Всичко за Winodws 7
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Re: Всичко за Winodws 7
Super mario 
-
Steel
- Обратна връзка:
Ламер.Van Zan написа:Super mario
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Бе нещо май имам проблеми със субтитрите под Windows 7. Не знам дали е от win-a. Имам k-lite mega codec 3.40 и BSPlayer 2.
KMplayer без никакви кодеци отваря всичко, което съм му хвърлил. h.264/divx/xvid/mp4/mkv/QuickTime. Няма проблеми и със субтитрите. Още повече, че товари поне наполовина по-малко от BSPlayer-a И работи доста по-пъргаво.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Добре. Ще го сложа да го пробвам.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Абе я дайте помощ(:
Направих нещо и вече иконите на таскбара не ми излизат в прозорчета, ами в обикновенни ленти ;( Искам си прозорчетата.
Направих нещо и вече иконите на таскбара не ми излизат в прозорчета, ами в обикновенни ленти ;( Искам си прозорчетата.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Дясно копче на таскбара. След това properties и след това промени настройката на Taskbar buttons.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
С 1 рестарт се оправи, но успях да го докарам да изглежда като класически уин !!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
F*** Me I'm Famous
Кога излиза официалният релииз на Windows 7?
Тази година. Само че не знам кога точно. Иначе бетата си се държи доста стъбилно. С нея съм от около 3 седмици и съм доволен. Ако има нещо ще пиша. Само е дразнещо че Deamon Tools-a не върви ...
Virtual CloneDrive. Досега проблеми не е правил ,а върви на 100%. PowerISO също работи.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Ако знаете как ми се бъгнаха тия gadget не е истина просто. Не знам дали е от win-a. Може да е от вирус или от това че се правих на developer и си направих собствен gadget. Сега ще форматирам и ще сложа win 7 на чисто.
А сега малко критика. Инсталирах win-a на чисто и ето резултата при мен:
1. Този player дето Морт го препоръча зарежда филм за 30 сек като през това време гърмят 1-2 грешки.
2. Махам player-a и слагам добрата стара комбинация k-lite mega codec + BSPlayer. Да ама кръц - субтитри без картина.
3. Някои gadget наистина не работят, а под Vista няма проблеми с тях.
4. Драйверите на дъното не искат да ми се инсталират. Като пъхна CD-то и ми изписва че не били за тази операционна система. А дъното ми не е куча марка (Asus P5K - P35 chipset). И става въпрос за оригиналните дискове към дъното.
5. AVG не иска да тръгне. Уж се инсталира. След това иска рестарт. След рестарта не е останало нищо от нея. Нито в регистрите, нито в Program Files. И това е за предпоследната и последната версия. Иначе Avast си върви без грешка.
За друго не се сещам в момента...
1. Този player дето Морт го препоръча зарежда филм за 30 сек като през това време гърмят 1-2 грешки.
2. Махам player-a и слагам добрата стара комбинация k-lite mega codec + BSPlayer. Да ама кръц - субтитри без картина.
3. Някои gadget наистина не работят, а под Vista няма проблеми с тях.
4. Драйверите на дъното не искат да ми се инсталират. Като пъхна CD-то и ми изписва че не били за тази операционна система. А дъното ми не е куча марка (Asus P5K - P35 chipset). И става въпрос за оригиналните дискове към дъното.
5. AVG не иска да тръгне. Уж се инсталира. След това иска рестарт. След рестарта не е останало нищо от нея. Нито в регистрите, нито в Program Files. И това е за предпоследната и последната версия. Иначе Avast си върви без грешка.
За друго не се сещам в момента...
Това е бета, не забравяйте. Догодина пак го пробвайте. Тогава, тъкмо преди офи излизането си може би ще достатъчно добре закърпен 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga