Тутунец за наргиле
Тутунец за наргиле
Тъй като и тук има доста потребители ми е интересно какъв тютюн ползвате?
Картонените кутийки по 50гр са пълне боклук. Дращят, нямат хубав аромат, гадни са.
Розовите найлонови пликчета по 100гр са по-прилични, но всички са поразително еднакви, ароматът се задържа за малко време и накрая пак си е просто скапан дим.
Консервите, като че ли, са най-прилични, но са 6-7 вида и омръзват бързо.
Като цяло това, което арабите на Симеон (пазара Кирков), продават няма нищо общо с няколкото сирийски, египетски и дубайски тютюна, които съм успявал да пуша.
Доколкото знам, тук таме може да се намери качествен тютюн, но до сега не съм успявал да намеря. Някой да знае нещо повече?
Картонените кутийки по 50гр са пълне боклук. Дращят, нямат хубав аромат, гадни са.
Розовите найлонови пликчета по 100гр са по-прилични, но всички са поразително еднакви, ароматът се задържа за малко време и накрая пак си е просто скапан дим.
Като цяло това, което арабите на Симеон (пазара Кирков), продават няма нищо общо с няколкото сирийски, египетски и дубайски тютюна, които съм успявал да пуша.
Доколкото знам, тук таме може да се намери качествен тютюн, но до сега не съм успявал да намеря. Някой да знае нещо повече?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Gastly
- Обратна връзка:
Re: Тутунец за наргиле
Бар "Наргиле" в Студ. град - 30лв половин килограм, питай на място.
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
loyalty and bravery.
Ние за разнообразие полаваме предимно тези от картонените кутийки... има богат избор :Д А и няма много разлика с тези от пликчетата 
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
- Dr Zombayo
добре де, кажете поне някоя марка... и къде се намират евентуално... че аз съм виждал едниствено al waha или квито бяха там, ама то тва ми го дават със стъблото баси..
30лв излиза и половин кило от пазара, а може да си го вземеш разнообразен. Въпросът е по-добър ли е?
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Най-често напоследък ползвам от пликчетата, но да ти кажа - след като пуших миналата година дубайска череша, нищо не може да ме впечатли от това по пазарите.Консерви не съм пробвал - но щом казваш,че са по-добри, ще опитамМорт написа:Тъй като и тук има доста потребители ми е интересно какъв тютюн ползвате?
Иначе и мен ме интересува от къде мога да изкопам евентуално пак нещо разнообразно...Бецз да включва разходка до Турция
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Gastly
- Обратна връзка:
Сирииски, ирански...Gastly написа:Бар "Наргиле" в Студ. град - 30лв половин килограм, питайте на място.
loyalty and bravery.
loyalty and bravery.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Аз съм на офертата в Студентски. =) Там некви плодови... хич не разбирам, ама пуша. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
На мен кутийките си ми харесват (пушил съм и от другите споменати). Препоръчвам черешата!
Препоръчвам статията - http://bobydimitrov.com/mind/435/nargile
Препоръчвам статията - http://bobydimitrov.com/mind/435/nargile
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Пробвайте да си правите миксове
За сега най-добрия микс, които сме си правили с жената беше лимон и портокал. Има страшно освежаващ вкус.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
И мента и лимон.Warbringer написа:Пробвайте да си правите миксовеЗа сега най-добрия микс, които сме си правили с жената беше лимон и портокал. Има страшно освежаващ вкус.
Принципно гледам да взимам от консерва, но аз лично съм капризна от към аромати и пуша мента и при нужда и лимон
Крещя, следователно съществувам!
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
А колко вода сипвате в стъклото?
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
Повечко. Дърпа се по-тегаво, но не дразни толкова.
Водата е обширна тема. По принцип трябва да е колкото се може по-студена - вазата се пълни с лед. Може да се направи нещо като кутия с лед между маркуча и вазата, така че димът да минава през нея. Ice chamber му викат. в hookahforum.com един тип беше изригнал с Ice Chamber с течен азот
Половин изстискан лимон освежава доста. Не се натрапва твърде много, а димът става по-благ. Другото е мента. Арабите ми разправяха, че най-добре би било, ако се направи 1:1 мента:вода, но на мен ми идва много натрапчиво и го правя 1:4.
