KMplayer без никакви кодеци отваря всичко, което съм му хвърлил. h.264/divx/xvid/mp4/mkv/QuickTime. Няма проблеми и със субтитрите. Още повече, че товари поне наполовина по-малко от BSPlayer-a И работи доста по-пъргаво.
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: Всичко за Winodws 7
Публикувано на: 24 Яну 2009 12:10
Тази година. Само че не знам кога точно. Иначе бетата си се държи доста стъбилно. С нея съм от около 3 седмици и съм доволен. Ако има нещо ще пиша. Само е дразнещо че Deamon Tools-a не върви ...
Публикувано на: 28 Яну 2009 12:43
Ако знаете как ми се бъгнаха тия gadget не е истина просто. Не знам дали е от win-a. Може да е от вирус или от това че се правих на developer и си направих собствен gadget. Сега ще форматирам и ще сложа win 7 на чисто.
Dumbaldor
Публикувано на: 28 Яну 2009 18:26
А сега малко критика. Инсталирах win-a на чисто и ето резултата при мен: 1. Този player дето Морт го препоръча зарежда филм за 30 сек като през това време гърмят 1-2 грешки. 2. Махам player-a и слагам добрата стара комбинация k-lite mega codec + BSPlayer. Да ама кръц - субтитри без картина. 3. Някои gadget наистина не работят, а под Vista няма проблеми с тях. 4. Драйверите на дъното не искат да ми се инсталират. Като пъхна CD-то и ми изписва че не били за тази операционна система. А дъното ми не е куча марка (Asus P5K - P35 chipset). И става въпрос за оригиналните дискове към дъното. 5. AVG не иска да тръгне. Уж се инсталира. След това иска рестарт. След рестарта не е останало нищо от нея. Нито в регистрите, нито в Program Files. И това е за предпоследната и последната версия. Иначе Avast си върви без грешка. За друго не се сещам в момента...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 28 Яну 2009 18:52
Това е бета, не забравяйте. Догодина пак го пробвайте. Тогава, тъкмо преди офи излизането си може би ще достатъчно добре закърпен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения