Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Мома
Публикувано на: 10 Яну 2009 12:04

Морт написа:
...Всъщност, интересен е фактът, че може да бъдеш както приятелка на момиче, като в случая на Martyr, т.е. всичките тези неща, които той описа и които до голяма степен са част от една връзка, но по един по-друг начин, като между приятелки :? ...

...И май станах приятелка :oops:

Бъди малко по-оптимистичен. Говорите само за болка и разочарования, за безнадеждност и пачи.

Явно доста грешно съм се изразил, щом оставате с впечатлението, че съм и приятелка и това скапва шансовете за връзка. Не ме подразни ни най- малко One vision, като каза, че някъв ще и подкоси краката и ще я изчука, понеже я познавам, и, не знам за кой път казвам, че тя не е типично момиче. А познавам и кифли, които биха направили точно това. Различават се с нея, по това, че са тъпи. А с нея това има наистина незначителна вероятност да се случи. Позволете ми да твърдя, че я познавам по-добре от... Ако не който и да е, то поне от вас.
Обаче ти, брато, не знам чел ли си моите постове или тези на Моридин, където казва, че е "абсолютно ясно", че няма да я имам. На нея и е пределно ясно, че не сме приятели. Съученици, до момента в който се чувства сигурна в чувстата си към мен. Така и казах и на нея. Но ако я притискам излишно, ще я загубя.
Или трябва да се иразявам по-подробно, (но тогава кой ще чете постове с часове), или изобщо да не пиша. Исках просто да кажа, че нямам за момента момичето, понеже явно не понася мисълта за връзка, че тя си е такава, но аз ще я имам. А повечето ме взеха за мезе.

И, друго - Защо вярвате, че ще е по-хубава връзката с момиче, от което ти е писнало само докато си се чудел колко точно да се отдръпнеш, за да и е интересно, колко внимание да и обръщаш и така нататък? Аз не съм се променял изобщо заради нея, нито тя заради мен. И така, съвсем естествен, я печеля. Малко по малко, но без интриги и тактики. И не съм изпитвал негативни чувства към нея досега. Това не ме прави най-добрата и приятелка. Това ме прави човекът, когото тя ще вижда като, как го казахте, опора. Вие говорите за някакви момичета, дето си падат по педалчета. Е, кой би се влюбил в такова момиче?

И, между другото, преди съм бил приятелка - дневниче и знам какво е. Коренно различно. Налага се да слушаш за Ники и как той сваля Мария, а е толкова сладък. Или че "Той не ми обръща вниманиеее." Реконект, ще спреш да чувстваш и наистина ще свикнеш. Засрамен съм, че човек, за когото имаше тема, че е тъпо копеле, ме потупва мъжки по гърба и демонстрира безграничен житейски опит: "Свиква се."

Хамелеона дотук е най-прав. Ако искаш любов, обичай, и ако си заслужава, нещата ще се случат. Ако не се случат, една седмица след това разбираш, че си бил влюбен в тъпа курва. Ако се случат, намерил си точно каквото си търсел.

EDIT: Andrey358, не искам да се женя за нея, искам да правя секс с момиче, в което съм влюбен. Любовта нали не пречи на секса?

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 10 Яну 2009 12:32

Martyr написа:
... А познавам и кифли, които биха направили точно това. Различават се с нея, по това, че са тъпи. А с нея това има наистина незначителна вероятност да се случи...

Акълът няма нищо общо с женският ген, но надеждата умира последна.

Профил Skype

Публикувано на: 10 Яну 2009 12:37

Martyr написа:
тя не е типично момиче

:P Всички сме го казвали това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 12:37

кое и е нетипичното
да няма патка?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 13:06

Цитат:
Засрамен съм, че човек, за когото имаше тема, че е тъпо копеле, ме потупва мъжки по гърба и демонстрира безграничен житейски опит: "Свиква се."

