Морт написа: ...Всъщност, интересен е фактът, че може да бъдеш както приятелка на момиче, като в случая на Martyr, т.е. всичките тези неща, които той описа и които до голяма степен са част от една връзка, но по един по-друг начин, като между приятелки...
...И май станах приятелка
Бъди малко по-оптимистичен. Говорите само за болка и разочарования, за безнадеждност и пачи.
Явно доста грешно съм се изразил, щом оставате с впечатлението, че съм и приятелка и това скапва шансовете за връзка. Не ме подразни ни най- малко One vision, като каза, че някъв ще и подкоси краката и ще я изчука, понеже я познавам, и, не знам за кой път казвам, че тя не е типично момиче. А познавам и кифли, които биха направили точно това. Различават се с нея, по това, че са тъпи. А с нея това има наистина незначителна вероятност да се случи. Позволете ми да твърдя, че я познавам по-добре от... Ако не който и да е, то поне от вас.
Обаче ти, брато, не знам чел ли си моите постове или тези на Моридин, където казва, че е "абсолютно ясно", че няма да я имам. На нея и е пределно ясно, че не сме приятели. Съученици, до момента в който се чувства сигурна в чувстата си към мен. Така и казах и на нея. Но ако я притискам излишно, ще я загубя.
Или трябва да се иразявам по-подробно, (но тогава кой ще чете постове с часове), или изобщо да не пиша. Исках просто да кажа, че нямам за момента момичето, понеже явно не понася мисълта за връзка, че тя си е такава, но аз ще я имам. А повечето ме взеха за мезе.
И, друго - Защо вярвате, че ще е по-хубава връзката с момиче, от което ти е писнало само докато си се чудел колко точно да се отдръпнеш, за да и е интересно, колко внимание да и обръщаш и така нататък? Аз не съм се променял изобщо заради нея, нито тя заради мен. И така, съвсем естествен, я печеля. Малко по малко, но без интриги и тактики. И не съм изпитвал негативни чувства към нея досега. Това не ме прави най-добрата и приятелка. Това ме прави човекът, когото тя ще вижда като, как го казахте, опора. Вие говорите за някакви момичета, дето си падат по педалчета. Е, кой би се влюбил в такова момиче?
И, между другото, преди съм бил приятелка - дневниче и знам какво е. Коренно различно. Налага се да слушаш за Ники и как той сваля Мария, а е толкова сладък. Или че "Той не ми обръща вниманиеее." Реконект, ще спреш да чувстваш и наистина ще свикнеш. Засрамен съм, че човек, за когото имаше тема, че е тъпо копеле, ме потупва мъжки по гърба и демонстрира безграничен житейски опит: "Свиква се."
Хамелеона дотук е най-прав. Ако искаш любов, обичай, и ако си заслужава, нещата ще се случат. Ако не се случат, една седмица след това разбираш, че си бил влюбен в тъпа курва. Ако се случат, намерил си точно каквото си търсел.
EDIT: Andrey358, не искам да се женя за нея, искам да правя секс с момиче, в което съм влюбен. Любовта нали не пречи на секса?