Halo Wars

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Аватар
iddqd

Re: Halo Wars

Мнение от iddqd »

Айде да не ми даваш съвети само какво да права че не върви нещо:)
просто историята е в книгите геимплея с игрите според мен де
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

iddqd написа:
Айде да не ми даваш съвети само какво да права че не върви нещо:)
просто историята е в книгите геимплея с игрите според мен де

писал съм история и геймплай.Много е жалко обаче да си играл толкова игри и да не си играл и една играта заради увлекателния сюжет и история например.... играл ли си LBA 1 i 2 всчиките стари куестове... всички части на metal gear solid Mafia,Final fantasy серийте... и още куп други игри...и казваш че не си играл нито една игра заради самата история в нея..
it's never easy....
Аватар
Кирилицата
В момента играе: GTA 4

Мнение от Кирилицата »

:thumbsup: съгласен.
Фен съм на Хейло главно зареди историята и ако я няма играта не заслужава да носи Хейло в заглавието.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия. Иначе лиюбимата ми игра с хубава история е Outcast то можеби се води адвенчър. Twinsens odisey беше яка ама незнам дали историята и е била тоиз интригуваща аз докато я играех бях малак и горе доло неразбирах много кои кво ми говори ама си цъках щото ме кефи. Изкефи ме историята на Феибъл 2 в началото, ама напред в играта се разводи историята. Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. Бих играл яко рпг за да изследвам терените а не да се чуда какво ще стане напред. Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.
Жанра куест замря понеже разчита на история а хората се светнаха че игрите се играят за да цъкаш копчета а не да четеш романи пред монитора. Има си книжни романи дето е много по лесно да си легнеш на леглото и да си четеш и вместо да те натоварват да се взираш в монитора те разтоварват
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

iddqd написа:Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия. Иначе лиюбимата ми игра с хубава история е Outcast то можеби се води адвенчър. Twinsens odisey беше яка ама незнам дали историята и е била тоиз интригуваща аз докато я играех бях малак и горе доло неразбирах много кои кво ми говори ама си цъках щото ме кефи. Изкефи ме историята на Феибъл 2 в началото, ама напред в играта се разводи историята. Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. Бих играл яко рпг за да изследвам терените а не да се чуда какво ще стане напред. Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.
Жанра куест замря понеже разчита на история а хората се светнаха че игрите се играят за да цъкаш копчета а не да четеш романи пред монитора. Има си книжни романи дето е много по лесно да си легнеш на леглото и да си четеш и вместо да те натоварват да се взираш в монитора те разтоварват

"Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия"

ГЛУПОСТИ...... starcraft, warcraft 1 ,2 ,3 , act of war, dune 2, много добра сюжетна линия.

"Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. "

Още по големи глупости.... фабеле 2 пък е със епетем плтика история разочероващо заглавие само графиката си струваше...

"Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти."

Това е върха на глупостите графиката не прави играта геймплея също е само част...
Ти май една книга 2 пъти никога не си чел в живота си а :)
it's never easy....
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Просто съм преигравал много повече игри които са почти без история като дум 1 дум 2 отколкото тези дето са с историята. Става дума дум 1 и 2 още ги играя а нямат история грам пък хубави игри с история соулривър 1 применро минах я веднъж и стига толкоз не е ефектна за преиграване.
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история.

:mrdr:

Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.

Абе първите 3 пъти като превъртях Baldur's Gate II все едно не играех една и съща игра. Ако имаш предвид "RPG"-та тип диабло, тогава да...
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Ми балдурса понеже има много неща затова става да се превърта 3 4 пъти примерно, но пак неможе да се сравни с прецикляни от диабло. Става дума не позанвам никой дето е превъртял балдура стотина пъти применро, а такива дето са преигравали диабло безброи пъти с лопата да ги ринеш. Иначе балдурса си е супер игра само дето много се разводнява към края на втората част още повече ако почнеш и експанжъна на 2 ката вече си личи как са се напъвали да измислят нещо допълнително и несе получава добре. Някакси последните умения дето дават бонуси към първите и тези хиляди магии дето представляват ъпгреидвани верси на маги от по слабите нива всичката това еднообразие много ми доиде. Предпочитам 5 коренноразлични маги, отколкото 100 маги дето са почти еднакви и трябва да четеш като ненормален за да разбереш коя какво и е различното от другата и накрая като я кастеш си казваш ама то като сатрото. Поне в балдурс 1 имаше по малко неща и неме дразнеше това в него
Публикувай отговор