Първо си нямаш ни най-малка представа какво съм изживял, какво съм чувствал и как съм го преживял, защото не съм, още седя потънал до уши безнадеждно влюбен. Давах ти нещо като съвет, но май си прав не- съм се изразил както трябва, а и как, това е просто един форум. Второ ти нито ме познаваш, нито си ме виждал, нито знаеш какъв човек съм, за това коментарите от типа на "реконект е тъпо копеле" си ги спести. Бих ти обяснил всичко, но не виждам смисъл да го правя тук, напиши си на Л.С скайпа си, за да поговорим.
А иначе като се замисля хем сте прави, хем не сте.Истината е, че момичета има всякакви. Има пачи, има курви и те са много да, но също така има добри и свестни момичета. И всяко едно от тях харесва различен тип момчета. Някои може да си падат по женствени, друго по мъжкари, а трети по чувствителни и т.н. Няма определена дефиниция какво харесват момичетата защото всяка има различен вкус, стига да не е от множеството, но ние не бихме тръгнали с такива, нали ? Важното е да те обича такъв какъвто си, може да си най-голямото лайно, най-големият безхарактерен идиот, но за нея да си най-добрият. И във всяка връзка има някой по-силен и не винаги това е мъжът. Ако една жена е умна тя ще направи такаче да задоволява мъжкото его и да си мислим, че ние сме силни, но всъщност тя ще дърпа конците. Точно тези връзки са най-балансирани и успешни. Но това е друг въпрос. Говорил съм с много добри момичета, съученички, познати и добри приятелки. Да ги слагаш всичките под общ знаменател е абсурдно, да казвате как точно трябва да се държи един мъж-също. Трябва просто да бъдеш такъв какъвто си. Не всеки може да е "тираничен" мъжкат, както не всеки може да е чувствителен добряга. И не сте прави, най-сериозните и красиви връзки се раждат точно от приятелствата, естествено има една граница която не трябва да пресичаш, пресечеш ли я- загубен си. Защото преди всичко двама души които се обичат трябва да са приятели, да споделят, да говорят свободно, да общуват нормално, да са опора един на друг. Любовта е страст, романтика и секс, но преди всичко истинската любов се гради на доверие, уважение и сигурност. Тук говорим за сериозните връзки, защото всеки си има различен вкус, примерно аз ако ходя с някое момиче ще е наистина сериозно, някой друг би предпочел "секс за една нощ" или кратка връзка. Въпрос на вкусове, принципи и темперамент, не мисля, че трябва да се нападаме по това отношение. Защото ако някои момичета като те възприемат като приятел и вече нямаш шанс, други предпочитат първо да познават момчето. Аз лично винаги бих искал да станем първо приятели и после нещо друго и веднага казвам, това не е много правилно, с единственото момиче което някога съм обичал наистина, загубих всякакви надежди и шансове за нещо повече и сега се караме, отдалечаваме и може би няма да си запазим и страхотното приятелство което имахме. Да, така е. И какво ? Не значи, че при всички е така, не значи, че щом един път не ме е огряло трябва да зарежа принципите си ( които за някои може да са много малоумни, но за мен не са ) и да започна да се държа отдръпнато, да не споделям и да се опитам по този начин да стана интересен. Martyr на теб ти желая успех, дано си от онези малкото които успяват, защото връзката ти с това момиче ( ако е такава каквато я описваш и ако си такъв какъвто изглеждаш) би била наистина прекрасна и силна :).

едит
Не мога да пращам Л.С :shock: Martyr, прав си и напълно те разбирам. И аз бях така, не ги слушай, а само сърцето си. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 13:30

ЕБАЛО
СИ
Е
МАЙКАТА

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 13:51

Dante написа:
Цитат:
Засрамен съм, че човек, за когото имаше тема, че е тъпо копеле, ме потупва мъжки по гърба и демонстрира безграничен житейски опит: "Свиква се."

