Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 15:24
И така идва края на годината и мисля , че трябва да се избере според вас най-хубавата игра за годината ! Извинете ме , но ще сложа един доста як експанжън на уоу мисля , че и той заслужава да е някъде в класацията . Ако имате препоръки и оплаквания към темата пишете ми ще редактирам . Ако искате да включа и други игри просто ми пишете едно съобщение .
___________________________________ Love Someone !!!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ 20 Публикувано на: 19 Дек 2008 15:39
някои от игрите в класацията са от 2007ма, почти всички останали са пълен ташак.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Топ 20 Публикувано на: 19 Дек 2008 15:44
Повечето игра са убави от тази година.. Всяка игра се отличава с нещо атрактивно и интересно... така че бих гласувал за най- малко 10 игри
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ 20 Публикувано на: 19 Дек 2008 15:51
Serious_Nature написа: Хм в анкетата не виждам DEAD SPACE и SACRED 2, но пък повечето игра са убави от тази година..Всяка игра от тази година се отличава с нещо атрактивно и интересно... Да и според мен всяка игра се отличава от другата и то много , но за мен най-доброто за 2008 е Assassin's Creed Уникална игра страхотен геймплей , перфектна графика друго немога да кажа за тази игра .
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 17:53
Защото сме PCMania, макар от списанието упорито отказват да махнат малоумната конзолна рубрика и аз упорито не си го копувам от повече от 5 години.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 18:15
Маss Effect къде е, бе, чадо?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 19:20
Игрите, излязли през есента не съм ги играл все още, а от другите най-много ми харесаха Assassin's Creed, Mass Effect, Rainbow Six: Vegas 2 и Frontlines: Fuel Of War може би. Тъй като от изброените само Assassin's Creed го има гласувам за него.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 20:22
RA беше лекичка , посредствена , дори лесна ! Незапомнящо се заглавие ! Другите пък са много тъпички , според мен годината не беше от най добрите ( а хардуера остарява , остарява... ) WAR не съм играл , чувам хубави неща за нея , но като цяло нем исля че mmorpg жанрът е в прогрес !
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 20:24
Поради липсата на Mass Effect гласувам за WAR Останалите са бози (изключая може би Assassin's Creed която не съм пробвал)
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 20:27
TrackMania Nations Forever
___________________________________ .
|
|
|
|
|
3dfx
|
|
В момента играе: Homeworld 2
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 20:35
S.T.A.L.K.E.R ,макар и да има доста бъгове като излезе,за мен си е номер едно за тази година
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 20:47
и Сталкерчето си го бива но Принца също е хубав харесва ми и експанжъна на уоу много добра игра .
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Топ Публикувано на: 19 Дек 2008 21:13
Dumbaldor написа: Защото сме PCMania, макар от списанието упорито отказват да махнат малоумната конзолна рубрика и аз упорито не си го копувам от повече от 5 години. За конзолите в момента има невероятни игри, които заслужават прегледи много повече от разни изцепки за PC. Напоследък много ми бърка в душата, че нямам конзола
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 21:19
Между другото конзолата е по свястна работа от компютъра , засега имам псп , но по празниците мисля да зема едно Пс3 или Ексбокс360 , но ще реша .
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 21:36
А Енхансд Едишъна на Вещерът къде е?
Като платформи за игра конзолите превъзхождат компютрите в пъти, така че не виждам къде се крие недоволството на Дъмбалдор. На мен ми беше интересно да прочета за Гиърс 2, най-малкото за елементарна обща култура. Аз бих посъветвал списанието да престане да прави ревюта на ламави игри, които не ги внасят в България и ги няма по Бг торент сайтовете дори, а не да си маха конзолната рубрика. Защото списание само за компютърни игри е твърде невъзможно да оцелее дълго вече. Дори в България.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 21:38
Ми взел съм най-нашумяващите заглавия .
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 22:09
А какво прави в анкетата Alone in the Dark?
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 22:15
Max Payne написа: А какво прави в анкетата Alone in the Dark? А какво прави в анкетата Battlefield Forgotten Hope 2? Ебаси тъпия мод е тва,а той в анкетата ми го сложил.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 22:41
Според мен българина е много прост винаги ще иска още и още как може да сте толкова алчни !
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Топ ... Най-хубавите игри на 2008 година Публикувано на: 19 Дек 2008 23:00
Определено NFS Undercover.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|