Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: Divine Divinity и Beyond Divinity
Публикувано на: 01 Фев 2009 00:29

Аз сега започнах Arx Fatalis - 100% ще ти върви, но първия половин час въобще не ме интригува, дървенка си е. Струва ли си да продължавам напред или да я затривам?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 00:35

AcTivE написа:
Аз сега започнах Arx Fatalis - 100% ще ти върви, но първия половин час въобще не ме интригува, дървенка си е. Струва ли си да продължавам напред или да я затривам?

Аз съм я превъртял, нататък ставаше яко. Има МНОГО добра система за правене на магии, обаче. Може би най-оригиналната в игра :P

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 01:39

Emanuil написа:
Аз съм с 8400gt и подкарвам farcry 2 и fallout 3 на high ...
Подкарах и FEAR 2 на макс ...

Няма такава карта 8400GT. Има само 1 вариант на 8400 и той е GS. Да не би да имаш предвид 8500GT или 9400GT.

Профил

Публикувано на: 01 Фев 2009 11:01

В грешка съм - разпознава ми я като 8400gs ... Проблемът ти не е във видеото :) Я си кажи параметрите на компютъра .Подкарах Bioshock на макс . Просто съм сложил охлаждане на видео картата и вече спря да прави проблеми . Ако нямаш охлаждане сложи някво вентилаторче . Аз лично си сложих едно за 5 лева :) Смятам да дръпна и Crysis, него май на средно ще го подкарам ... но не заради видеото , а заради процесора! В canirunit.com ми изкара,че с това видео мога да подкара GTA 4 малко над минимум , което значи че ще може на средно да се играе добре ! Айде , стига си си ругал видеото ! Виж дали имаш подходящи драйвъри или дали имаш свястно охлаждане ! Аз съм си доволен от видеото , на теория поддържа и Direct X 10 :)
Ако имаш нормално охлаждане и не прайстирочески драйвъри не би трябвало даи маш проблеми , освен ако не те спъва захранване примерно , или да кажем някой от другите компоненти ... Сигурен ли си , че дъното ти я поддържа :) ?
Подкарах и STALKER SOC на макс без да имам проблеми .Подкарах и Witcher на макс ...Ghost Recon Advanced Warfighter 2 на макс ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 13:33

Явно имаме различни представи за това какво е игра да ти върви добре :). Иначе процесора ми е Dual Core 2180 клокнат на 2.4 Ghz, a RAM-a ми е Kingmax 2x1 GB DDR2 800 Mhz. Дъното е Asus P5K - P35 Chipset.

Профил

Публикувано на: 01 Фев 2009 13:47

Е ако ти искаш- да ти вървят с по 120 кадъра сваляй ги на минимум и мрънкай , аз съм съгласен и на 30-40 - за човешките сетива разлика няма :) . Казах ти какво да провериш ! Имаш ли вентилатор на видеото?
И игрите какво - не ти позволява да псунеш ефекта дори или като вдигнеш на по - високо ниво ти сече/върви по - бавно ? Ако е второто това не е проблем на видеото ! Ако не поддържаше ефекта ти просто щеше да виждаш цветни петна ! Захранването или охлаждането ти е проблема , най-вероятно охлаждането , защото иначе компа ти просто щеше да се ресва ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 22:02

Никаде не ми е проблема. Просто картата е адски слаба. Иначе артефакти нямам понеже си подържа всичко (Direct X10 е все пак).

Профил

Публикувано на: 01 Фев 2009 22:48

Ти от дума не разбра , просто спирам да се занимавам , като искаш да не си оправиш проблема еми не съм бог да те съдя , айде със здраве , играй си игри от преди 10 години при условие че можеш да подкараш сичко на доста високо ниво . Тъкмо разцъквах fallout 3 ,който използва енджина на обливиън и го подкарам на high ( което не е ултре , но не е и low) ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 23:08

Пич pls не тръгвай да учиш точно мен. Хахахахахахах :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ако си тръгнал да ме убеждаваш че с карта за 40 лв мога да разцъквам съвременни игри на high. Ем освен да ти се изсмея друго не мога да кажа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 23:11

Dumbaldor, както и да го гледам Oblivion върви доста добре на 6600, така че не би трябвало да имаш проблем с 8400.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 23:13

Че Oblivion и на интегрирано видео ми вървеше.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 23:24

Ае ся мен на GeForce 2 ми вървеше на Ultra high. Хора стига сте си вкарвали филми и помислете малко. Защо има видеокарти за 1000 лв при положение че мислите че карта за 40 лв ще върши същата работа. Защо има SLI и Crossfire?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Фев 2009 23:37

Щото има най-ниски детайли и ниски резолюции, както има и най-високи детайли, високи резолюции и филтрации. Също така 25fps при мижави детайли не е като 60 и нагоре fps при нагъзена на макс графика :roll: факт е че на доста долни машинки тръгва Oblivion-a...

