Заглавие: Re: С кого коментирате...
Omega-x написа:
Какво можем да обобщим - МилионЛъжи е няква тийн уанаби курва, дето се взима за важна...again. Всички го знаят, само тя не, защото тя е по-умна :/
Интересен феномен - Когато има мацка, нивата на спам се покачват значително.
Съвета ми към оная курветина е да си ходи при циганите в испания и да не се прави на "лице зад маска; играеща роли, защото никой не я познава истински такива шитове".
Както мога да обобщя, ти си поредния уонаби умник, който смята, че всички останали са егати тъпите парчета... again. Не си единствения, не се коси.
Интересен феномен - като видите "мацка" и припиквате вече, нито знаете как да говорите с нея, нито изобщо явно я приемате за човешко същество. Говоря като цяло.
Съвета ми към теб, поредния "умник" е да си гледкаш живота и да не дрънкаш напред-назад. Не си мисли, че всички сме толкова прозрачни, че от 3 коментара да ни разбираш на мига кой какъв е. Не си наясно какъв ми е бил живота, нито с кого съм се чукала по време на него, за да ме наричаш курветина или каквото и да било друго. И не претендирам да съм "лице зад маска играещо роли, бла бла".
Ще те помоля да си спестиш коментарите по мой адрес, ясно ми стана какво ти е мнението за мен, достатъчно обиди написа. Не понасям хора, които нямат минимално уважение към другите, така че бъди сигурен, че "чувствата" са взаимни. Не желая да обсъждам себе си с никого тук. К'вото правя си е за МЕН, не се опитвай да ме дефинираш или да ми слагаш етикети, живей си живота и не се занимавай с мен като съм ти толкова неприятна. Игнорирай ме и толкова.
Малко може да се усетите, че и другите са човешки същества и на никого не му е приятно да бъде обиждан. И противно на всеобщото мнение тук - съществата от женски пол също спадаме към категорията човек.
Според мен беше достатъчно неуважителното отношение от ваша страна.
А ако наистина искате да ме изгоните от безценния си форум, не е нужно да го правите по бруталния начин, с обиди и отвратително отношение. Достатъчно ми е да ми се напише директно. При всички положения не мога да разбера причините ви, но както и да е.
Толкова от мен...