Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година
-
uNreaL_mAn
- В момента играе: Assassin's Creed
World Of Warcraft Lich king
Fifa 08 - Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година
И така идва края на годината и мисля , че трябва да се избере според вас най-хубавата игра за годината ! Извинете ме , но ще сложа един доста як експанжън на уоу мисля , че и той заслужава да е някъде в класацията . Ако имате препоръки и оплаквания към темата пишете ми ще редактирам . Ако искате да включа и други игри просто ми пишете едно съобщение .
Love Someone !!!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Re: Топ 20
някои от игрите в класацията са от 2007ма, почти всички останали са пълен ташак.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Revive_
- В момента играе: Заглавията които си заслужават...
- Обратна връзка:
Повечето игра са убави от тази година..
Всяка игра се отличава с нещо атрактивно и интересно... така че бих гласувал за най- малко 10 игри
Всяка игра се отличава с нещо атрактивно и интересно... така че бих гласувал за най- малко 10 игри
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
Да и според мен всяка игра се отличава от другата и то много , но за мен най-доброто за 2008 еSerious_Nature написа:Хм в анкетата не виждам DEAD SPACE и SACRED 2, но пък повечето игра са убави от тази година..Всяка игра от тази година се отличава с нещо атрактивно и интересно...
Assassin's Creed Уникална игра страхотен геймплей , перфектна графика друго немога да кажа за тази игра .
Love Someone !!!
Re: Топ
Защото сме PCMania, макар от списанието упорито отказват да махнат малоумната конзолна рубрика и аз упорито не си го копувам от повече от 5 години.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Игрите, излязли през есента не съм ги играл все още, а от другите най-много ми харесаха Assassin's Creed, Mass Effect, Rainbow Six: Vegas 2 и Frontlines: Fuel Of War може би. Тъй като от изброените само Assassin's Creed го има гласувам за него.
RA беше лекичка , посредствена , дори лесна ! Незапомнящо се заглавие ! Другите пък са много тъпички , според мен годината не беше от най добрите ( а хардуера остарява , остарява... ) WAR не съм играл , чувам хубави неща за нея , но като цяло нем исля че mmorpg жанрът е в прогрес !
- Edwin Odesseiron
Поради липсата на Mass Effect гласувам за WAR
Останалите са бози (изключая може би Assassin's Creed която не съм пробвал)
Останалите са бози (изключая може би Assassin's Creed която не съм пробвал)
I'm busy, okay? I'm busy!
S.T.A.L.K.E.R ,макар и да има доста бъгове като излезе,за мен си е номер едно за тази година 
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
и Сталкерчето си го бива но Принца също е хубав харесва ми и експанжъна на уоу много добра игра .
Love Someone !!!
За конзолите в момента има невероятни игри, които заслужават прегледи много повече от разни изцепки за PC.Dumbaldor написа:Защото сме PCMania, макар от списанието упорито отказват да махнат малоумната конзолна рубрика и аз упорито не си го копувам от повече от 5 години.
Напоследък много ми бърка в душата, че нямам конзола
Come, my raven, it could be a lark.
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година
Между другото конзолата е по свястна работа от компютъра , засега имам псп , но по празниците мисля да зема едно Пс3 или Ексбокс360 , но ще реша .
Love Someone !!!
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
А Енхансд Едишъна на Вещерът къде е?
Като платформи за игра конзолите превъзхождат компютрите в пъти, така че не виждам къде се крие недоволството на Дъмбалдор.
На мен ми беше интересно да прочета за Гиърс 2, най-малкото за елементарна обща култура. Аз бих посъветвал списанието да престане да прави ревюта на ламави игри, които не ги внасят в България и ги няма по Бг торент сайтовете дори, а не да си маха конзолната рубрика. Защото списание само за компютърни игри е твърде невъзможно да оцелее дълго вече. Дори в България.
Като платформи за игра конзолите превъзхождат компютрите в пъти, така че не виждам къде се крие недоволството на Дъмбалдор.
На мен ми беше интересно да прочета за Гиърс 2, най-малкото за елементарна обща култура. Аз бих посъветвал списанието да престане да прави ревюта на ламави игри, които не ги внасят в България и ги няма по Бг торент сайтовете дори, а не да си маха конзолната рубрика. Защото списание само за компютърни игри е твърде невъзможно да оцелее дълго вече. Дори в България.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
Ми взел съм най-нашумяващите заглавия .
Love Someone !!!
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
А какво прави в анкетата Alone in the Dark? 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- StubbsZombie
А какво прави в анкетата Battlefield Forgotten Hope 2?Max Payne написа:А какво прави в анкетата Alone in the Dark?
Ебаси тъпия мод е тва,а той в анкетата ми го сложил.
-
uNreaL_mAn
- Обратна връзка:
Според мен българина е много прост винаги ще иска още и още как може да сте толкова алчни !
Love Someone !!!
Определено NFS Undercover.