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2009 00:51

И защото въпросната игра излезе две години преди въпросната карта.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2009 16:32

Edwin Odesseiron написа:
Мястото му е точно сред игрите без дълбочина, атмосфера и история
Бате да кажеш че уоу няма история и атмосфера (под дълбочина не знам кво разбираш)...Тъпо,но айде да кажем че не си уаркрафт фен.Ама да кажеш че диабло няма атмосфера...Тва вече си е епик феил.

Едит: А тва било гаспод...Топ форумен близард хейтър

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 02 Фев 2009 19:34

Dumbaldor , да играеш игра на high не означава на макс , има огромна разлика . Да я играше на high при условие , че има ултра хай и мега хай не значи нищо . Видеото разгледах цени , стува 40 долара , не лева . Има разлика :) Провери дали имаш вентилатор . Ако все пак наистина имаш значи аз греша :) И все пак не бъди толкова сляп - ако беше такъв разбирач надали щеше да си вземеш двуядрен процесор и прилично количество рам заедно с видео , което да ги спъва ... А и всеки има какво да учи , ако твърдиш че няма какво да научиш от някой то тогава си пълен кретен . Не съм те обидил че да ме принизяваш на нивото си , така че спазвай добрия тон ! Освен това видеото има няколко разновидности http://www.shopwiki.com/search/Palit+Ge ... phics+Card А и картата е излязла в края на 2007 , не вярвам да е най-големия боклук някога . Карта може да дърпа до 512 мб от рама (ако това наистина има значение) А и все пак , просто заради опита пробвай , ако си с вентилатор на видеото и си пуснеш обливиъна на по-високо от минимум , или сталкера , или там което ти е на душата дали няма да си върви нормално все пак ?
Btw , тоя форум много заебан . Няма ли модератор или админ поне ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 17:45

Jorix написа:
Бате да кажеш че уоу няма история и атмосфера (под дълбочина не знам кво разбираш)...Тъпо,но айде да кажем че не си уаркрафт фен.Ама да кажеш че диабло няма атмосфера...Тва вече си е епик феил.

Едит: А тва било гаспод...Топ форумен близард хейтър

Каква история има ВоВ? При положение че целия свят на Уъркрафт е Warhammer Fantasy rip-off
За атмосферата да не говорим
1 милион нуубове се псуват в Barrens, 6 милиона китайци фармват злато, и 10-20 заблудени пичове се чудят как са се забъркали в тая каша

А Диабло? Големия лошковец и фамилията се готвят да унищожат света но вездесъщия играч за пореден път спасява положението
Оригинално
Но пък атмосферата е убийствена
Задимено заведение, изгасени лампи, група 12 годишни вдигат левели за да си продадат после хедофф акаунтите за по 5-10 лева
Неочаквано влиза един батко с мъх по горната устна сподирян от по-младата си версия която непрестанно повтаря "айде мола ти се да ми дигнеш и да се мааме после!"
Междувременно един от групичката бизнес партньори открива че показалецът му толкова се е схванал че не може да си изтръска цигарата и пепелта се сипе по клавиатурата
Наистина Епична Атмосфера

То бива да си зомбиран ама чак пък толкова

Единствено историята около Артас в WC3 (убийствена абревиатура обаче) е приятна (въпреки пейстнатия свят) но една птичка пролет не прави както са казали хората

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 17:53

Само ние с Дъмбълдор познаваме страданието.
GeForce 5500 here...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 18:13

Edwin Odesseiron написа:
Но пък атмосферата е убийствена
Задимено заведение, изгасени лампи, група 12 годишни вдигат левели за да си продадат после хедофф акаунтите за по 5-10 лева
Неочаквано влиза един батко с мъх по горната устна сподирян от по-младата си версия която непрестанно повтаря "айде мола ти се да ми дигнеш и да се мааме после!"
Междувременно един от групичката бизнес партньори открива че показалецът му толкова се е схванал че не може да си изтръска цигарата и пепелта се сипе по клавиатурата
Наистина Епична Атмосфера
Е ти тва ли разбираш под атмосфера?Аз ти говора че атмосферата в играта е уникална,а не тая дето е била преди 6-7 години по кварталните клубове.А за уаркрафт историята книги има писани.Боли ме от каде е копирана.Хубаво мое да имат кусури близард игрите (въпреки че са минимални),ама точно историята и атмосферата не са сред тях.

П.П. Баренс чата е велик.Наскоро имах късмета да се насладя на Dragonblight-чата който му беше копие.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2009 19:00

Това опорочава каквато и да било атмосфера (която по начало липсва)

А книгите по уъркрафт (и старкрафт) не случайно не са сред големите във фентъзи (и sci-fi съответно) жанра

Точно тия два пункта са сред най-слабите страни на игрите на Близард

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com