...............................................................................................................................................................
.... и ето на озовахме се в коридорчето между кухнята и гостната... В съседната стая колегите продължаваха с купона... но сякаш не ги чувах сякаш те не съществуваха ... пред мен беше само тя облегната на стената гледайки ме с палавите си блещукащи очи издаващи приглушената светлина на помещението...и така седяхме вторачени един в друг с долепени тела а парещите ни ръце сякаш танцуваха странен танц преплетени една в друга... Старaта искра отново заблестя в очите ми ала не можа да скрие болката и мъката която се прокрадваше в съзнанието ми ..... Но Тя, Тя усещаше всичко тя знаеше всичко както винаги...Никога не съм могъл да се крия пред нея да си поставям „маски” с които да изглеждам щастлив когато съм нещастен или обратното...тя ме познаваше знаеш всичко което се случва в главата ми а това ме плашеше. Гледаше ме с топъл и някак сдържан поглед сякаш владееше ситуацията... Плавно склоних глава целунах я по шията и прошепнах
„ Ела с мен ...” ....
„Изчакай.... Чуй ....” отвърна тя
Заслушах се ... от съседната стая звучеше някаква позната мелодия, но сякаш ми трябваше време за да възвърна сетивата си да чуя това което тя искаше да чуя да разбера това което тя искаше да разбера да усетя това което тя искаше да усетя.... След секунди започнах да долавям букви буквите се превърнаха в думи а думите в изречения...
„I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
Звучеше
I don’t Wanna miss A Thing на
Aerosmith една от любимите ми песни...(ако има как я чуйте докато четете това има макар и малък шанс да ви пренеса част от атмосферата
)
Настръхнах сякаш участвах в романтична сцена от холивудски филм ... Но това се случваше с мен по дяволите и беше реално... и точно болката която изпитах ми доказа че всичко е реално че не е сцена от филм а част от живота ми част от това което се случва сега.... думите от песента се разбиваха в сърцето ми описвайки дословно какво чувствам в този момент...Погледнах я а Тя с доволна усмивка премигна с очи и прошепна:
„Аз я избрах...”I could spend my life in this sweet surrenderЕдинственото което имах сили да кажа в този момент беше : ...
ОБИЧАМ ТЕ!!!!I could stay lost in this moment foreverЗНАЯ! ... отвърна тя ....
Every moment spent with you is a moment I treasure”Прегърнах я през кръста и я вдигнах във въздуха облягайки я на стената ...
Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming А песента продължаваше да звучи от съседната стая...
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together Погледнах нагоре за да видя лицето и но вместо това сякаш тавана прозираше .... виждах звездите виждах хиляди блещукащи светлинки в небето а сред тях блестяха и нейните очи... Беше най-красивото нещо което съм виждал през живота си
В един миг щастието ми замръзна една мисъл разби всичко на пух и прах ... Това ли е краят? Това ли беше краят който си бяхме обещали ... ?
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and everДа спомних си по дяволите какво си казахме преди седмица че ще днес ще бъдем за последно заедно, че в този ден ще свърши всичко, че в този ден ще напишем последната страница на нашата приказка и всеки ще тръгне по своя път... И по-дяволите това бяха моите думи а не нейните това и бях казал точно преди седмица... И тя се съгласи на този кървав договор.... как съм могъл да го кажа ... как съм могъл да го кажа на момичето за което съм готов да стъпя в ада ... Как съм могъл да повярвам че това е изхода от нашите заплетени отношения... Как съм могъл да си повярвам че ще мога да живея без нея...
I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing Думите от песента се забиваха в душата ми като куршуми, но продължавах да гледам нагоре да гледам лицето и да гледам очите и да усещам ритъма на сърцето и ... Точно в този миг нещо се изтръгна от очите ми ...
Мамка му сълза... по дяволите втора ...”не не нее какво ми става” крещи съзнанието ми опитвайки да вземе власт над чувствата ми ... ТРЕТА ... не не не не може да бъде, това не се случва на мен, алкохолът е виновен за всичко той ме прави слаб” казвам си аз ...
И докато в главата ми се водеше трета световна тя продължаваше да ме гледа с онзи топъл спокоен поглед сякаш отново владееше положението ... Аз от своя страна продължавах да я държа във въздуха гледайки я вторачено в очакване на четвъртата сълза....
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, baby
And I don't wanna miss a thingНе нееееееееее не искам да ми липсва....НЕЕЕЕ НЕ МОГА И НЕ НЕ ИСКАМ ДА Я ИЗГУБЯ...
Ето я и нея... четвъртата ...
„Не не може да съм толкова слаб пред нея по дяволите” не издържах сведох глава и я пуснах на земята, не исках да вижда сълзите ми ... Седнах на близкия стол забил в поглед в земята...Тя се приближи .... протегна ръце и после ги преплете около врата ми ...
„Погледни ме” ми каза тя
„Немога”- отвърнах
„Алкохолът е виновен той ме прави слаб”„Можеш... Погледни ме”-продължи тя
Вдигнах глава с притворени очи... а тя ми прошепна
„Не исках да се стига до тук” доближи се и започна да целува всяка моя сълза сякаш опитвайки се да я избърше с устни... Сякаш отпиваше горчива глътка от собствената ми болка...
А думите които и бях казал продължаваха да ехтят в главата ми:
МИЛА , ТАМ ЩЕ БЪДЕМ ЗА ПОСЛЕДНО ЗАЕДНО И ПОСЛЕ ВСИЧКО СВЪРШВА...Да точно това и казах преди една седмица... седмица преди да се случи всичко това .... днес на 08.12.2008...
...............................................................................................................................................................
На другия ден на път за вкъщи...
катастрофирахме....
Мисля си че ... че ...
Изгубих я.... Изгубих я завинаги ...P.S - Живях за да те обичам някога, обичах те за да живея днес...
ЛИПСВАШ МИ