Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Halo Wars
Публикувано на: 24 Фев 2009 21:23

Цитат:
Айде да не ми даваш съвети само какво да права че не върви нещо:)
просто историята е в книгите геимплея с игрите според мен де

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2009 21:45

iddqd написа:
Цитат:
Айде да не ми даваш съвети само какво да права че не върви нещо:)
просто историята е в книгите геимплея с игрите според мен де

писал съм история и геймплай.Много е жалко обаче да си играл толкова игри и да не си играл и една играта заради увлекателния сюжет и история например.... играл ли си LBA 1 i 2 всчиките стари куестове... всички части на metal gear solid Mafia,Final fantasy серийте... и още куп други игри...и казваш че не си играл нито една игра заради самата история в нея..

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 24 Фев 2009 22:16

:thumbsup: съгласен.
Фен съм на Хейло главно зареди историята и ако я няма играта не заслужава да носи Хейло в заглавието.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2009 02:05

Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия. Иначе лиюбимата ми игра с хубава история е Outcast то можеби се води адвенчър. Twinsens odisey беше яка ама незнам дали историята и е била тоиз интригуваща аз докато я играех бях малак и горе доло неразбирах много кои кво ми говори ама си цъках щото ме кефи. Изкефи ме историята на Феибъл 2 в началото, ама напред в играта се разводи историята. Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. Бих играл яко рпг за да изследвам терените а не да се чуда какво ще стане напред. Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.
Жанра куест замря понеже разчита на история а хората се светнаха че игрите се играят за да цъкаш копчета а не да четеш романи пред монитора. Има си книжни романи дето е много по лесно да си легнеш на леглото и да си четеш и вместо да те натоварват да се взираш в монитора те разтоварват

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2009 17:51

iddqd написа:
Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия. Иначе лиюбимата ми игра с хубава история е Outcast то можеби се води адвенчър. Twinsens odisey беше яка ама незнам дали историята и е била тоиз интригуваща аз докато я играех бях малак и горе доло неразбирах много кои кво ми говори ама си цъках щото ме кефи. Изкефи ме историята на Феибъл 2 в началото, ама напред в играта се разводи историята. Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. Бих играл яко рпг за да изследвам терените а не да се чуда какво ще стане напред. Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.
Жанра куест замря понеже разчита на история а хората се светнаха че игрите се играят за да цъкаш копчета а не да четеш романи пред монитора. Има си книжни романи дето е много по лесно да си легнеш на леглото и да си четеш и вместо да те натоварват да се взираш в монитора те разтоварват

"Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия"

ГЛУПОСТИ...... starcraft, warcraft 1 ,2 ,3 , act of war, dune 2, много добра сюжетна линия.

"Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. "

Още по големи глупости.... фабеле 2 пък е със епетем плтика история разочероващо заглавие само графиката си струваше...

"Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти."

Това е върха на глупостите графиката не прави играта геймплея също е само част...
Ти май една книга 2 пъти никога не си чел в живота си а :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2009 20:02

Просто съм преигравал много повече игри които са почти без история като дум 1 дум 2 отколкото тези дето са с историята. Става дума дум 1 и 2 още ги играя а нямат история грам пък хубави игри с история соулривър 1 применро минах я веднъж и стига толкоз не е ефектна за преиграване.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2009 20:06

Цитат:
Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история.

:mrdr:

Цитат:
Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.

Абе първите 3 пъти като превъртях Baldur's Gate II все едно не играех една и съща игра. Ако имаш предвид "RPG"-та тип диабло, тогава да...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2009 21:12

Ми балдурса понеже има много неща затова става да се превърта 3 4 пъти примерно, но пак неможе да се сравни с прецикляни от диабло. Става дума не позанвам никой дето е превъртял балдура стотина пъти применро, а такива дето са преигравали диабло безброи пъти с лопата да ги ринеш. Иначе балдурса си е супер игра само дето много се разводнява към края на втората част още повече ако почнеш и експанжъна на 2 ката вече си личи как са се напъвали да измислят нещо допълнително и несе получава добре. Някакси последните умения дето дават бонуси към първите и тези хиляди магии дето представляват ъпгреидвани верси на маги от по слабите нива всичката това еднообразие много ми доиде. Предпочитам 5 коренноразлични маги, отколкото 100 маги дето са почти еднакви и трябва да четеш като ненормален за да разбереш коя какво и е различното от другата и накрая като я кастеш си казваш ама то като сатрото. Поне в балдурс 1 имаше по малко неща и неме дразнеше това в него

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com