Едни индийци ми обясняваха за ябълков сок, но пресен, от истински ябълки. Пробвахме го с натурален, поради липса на друг и беше доста сполучливо, предполагам с цеден от ябълки ще е много добре, но не съм имал възможност да пробвам.
Напоследък експериментирам с домашни тютюни, последния път уцелих точните пропорции мед/плодов сок/глицерин, но тютюнът, който ползвах (Excite, за свиване) беше твърде, твърде натрапчив.
ЕДИТ: Изчетох статията от по-горния линк.
Не съм съгласен по няколко точки.
Високата тръба позволява по-добро охлаждане на дима. Доказано е многократно, че от по-висока тръба се пуши по-приятно.
Плоските въглени може и да цапат по-малко, но отделят значително по-ниска температура от другите. Още повече, че напоследък се появиха таблетки, които не отделят абсолютно никакъв дим и мирс, отделят топлина като триъгълните и не цапат като плоските. Golden Rose са такива.
Дупките наистина са субективен въпрос, предпочитам множество дупки и достатъчно голям въглен, който да покрива около половината, като периодично се мести.
Останалото е доста добре синтезирана информация за наргилето.
Водата е обширна тема. По принцип трябва да е колкото се може по-студена - вазата се пълни с лед. Може да се направи нещо като кутия с лед между маркуча и вазата, така че димът да минава през нея. Ice chamber му викат. в hookahforum.com един тип беше изригнал с Ice Chamber с течен азот
Половин изстискан лимон освежава доста. Не се натрапва твърде много, а димът става по-благ. Другото е мента. Арабите ми разправяха, че най-добре би било, ако се направи 1:1 мента:вода, но на мен ми идва много натрапчиво и го правя 1:4.
Едни индийци ми обясняваха за ябълков сок, но пресен, от истински ябълки. Пробвахме го с натурален, поради липса на друг и беше доста сполучливо, предполагам с цеден от ябълки ще е много добре, но не съм имал възможност да пробвам.
Напоследък експериментирам с домашни тютюни, последния път уцелих точните пропорции мед/плодов сок/глицерин, но тютюнът, който ползвах (Excite, за свиване) беше твърде, твърде натрапчив.
Т.е. различен от този на пазара?Gastly написа:Сирииски, ирански...Gastly написа:Бар "Наргиле" в Студ. град - 30лв половин килограм, питайте на място.
ЕДИТ: Изчетох статията от по-горния линк.
Не съм съгласен по няколко точки.
Високата тръба позволява по-добро охлаждане на дима. Доказано е многократно, че от по-висока тръба се пуши по-приятно.
Плоските въглени може и да цапат по-малко, но отделят значително по-ниска температура от другите. Още повече, че напоследък се появиха таблетки, които не отделят абсолютно никакъв дим и мирс, отделят топлина като триъгълните и не цапат като плоските. Golden Rose са такива.
Дупките наистина са субективен въпрос, предпочитам множество дупки и достатъчно голям въглен, който да покрива около половината, като периодично се мести.
Останалото е доста добре синтезирана информация за наргилето.
- Gastly
- Обратна връзка:
Еми, ако си пушил наргиле там, ще знаеш, че е един от най-добрите 
Пробвай веднъж и си прецени, дали е по-добър от досегашния ти.
Пробвай веднъж и си прецени, дали е по-добър от досегашния ти.
loyalty and bravery.
loyalty and bravery.
"Наргиле" е до нас, а аз не съм в Студентски
Но иначе не съм им нещо особено тютюните.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Днес 2 ябълка и царски!
Още ми е тежко на гърдите. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Бях в Наргиле до сега - чак толкова различни не ми се струват...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Преди много често ползвах наргилето , но откакто пробвах мисля ягода , взе да ми се обръща стомаха като усетя аромата на някакъв ароматизиран шит и тотално се отказвам от наргилето . Приятен беше шам фастъка , почти като тютюн на мирис ;д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
botlik3 написа: