Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 00:29
Аз сега започнах Arx Fatalis - 100% ще ти върви, но първия половин час въобще не ме интригува, дървенка си е. Струва ли си да продължавам напред или да я затривам?
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 00:35
AcTivE написа: Аз сега започнах Arx Fatalis - 100% ще ти върви, но първия половин час въобще не ме интригува, дървенка си е. Струва ли си да продължавам напред или да я затривам? Аз съм я превъртял, нататък ставаше яко. Има МНОГО добра система за правене на магии, обаче. Може би най-оригиналната в игра
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 01:39
Emanuil написа: Аз съм с 8400gt и подкарвам farcry 2 и fallout 3 на high ... Подкарах и FEAR 2 на макс ... Няма такава карта 8400GT. Има само 1 вариант на 8400 и той е GS. Да не би да имаш предвид 8500GT или 9400GT.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 11:01
В грешка съм - разпознава ми я като 8400gs ... Проблемът ти не е във видеото Я си кажи параметрите на компютъра .Подкарах Bioshock на макс . Просто съм сложил охлаждане на видео картата и вече спря да прави проблеми . Ако нямаш охлаждане сложи някво вентилаторче . Аз лично си сложих едно за 5 лева Смятам да дръпна и Crysis, него май на средно ще го подкарам ... но не заради видеото , а заради процесора! В canirunit.com ми изкара,че с това видео мога да подкара GTA 4 малко над минимум , което значи че ще може на средно да се играе добре ! Айде , стига си си ругал видеото ! Виж дали имаш подходящи драйвъри или дали имаш свястно охлаждане ! Аз съм си доволен от видеото , на теория поддържа и Direct X 10 Ако имаш нормално охлаждане и не прайстирочески драйвъри не би трябвало даи маш проблеми , освен ако не те спъва захранване примерно , или да кажем някой от другите компоненти ... Сигурен ли си , че дъното ти я поддържа ? Подкарах и STALKER SOC на макс без да имам проблеми .Подкарах и Witcher на макс ...Ghost Recon Advanced Warfighter 2 на макс ...
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 13:33
Явно имаме различни представи за това какво е игра да ти върви добре . Иначе процесора ми е Dual Core 2180 клокнат на 2.4 Ghz, a RAM-a ми е Kingmax 2x1 GB DDR2 800 Mhz. Дъното е Asus P5K - P35 Chipset.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 13:47
Е ако ти искаш- да ти вървят с по 120 кадъра сваляй ги на минимум и мрънкай , аз съм съгласен и на 30-40 - за човешките сетива разлика няма . Казах ти какво да провериш ! Имаш ли вентилатор на видеото? И игрите какво - не ти позволява да псунеш ефекта дори или като вдигнеш на по - високо ниво ти сече/върви по - бавно ? Ако е второто това не е проблем на видеото ! Ако не поддържаше ефекта ти просто щеше да виждаш цветни петна ! Захранването или охлаждането ти е проблема , най-вероятно охлаждането , защото иначе компа ти просто щеше да се ресва ...
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 22:02
Никаде не ми е проблема. Просто картата е адски слаба. Иначе артефакти нямам понеже си подържа всичко (Direct X10 е все пак).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 22:48
Ти от дума не разбра , просто спирам да се занимавам , като искаш да не си оправиш проблема еми не съм бог да те съдя , айде със здраве , играй си игри от преди 10 години при условие че можеш да подкараш сичко на доста високо ниво . Тъкмо разцъквах fallout 3 ,който използва енджина на обливиън и го подкарам на high ( което не е ултре , но не е и low) ...
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 23:08
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 23:11
Dumbaldor, както и да го гледам Oblivion върви доста добре на 6600, така че не би трябвало да имаш проблем с 8400.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 23:13
Че Oblivion и на интегрирано видео ми вървеше.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 23:24
Ае ся мен на GeForce 2 ми вървеше на Ultra high. Хора стига сте си вкарвали филми и помислете малко. Защо има видеокарти за 1000 лв при положение че мислите че карта за 40 лв ще върши същата работа. Защо има SLI и Crossfire?
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 01 Фев 2009 23:37
Щото има най-ниски детайли и ниски резолюции, както има и най-високи детайли, високи резолюции и филтрации. Също така 25fps при мижави детайли не е като 60 и нагоре fps при нагъзена на макс графика факт е че на доста долни машинки тръгва Oblivion-a...
