Тутунец за наргиле

Нещата от живота
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Тутунец за наргиле

Мнение от Морт »

Тъй като и тук има доста потребители ми е интересно какъв тютюн ползвате?
Картонените кутийки по 50гр са пълне боклук. Дращят, нямат хубав аромат, гадни са.
Розовите найлонови пликчета по 100гр са по-прилични, но всички са поразително еднакви, ароматът се задържа за малко време и накрая пак си е просто скапан дим.
Консервите, като че ли, са най-прилични, но са 6-7 вида и омръзват бързо.

Като цяло това, което арабите на Симеон (пазара Кирков), продават няма нищо общо с няколкото сирийски, египетски и дубайски тютюна, които съм успявал да пуша.

Доколкото знам, тук таме може да се намери качествен тютюн, но до сега не съм успявал да намеря. Някой да знае нещо повече?
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Re: Тутунец за наргиле

Мнение от Gastly »

Бар "Наргиле" в Студ. град - 30лв половин килограм, питай на място.
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier
Аватар
Xpu$тo
Обратна връзка:

Мнение от Xpu$тo »

Ние за разнообразие полаваме предимно тези от картонените кутийки... има богат избор :Д А и няма много разлика с тези от пликчетата :P
http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks
http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
Аватар
Dr Zombayo

Мнение от Dr Zombayo »

добре де, кажете поне някоя марка... и къде се намират евентуално... че аз съм виждал едниствено al waha или квито бяха там, ама то тва ми го дават със стъблото баси..
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

30лв излиза и половин кило от пазара, а може да си го вземеш разнообразен. Въпросът е по-добър ли е?
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
botlik3

Мнение от botlik3 »

Изображение

:roll:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Морт написа:Тъй като и тук има доста потребители ми е интересно какъв тютюн ползвате?
Картонените кутийки по 50гр са пълне боклук. Дращят, нямат хубав аромат, гадни са.
Розовите найлонови пликчета по 100гр са по-прилични, но всички са поразително еднакви, ароматът се задържа за малко време и накрая пак си е просто скапан дим.
Консервите, като че ли, са най-прилични, но са 6-7 вида и омръзват бързо.

Като цяло това, което арабите на Симеон (пазара Кирков), продават няма нищо общо с няколкото сирийски, египетски и дубайски тютюна, които съм успявал да пуша.

Доколкото знам, тук таме може да се намери качествен тютюн, но до сега не съм успявал да намеря. Някой да знае нещо повече?
Най-често напоследък ползвам от пликчетата, но да ти кажа - след като пуших миналата година дубайска череша, нищо не може да ме впечатли от това по пазарите.Консерви не съм пробвал - но щом казваш,че са по-добри, ще опитам :live:

Иначе и мен ме интересува от къде мога да изкопам евентуално пак нещо разнообразно...Бецз да включва разходка до Турция :roll:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Gastly написа:Бар "Наргиле" в Студ. град - 30лв половин килограм, питайте на място.
Сирииски, ирански...
loyalty and bravery.

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Аз съм на офертата в Студентски. =) Там некви плодови... хич не разбирам, ама пуша. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

На мен кутийките си ми харесват (пушил съм и от другите споменати). Препоръчвам черешата!

Препоръчвам статията - http://bobydimitrov.com/mind/435/nargile
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Пробвайте да си правите миксове ;) За сега най-добрия микс, които сме си правили с жената беше лимон и портокал. Има страшно освежаващ вкус.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

Warbringer написа:Пробвайте да си правите миксове ;) За сега най-добрия микс, които сме си правили с жената беше лимон и портокал. Има страшно освежаващ вкус.
И мента и лимон.

Принципно гледам да взимам от консерва, но аз лично съм капризна от към аромати и пуша мента и при нужда и лимон :D
Крещя, следователно съществувам!
Аватар
The procesor
В момента играе: Kvoto padne

Мнение от The procesor »

А колко вода сипвате в стъклото?
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Повечко. Дърпа се по-тегаво, но не дразни толкова.
Водата е обширна тема. По принцип трябва да е колкото се може по-студена - вазата се пълни с лед. Може да се направи нещо като кутия с лед между маркуча и вазата, така че димът да минава през нея. Ice chamber му викат. в hookahforum.com един тип беше изригнал с Ice Chamber с течен азот :D
Половин изстискан лимон освежава доста. Не се натрапва твърде много, а димът става по-благ. Другото е мента. Арабите ми разправяха, че най-добре би било, ако се направи 1:1 мента:вода, но на мен ми идва много натрапчиво и го правя 1:4.
Едни индийци ми обясняваха за ябълков сок, но пресен, от истински ябълки. Пробвахме го с натурален, поради липса на друг и беше доста сполучливо, предполагам с цеден от ябълки ще е много добре, но не съм имал възможност да пробвам.

Напоследък експериментирам с домашни тютюни, последния път уцелих точните пропорции мед/плодов сок/глицерин, но тютюнът, който ползвах (Excite, за свиване) беше твърде, твърде натрапчив.
Gastly написа:
Gastly написа:Бар "Наргиле" в Студ. град - 30лв половин килограм, питайте на място.
Сирииски, ирански...
Т.е. различен от този на пазара?

ЕДИТ: Изчетох статията от по-горния линк.
Не съм съгласен по няколко точки.
Високата тръба позволява по-добро охлаждане на дима. Доказано е многократно, че от по-висока тръба се пуши по-приятно.
Плоските въглени може и да цапат по-малко, но отделят значително по-ниска температура от другите. Още повече, че напоследък се появиха таблетки, които не отделят абсолютно никакъв дим и мирс, отделят топлина като триъгълните и не цапат като плоските. Golden Rose са такива.
Дупките наистина са субективен въпрос, предпочитам множество дупки и достатъчно голям въглен, който да покрива около половината, като периодично се мести.

Останалото е доста добре синтезирана информация за наргилето.
Chris написа:
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Еми, ако си пушил наргиле там, ще знаеш, че е един от най-добрите ;)
Пробвай веднъж и си прецени, дали е по-добър от досегашния ти.
loyalty and bravery.

Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

"Наргиле" е до нас, а аз не съм в Студентски ;) Но иначе не съм им нещо особено тютюните.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Днес 2 ябълка и царски! :D :D Още ми е тежко на гърдите. :(
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Бях в Наргиле до сега - чак толкова различни не ми се струват...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Преди много често ползвах наргилето , но откакто пробвах мисля ягода , взе да ми се обръща стомаха като усетя аромата на някакъв ароматизиран шит и тотално се отказвам от наргилето . Приятен беше шам фастъка , почти като тютюн на мирис ;д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

botlik3 написа:Изображение

:roll:
:lol: :lol:
Публикувай отговор