Първо си нямаш ни най-малка представа какво съм изживял, какво съм чувствал и как съм го преживял, защото не съм, още седя потънал до уши безнадеждно влюбен. Давах ти нещо като съвет, но май си прав не- съм се изразил както трябва, а и как, това е просто един форум. Второ ти нито ме познаваш, нито си ме виждал, нито знаеш какъв човек съм, за това коментарите от типа на "реконект е тъпо копеле" си ги спести. Бих ти обяснил всичко, но не виждам смисъл да го правя тук, напиши си на Л.С скайпа си, за да поговорим.
А иначе като се замисля хем сте прави, хем не сте.Истината е, че момичета има всякакви. Има пачи, има курви и те са много да, но също така има добри и свестни момичета. И всяко едно от тях харесва различен тип момчета. Някои може да си падат по женствени, друго по мъжкари, а трети по чувствителни и т.н. Няма определена дефиниция какво харесват момичетата защото всяка има различен вкус, стига да не е от множеството, но ние не бихме тръгнали с такива, нали ? Важното е да те обича такъв какъвто си, може да си най-голямото лайно, най-големият безхарактерен идиот, но за нея да си най-добрият. И във всяка връзка има някой по-силен и не винаги това е мъжът. Ако една жена е умна тя ще направи такаче да задоволява мъжкото его и да си мислим, че ние сме силни, но всъщност тя ще дърпа конците. Точно тези връзки са най-балансирани и успешни. Но това е друг въпрос. Говорил съм с много добри момичета, съученички, познати и добри приятелки. Да ги слагаш всичките под общ знаменател е абсурдно, да казвате как точно трябва да се държи един мъж-също. Трябва просто да бъдеш такъв какъвто си. Не всеки може да е "тираничен" мъжкат, както не всеки може да е чувствителен добряга. И не сте прави, най-сериозните и красиви връзки се раждат точно от приятелствата, естествено има една граница която не трябва да пресичаш, пресечеш ли я- загубен си. Защото преди всичко двама души които се обичат трябва да са приятели, да споделят, да говорят свободно, да общуват нормално, да са опора един на друг. Любовта е страст, романтика и секс, но преди всичко истинската любов се гради на доверие, уважение и сигурност. Тук говорим за сериозните връзки, защото всеки си има различен вкус, примерно аз ако ходя с някое момиче ще е наистина сериозно, някой друг би предпочел "секс за една нощ" или кратка връзка. Въпрос на вкусове, принципи и темперамент, не мисля, че трябва да се нападаме по това отношение. Защото ако някои момичета като те възприемат като приятел и вече нямаш шанс, други предпочитат първо да познават момчето. Аз лично винаги бих искал да станем първо приятели и после нещо друго и веднага казвам, това не е много правилно, с единственото момиче което някога съм обичал наистина, загубих всякакви надежди и шансове за нещо повече и сега се караме, отдалечаваме и може би няма да си запазим и страхотното приятелство което имахме. Да, така е. И какво ? Не значи, че при всички е така, не значи, че щом един път не ме е огряло трябва да зарежа принципите си ( които за някои може да са много малоумни, но за мен не са ) и да започна да се държа отдръпнато, да не споделям и да се опитам по този начин да стана интересен. Martyr на теб ти желая успех, дано си от онези малкото които успяват, защото връзката ти с това момиче ( ако е такава каквато я описваш и ако си такъв какъвто изглеждаш) би била наистина прекрасна и силна :).

g0 2 QQ n00b

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 13:54

Leviathan написа:
ЕБАЛО
СИ
Е
МАЙКАТА

ТОЧНО ТАКА ! СМЪРТ !

п.п
Кър мерси за комплимента !

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:05

†Soul Hunter† написа:
...момичетата на моята възраст (18) си падат по онези женчовци, дето ги описахте. Досега не съм попадал на една, дето не харесва "оня мачо с косата, дето му пада над очите". ...

Странно :). Когато аз бях на (18) момичетата харесваха всичко друго, но не и путьовци с прекалено тесни дънки и емо прически :lol:. Явно сега и на тези им се е усмихнал късмета, едно време бяха абсолютните аутсайдъри.

@ Leviathan - верно си е ебало майката :?.

И като заключение на многото постове, които прочетох в темата - наистина стигам до извода, че държанието тип "златната среда" е най-правилно. Нито и ходиш подир задника, нито правиш така, че да реве всяка вечер :lol:.

И да, момиче веднъж приеме ли те като приятелка, после е почти невъзможно да те приеме като друг. Бихте могли да имате връзка, но за нея ще си по-скоро експеримент, нещо временно. И тя знае, че всъщност няма да я изоставиш, ако ти направи номер, защото сте добри приятели :o. Варианта в който от приятели ставате гаджета за постоянно е възможен по-скоро, ако тя е имала чувства още преди да станете само приятели. Поне така мисля, изключения се срещат разбира се.

И Dante, казваш, че си говорил с много приятелки... забрави за това, което те ти казват. Хората се държат по един начин с приятелите си и по съвсем друг начин с половинките си. Едно момиче, което е добро с приятелите си, може да е абсолютна пача в отношенията с гаджето си. Както е и за мъжа разбира се. Не ги слушай толкова, какво ти говорят - наблюдавай как се държат с гаджето си, какви работи правят зад гърба му. Много ясно, че никоя няма да ти каже директно - "абе само да знаеш каква долна кифла съм..." :lol:

Профил

Публикувано на: 10 Яну 2009 14:07

Ледник написа:
Martyr написа:
тя не е типично момиче

:P Всички сме го казвали това.