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 02 Фев 2009 00:51
И защото въпросната игра излезе две години преди въпросната карта.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 02 Фев 2009 16:32
Edwin Odesseiron написа: Мястото му е точно сред игрите без дълбочина, атмосфера и история Бате да кажеш че уоу няма история и атмосфера (под дълбочина не знам кво разбираш)...Тъпо,но айде да кажем че не си уаркрафт фен.Ама да кажеш че диабло няма атмосфера...Тва вече си е епик феил. Едит: А тва било гаспод...Топ форумен близард хейтър
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 02 Фев 2009 19:34
Dumbaldor , да играеш игра на high не означава на макс , има огромна разлика . Да я играше на high при условие , че има ултра хай и мега хай не значи нищо . Видеото разгледах цени , стува 40 долара , не лева . Има разлика Провери дали имаш вентилатор . Ако все пак наистина имаш значи аз греша И все пак не бъди толкова сляп - ако беше такъв разбирач надали щеше да си вземеш двуядрен процесор и прилично количество рам заедно с видео , което да ги спъва ... А и всеки има какво да учи , ако твърдиш че няма какво да научиш от някой то тогава си пълен кретен . Не съм те обидил че да ме принизяваш на нивото си , така че спазвай добрия тон ! Освен това видеото има няколко разновидности http://www.shopwiki.com/search/Palit+Ge ... phics+Card А и картата е излязла в края на 2007 , не вярвам да е най-големия боклук някога . Карта може да дърпа до 512 мб от рама (ако това наистина има значение) А и все пак , просто заради опита пробвай , ако си с вентилатор на видеото и си пуснеш обливиъна на по-високо от минимум , или сталкера , или там което ти е на душата дали няма да си върви нормално все пак ? Btw , тоя форум много заебан . Няма ли модератор или админ поне ?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 03 Фев 2009 17:45
Jorix написа: Бате да кажеш че уоу няма история и атмосфера (под дълбочина не знам кво разбираш)...Тъпо,но айде да кажем че не си уаркрафт фен.Ама да кажеш че диабло няма атмосфера...Тва вече си е епик феил.
Едит: А тва било гаспод...Топ форумен близард хейтър Каква история има ВоВ? При положение че целия свят на Уъркрафт е Warhammer Fantasy rip-off За атмосферата да не говорим 1 милион нуубове се псуват в Barrens, 6 милиона китайци фармват злато, и 10-20 заблудени пичове се чудят как са се забъркали в тая каша А Диабло? Големия лошковец и фамилията се готвят да унищожат света но вездесъщия играч за пореден път спасява положението Оригинално Но пък атмосферата е убийствена Задимено заведение, изгасени лампи, група 12 годишни вдигат левели за да си продадат после хедофф акаунтите за по 5-10 лева Неочаквано влиза един батко с мъх по горната устна сподирян от по-младата си версия която непрестанно повтаря "айде мола ти се да ми дигнеш и да се мааме после!" Междувременно един от групичката бизнес партньори открива че показалецът му толкова се е схванал че не може да си изтръска цигарата и пепелта се сипе по клавиатурата Наистина Епична Атмосфера То бива да си зомбиран ама чак пък толкова Единствено историята около Артас в WC3 (убийствена абревиатура обаче) е приятна (въпреки пейстнатия свят) но една птичка пролет не прави както са казали хората
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 03 Фев 2009 17:53
Само ние с Дъмбълдор познаваме страданието. GeForce 5500 here...
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 03 Фев 2009 18:13
Edwin Odesseiron написа: Но пък атмосферата е убийствена Задимено заведение, изгасени лампи, група 12 годишни вдигат левели за да си продадат после хедофф акаунтите за по 5-10 лева Неочаквано влиза един батко с мъх по горната устна сподирян от по-младата си версия която непрестанно повтаря "айде мола ти се да ми дигнеш и да се мааме после!" Междувременно един от групичката бизнес партньори открива че показалецът му толкова се е схванал че не може да си изтръска цигарата и пепелта се сипе по клавиатурата Наистина Епична Атмосфера
Е ти тва ли разбираш под атмосфера?Аз ти говора че атмосферата в играта е уникална,а не тая дето е била преди 6-7 години по кварталните клубове.А за уаркрафт историята книги има писани.Боли ме от каде е копирана.Хубаво мое да имат кусури близард игрите (въпреки че са минимални),ама точно историята и атмосферата не са сред тях. П.П. Баренс чата е велик.Наскоро имах късмета да се насладя на Dragonblight-чата който му беше копие.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity Публикувано на: 03 Фев 2009 19:00
Това опорочава каквато и да било атмосфера (която по начало липсва)
А книгите по уъркрафт (и старкрафт) не случайно не са сред големите във фентъзи (и sci-fi съответно) жанра
Точно тия два пункта са сред най-слабите страни на игрите на Близард
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|