да очаквам още обиди... Вие какво? Правите "тестове" на новодошлите женки? Големо смешно... 3 кг и 100 г... -_-
-
MillionLies
Ми... к'во да ти кажа... хах. На кого му пука и без т'ва?
Най-голямата грешка, която едно момиче може да направи тук е да каже, че... е момиче. И после да си сложи и снимка. Най-добре ще е да се приготвя... психическиMillionLies написа:Мдае... ако искаш да си стоя и да очаквам още обиди... Вие какво? Правите "тестове" на новодошлите женки? Големо смешно... 3 кг и 100 г... -_-
If God wanted us to bend over He'd put diamonds on the floor.
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ае бе не се прави на голямата работа!Поствай снимката!Cookie написа: Най-голямата грешка, която едно момиче може да направи тук е да каже, че... е момиче. И после да си сложи и снимка. Най-добре ще е да се приготвя... психически
Хах все още нямам такова намерение. И ти си ми достатъчен. Знам кво ме следва, така че...Vermic написа:Ае бе не се прави на голямата работа!Поствай снимката!Cookie написа: Най-голямата грешка, която едно момиче може да направи тук е да каже, че... е момиче. И после да си сложи и снимка. Най-добре ще е да се приготвя... психически
-
Vermic
- Обратна връзка:
И какво последва след като лъжите сложи своя снимка?Какъв е шибания проблем бе!
-
Steel
- Обратна връзка:
Vermic написа:Ае бе не се прави на голямата работа!Поствай снимката!Cookie написа: Най-голямата грешка, която едно момиче може да направи тук е да каже, че... е момиче. И после да си сложи и снимка. Най-добре ще е да се приготвя... психически
?
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Vermic
- Обратна връзка:
хахаха не за това бе добре е човек да знае с какво разговаря от другата страна ;сSteel написа:![]()
?
Хахаха за какво се палиш толкова? Моята снимка няма да ти направи деня а и не искам ти или някой друг да ми го развали. И как така кво последва?! Ми изгонихте момичето! Иначе всички се вайкате че нямало "женски" във форума.
Ххаахахха, пичове, отдавна не се бях смял така на нещо от форума :Д
МилионЛъжи, ако наистина си момиче, свиквай, те не искат да те изгонят, а просто такива са морафетите на форума, пък и едва ли някой вярва, че в действителност с женско. Това е коч форум и то какъв...
МилионЛъжи, ако наистина си момиче, свиквай, те не искат да те изгонят, а просто такива са морафетите на форума, пък и едва ли някой вярва, че в действителност с женско. Това е коч форум и то какъв...
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
-
Vermic
- Обратна връзка:
Прати я на лично съобщение ;д заклевам се че никой друг няма да я види освен аз и аз ;дCookie написа:Хахаха за какво се палиш толкова? Моята снимка няма да ти направи деня а и не искам ти или някой друг да ми го развали. И как така кво последва?! Ми изгонихте момичето! Иначе всички се вайкате че нямало "женски" във форума.
Ти и алтер егото ти, или ти и епичният висок тон, наименувал себе си АЗ?Vermic написа:Прати я на лично съобщение ;д заклевам се че никой друг няма да я види освен аз и аз ;д
Прочее, май от теб (Респективно, от теб и АЗ) я е страх.
If it's not a signature, shoot it.