Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Kvoto padne
Заглавие: Волан
Публикувано на: 11 Яну 2009 01:23

Ми не намерих такава тема и реших да пусна.Та споделете имате ли такова животно къв модел е, за колко пари го зехте и дали сте доволни.Също така няма да ви се разсърдя ако ми препоръчате нещо добро до 70лв.

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Волан
Публикувано на: 11 Яну 2009 01:34

Не се лъжи. За 70 лв. ше си вземеш боклук, който ще събира прах, а за повече пари не си заслужава. На скоро почнах да карам кола и мога да ти кажа, че колкото и да е реална една игре не си заслужават 300-400 лв. за волан като за тея пари можеш да си вземеш дори няква гадна кола.

Arisches Blut soll nicht untergehn! :|

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 11 Яну 2009 13:07

hit_man написа:
300-400 лв. за тея пари можеш да си вземеш дори няква гадна кола.

За която ще хвърли поне 10 пъти повече кеш, като почнат проблемите, а пък и с тея състезатели по пътищата не знаеш откъде ще ти се наниже някой и ще те осакати за цял живот. Голям съвет няма що!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Яну 2009 13:18

Sasho hakera написа:
Ми не намерих такава тема и реших да пусна.Та споделете имате ли такова животно къв модел е, за колко пари го зехте и дали сте доволни.Също така няма да ви се разсърдя ако ми препоръчате нещо добро до 70лв.

Абе мойто момче сашо башов по мое време нямаше такива игри мигри глупости воланчета като искаш усещане-фащаш жигулата на калеко и фиу през полето.
Ама-ха!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 13:26

Аз имам волан на една холандска фирма наречена Trust.Волан с педали и скоростите се превключват отзад на волана (като на Формула 1).69 лева от Технопполис в Бургас.
Малко съжалявам защо си го взех тък като вече няма кой знае какви рейсъри да се играе.
Най-добре се играеше на TOCA Race Driver 3.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 13:27

DukeNukem написа:
Аз имам волан на една холандска фирма наречена Trust.Волан с педали и скоростите се превключват отзад на волана (като на Формула 1).69 лева от Технопполис в Бургас.
Малко съжалявам защо си го взех тък като вече няма кой знае какви рейсъри да се играе.

Точен модел можеш ли да кажеш

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]

Профил

Публикувано на: 11 Яну 2009 13:58

Sasho hakera написа:
DukeNukem написа:

Точен модел можеш ли да кажеш

Волжки заводь коли жигули '72

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 15:06

hit_man написа:
Не се лъжи. За 70 лв. ше си вземеш боклук, който ще събира прах, а за повече пари не си заслужава. На скоро почнах да карам кола и мога да ти кажа, че колкото и да е реална една игре не си заслужават 300-400 лв. за волан като за тея пари можеш да си вземеш дори няква гадна кола.
Ти кво каза бате...

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 11 Яну 2009 21:53

Има едни хубави Trust евтини , вършът работа и яко вибрират ще ги намериш за 65 лева преди бяха към 130 ама спаднаха , понеже са стар модел вече а и по точно името Trust - ..Predator"

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Яну 2009 22:41

Един фр си продава неговия за 30 кинта и ще му го взема Логитех формула нещо си :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2009 01:48

Имаше един 3G или нещо такова
На Тръст мисля че беше
Много хубави неща съм слушал

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2009 10:44

Ако не си луд фен на "реализма", волан за 45 лв. става.
Аз съм на 2-ри такъв, 1-вия го счупих в един по-напрегнат момент. И 200 лв. да беше, пак щях да го счупя, поне не ме беше яд - веднага отидох и си купих още един от същия вид. При това от магазина за електроника в Кауфланд :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Яну 2009 12:58

аз преди 4 години си взех един много як за 99 лева вибрази простоти форсе феед бак тва онова един червен има малко сиво и черно понего много як ама нещо като спрях да го използвам по едно време го турих под бюрото и си го ритах и после кат исках да си го сложа пак беше супер разбазикан :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Carom3D
Публикувано на: 12 Яну 2009 17:00

Аз преди около година си взех един волан - SpeedLink SL-6695. Кожен, с удобни педали, добро захващане, 250 градуса ъгъл на въртене, и force-feedback-a му е страшен. Много добре пресъздава неравностите, настилките, но те тези ефекти си зависят и от играта. Въобще мн съм доволен от този волан. За цената, която го взех тогава (втора ръка - 40 лева.) е перфектен. Като недостатъци мога да кажа че след някакво време се наложи да му смажа зъбчатките, защото малко проскърцваше, а и тази кожа малко трудно се пази от надраскване и др. Освен това в началото ми се стори малко малък, но бързо се свиква. Като цяло, този волан е перфектен за парите си.
Нещо важно, което гледах при покупката е градусите на въртене, защото обикновено воланите до около 60-70 лв. имат ъгъл на въртене 90 (180 в двете посоки общо) градуса. Със тези 90 градуса се губи много ефекта. Трудно се управлява и често удря ограничението. Абе отвратително :? Волана според мен трябва да е с поне 250 (по 125 на посока) градуса, за да е комфортно управлението.

PS: Сега видях, че воланчето ми струва 100 лв. в Техномаркет :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2009 18:29

Увеличих малко средствата да е до 120 :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2009 19:42

Здравейте,днес си купих волан Trust FF380 за 99лв т Технополис питах дали има някакви проблеми по волана и понеже бях си харесал 3 модела помолих да ми кажат кой е по-добър и те ми препоръчаха този.Прибирам се в нас разопаковам го инсталирам дриверите-всичко ок.Пускам DIRT волана се държи много добре,Burnout paradise-също,после пускам TDU и за мое учудване АДСКИ ниско fps.Реших да пробвам как е с GRID- там вобще не хвана волана.Четох в нета,че не съм единственият с подобен проблем и поради тази причина утре ще звъня в Технополис да си искам парите или да искам да го заменят с др модел,защото това е недопустимо да продават такива боклуци.Извода от цялата ситуация е-не си купувайте волани на Тръст.

Профил

Публикувано на: 27 Фев 2009 20:31

Sasho hakera написа:
Здравейте,днес си купих волан Trust FF380 за 99лв т Технополис питах дали има някакви проблеми по волана и понеже бях си харесал 3 модела помолих да ми кажат кой е по-добър и те ми препоръчаха този.Прибирам се в нас разопаковам го инсталирам дриверите-всичко ок.Пускам DIRT волана се държи много добре,Burnout paradise-също,после пускам TDU и за мое учудване АДСКИ ниско fps.Реших да пробвам как е с GRID- там вобще не хвана волана.Четох в нета,че не съм единственият с подобен проблем и поради тази причина утре ще звъня в Технополис да си искам парите или да искам да го заменят с др модел,защото това е недопустимо да продават такива боклуци.Извода от цялата ситуация е-не си купувайте волани на Тръст.

Аз съм с някакъв Trust Predator и на GRID наистина не хваща.И повечето игри на Codemasters искат по-специални волани.Инак TDU върви перфектно

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com