И всеки си го мисли.. дори да е минал през т'ва.
Верно , вече с некви резерви , ама пак. "Тя не е типично момиче .. тя е различна".
Никой не те зима за мезе , пич , просто всички ти обясняват к'во се случва .. т'ва , че не искаш да го приемеш си е твоя работа. Въпрос на време е . Ако всички грешим , евала .. ти печелиш. Само , че е доста по-добре , когато си подготвен.
Ае със здраве.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:13

Gipo написа:
И Dante, казваш, че си говорил с много приятелки... забрави за това, което те ти казват. Хората се държат по един начин с приятелите си и по съвсем друг начин с половинките си. Едно момиче, което е добро с приятелите си, може да е абсолютна пача в отношенията с гаджето си. Както е и за мъжа разбира се. Не ги слушай толкова, какво ти говорят - наблюдавай как се държат с гаджето си, какви работи правят зад гърба му. Много ясно, че никоя няма да ти каже директно - "абе само да знаеш каква долна кифла съм..." :lol:

E точно де, наблюдавал съм ги. И от една страна си прав, но както каза има изключения. Защото аз знам няколко двойки които преди това са били страшно добри приятели, а в момента са... абе невероятни двойки, завиждам им. Но при повечето момичета веднъж сложат ли те в графа " приятел "- край. Аз се надявам някой ден да попадна на ония изключения...

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:45

Dante написа:
ТОЧНО ТАКА ! СМЪРТ !

За пръв и последен път в историята на тоя форум ще кажа: Ноктурно обобщи моето мнение по един брилянтен начин.

П. П.
Данте, ти... нагаждането, ениуан? :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:46

Fenrir написа:
Аз съм теглил майна на жените.Писна ми. :lol: Гледам си кефа и изооообщо не ми дреме, дали имам момиче до себе си или не.^_^ В даскало същата работа - почти не общувам с тези същества, което доведе до тяхна странна загриженост. :shock: В смисъл : "Оооооо, добре ли си?", опити за прегръдка и т.н. Много е гот, точно когато тя почва да ме "успокоява"(питай я защо, явно според тях съм стресиран ;Д) аз присто я прекъсвам и отивам да си приказвам с някой съученик. ^_^
Учиш биология (ако не се лъжа) и мисля, че си наясно, че ни е в природата да имаме привличане към противоположният пол, а не да сме безразлични, колкото и да се опитваме :D :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:48

Sweeney Todd написа:
Учиш биология (ако не се лъжа) и мисля, че си наясно, че ни е в природата да имаме привличане към противоположният пол, а не да сме безразлични, колкото и да се опитваме :D :)

И ти, и аз знаем, че не е така :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:57

Моридин написа:
Dante написа:
ТОЧНО ТАКА ! СМЪРТ !

За пръв и последен път в историята на тоя форум ще кажа: Ноктурно обобщи моето мнение по един брилянтен начин.

П. П.
Данте, ти... нагаждането, ениуан? :lol:

К'ъф си зле. Беше иронично.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 14:58

охооооо
доживяхме рекънекта да ни дава съвети как да живеем
кво бил изживял-ае момче,ти ако си на 16, кво си изживял бе?
чакам Трупо , Ледник и Деник да се стегнат и да напишат нещо...бтв и слим има какво да каже, сириуса си каза думата...общо взето тука всички си чешат езиците, единия иска съвети, друг му ги дава, първия пак недоволен...

следите ми мисълта

и както винаги, евалата на ноктурно, щото общо взето вс до това се свежда

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 15:01

Мале какъв си просто, не е истина . И как ми говори все едно не е колкото мен " аве ей момче" хахахаха :lol:

едит
Глупак смотан изказвах си мнението. Или понеже съм на 16 нямам право ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 15:07

еми кифло представи си, по голям съм с две години...и с 1 месец да бях пак щях да ти казвам момче, щото в някои равнища си на 10 и половина

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 15:09

Намери кой да ми държи сметка. Виж си малоумните коментари навсякъде и тогава говори.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2009 15:15

слушай бе, смешен, където и с който трябва говоря на ниво
мислиш ли, че с мишка като теб ще следя какво пиша

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения