баси простака....Emanuil написа:Да си ебът майките !
Че на близард не им пречат малките сървърченца.
баси простака....Emanuil написа:Да си ебът майките !
ROFLMAOindeedhewas написа:Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her
bgnazism написа:
Че на близард не им пречат малките сървърченца.
Ахахах култовоindeedhewas написа:Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her
Total War, Age of Empires, Civilization, Heroes... да продължавам ли?Snapping Daisy написа:Гаспод, покажи ми примери, че нещата не са така, както съм ги казал и ще се съглася с теб. Ако не можеш значи само си дрънкаш на грънците.
А твоите аргументи къде са, куре?Steel написа:"Мускулна треска от смЕх" не е аргумент, червей. И аз имам мускулна треска от смях всеки път като ти прочета някой от постовете или просто ти видя малоумно-детския профил, ама..
Ти като не разбираш за какво си говорят другите по-добре си трай вместо да отхвърляш всяко съмнение относно умствения ти капацитетДади написа:Гаспод,Т'ва между другото не ти е първият път, който говориш срещу Blizzard. Много хейтиш и си седиш като кон с капаци. Отказваш да погледнеш голямата картина, знаеш си свойто и просто си тролиш наляво-надясно. Браво, Ламинатора би се гордял с теб ;- )
Че ти пък кой си да ги съдиш?trapatu написа:прав си, копеле - избозилите LoL-ъри да излязат за малко лайф, щото някои куестове ж жалкия им животец може въобще да не разберат че ги има докато тъпеят пред компа. не мога да си обясня манията по тая игра, просто е смешно.
Не, ама като успее да я направи по-вкусна и по примамлива от останалите е.Гаспод написа:От горе изброените аз поддържам само втората и третата теза
А от тия толкова много хора 50% някъде са азиатски gold farmer-и
Че Близард са омешали добре краденото спор няма
Обаче някой като си купи готови кори за баница и я направи много вкусна все пак не е майстор готвач, нали така?
Да, има no life-ри, но не можеш да кажеш пък, че в никоя игра няма такива.2D' написа:Относно УоУ-ърите и липсата на живот, се сещам че 26 часа след излизането на последния експанжън вече имаше герои по 70-ти лвл и всички босове бяха убити по няколко пъти.
Ми за какво ми говориш? Като гледам май е за tech tree, което е напълно различно от skill tree. Иначе те хората са си правили родословни дървета още от... ами от... ами де да знам, може би още от праисторията. Значи ли това, че Sid Meier е крал от кроманьонците? Ей, чакай, знаеш ли какво ми дойде на ума сега - всички shooter-и са копие на pong!Гаспод написа: Total War, Age of Empires, Civilization, Heroes... да продължавам ли?
И само не ми казвай че това не ти говори достатъчно и трябва да обяснявам
Ако и сега не възприемеш просто няма смисъл да се говори с теб относно гейминга
Ако си говорим за онлайн игри, да. Но сингълплей игрите трудно биха повлияли по подобен начин, понеже винаги имат край, смисъл като я превъртиш 1,2,3...15 пъти рано или късно спираш да я играеш. Като се замисля, аз самият спрях да играя Jedi Academy след петата превъртация, но от тогава не съм я поглеждал. Просто след като си видял всичко в играта нямаш за какво да я играеш. При ММО-тата има рейдове, гилдии, търговия с живи съперници и съюзници и куп други безинтересни за мен неща. Аз съм фен на игри с добър сюжет, нещо което да ме държи в напрежение, в комбинация с добра амосфера, перфектно. По тази причина не играя спортни симулатори и подобни изпразнени от смисъл игрици. Освен това ММО-тата отнемат много от свободното време, ако искаш да постигаш нещо, трябва да имаш свободно време, а аз нямам толкова. Надявам се Да Олд Рипъблик, поне да ми хареса, но ме съмнява че ще я харесам повече от КОТОР.Steel написа:Да, има no life-ри, но не можеш да кажеш пък, че в никоя игра няма такива.2D' написа:Относно УоУ-ърите и липсата на живот, се сещам че 26 часа след излизането на последния експанжън вече имаше герои по 70-ти лвл и всички босове бяха убити по няколко пъти.