Е че аз Witcher-a я подкарах на FX 5200Silent_Kill написа:А някой може ли да ми каже добро РПГ и на мен, което да върви на gForce FX5200![]()
С леко поостаряла видеокарта съм и просто много ме прецаква за новите игри...
RPG Request
Re: RPG Request
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Silent_Kill
Е то добре, ама какви са ти процесора и рамта, че мойте и те не стават†Soul Hunter† написа:Е че аз Witcher-a я подкарах на FX 5200Silent_Kill написа:А някой може ли да ми каже добро РПГ и на мен, което да върви на gForce FX5200![]()
С леко поостаряла видеокарта съм и просто много ме прецаква за новите игри...Нечовешки сеч, ама я изиграх с кеф.
1.47gHz 768MB DDR400
Е, малко по-добри бяха, Intel на 2.4 GHz, и 1 гига RAM... Ти вземи цъкни Baldur's-a, ако не си го играл. "Бива" си я играта... 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ем бате атмосферата точно във 3ката е най добра.На макс детайли е просто уникално.Сичко е адски живо.Иначе за другите неща съм съгласен верно беше доста монотонна.Ама мене като върл готик фен си ме изкефи на макс.WidowmakeR написа:off topic
Ми незнам, човек, 1 и 2 ме изкефиха много с атмосферата на играта историята и това как бяха завързани нещата. И в същото време не се правеше едно монотонно действие, а играта се развиваше, докато при 3 те пуска в няква местност където слънцето грее, птички пеят, и въобще всичко бе сменено. Монотонността при 3 беше най-дразнещото нещо: отиваш в град, изпълняваш редица на пръв поглед интересни куестове и накрая един по-специален, след това отиваш в другия град и цялото действие се повтаря. Бойната система беше ужасна, не че в готик 1 и 2 е няква добра, ама поне имаше шанс срещу повече от един противник.
Кажи-речи 3 не ме кефи че нямаше нищо общо с първите като визия, атмосфера и беше мн. монотонна.
Неее.. Не си ме разбрал правилно. Не исках да кажа, че играта няма атмосфера, има, но просто не е същата като на първите 2 игри, а тя там страшно мн ме кефи. Иначе добре са нагласили всичко - горички, тревички, птички - за това нямам възражения.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
В тройката го нямаше момента, в който си толкова кекав, че внимаваш да не те сгащи някой орк. То нормално де, като е продължение - нашият човек се е ''специализирал'' с орките, ама пак нямаше особени предизвикателства.WidowmakeR написа:Неее.. Не си ме разбрал правилно. Не исках да кажа, че играта няма атмосфера, има, но просто не е същата като на първите 2 игри, а тя там страшно мн ме кефи. Иначе добре са нагласили всичко - горички, тревички, птички - за това нямам възражения.
Накефи ме идеята с liberate-ването на градовете, но ставаше много скучно вече след третия град. Като зъл ми хареса повече превъртането. Развитие на маг е още по-имба.
Нямам търпение за новия Готик , дано не е ептен чекия ...
Бтв, в сайта ( и форумите ) на Готик има разни модове, предимно за първата част. Някой играл ли е някой от тях ?
джумерки