Emanuil написа:Да си ебът майките !
баси простака....
Че на близард не им пречат малките сървърченца.
Emanuil написа:Да си ебът майките !
indeedhewas написа:Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her
bgnazism написа:
Че на близард не им пречат малките сървърченца.
indeedhewas написа:Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her
Snapping Daisy написа:Гаспод, покажи ми примери, че нещата не са така, както съм ги казал и ще се съглася с теб. Ако не можеш значи само си дрънкаш на грънците.
Steel написа:"Мускулна треска от смЕх" не е аргумент, червей. И аз имам мускулна треска от смях всеки път като ти прочета някой от постовете или просто ти видя малоумно-детския профил, ама..
Дади написа:Гаспод,Т'ва между другото не ти е първият път, който говориш срещу Blizzard. Много хейтиш и си седиш като кон с капаци. Отказваш да погледнеш голямата картина, знаеш си свойто и просто си тролиш наляво-надясно. Браво, Ламинатора би се гордял с теб ;- )
trapatu написа:прав си, копеле - избозилите LoL-ъри да излязат за малко лайф, щото някои куестове ж жалкия им животец може въобще да не разберат че ги има докато тъпеят пред компа. не мога да си обясня манията по тая игра, просто е смешно.
Гаспод написа:От горе изброените аз поддържам само втората и третата теза
А от тия толкова много хора 50% някъде са азиатски gold farmer-и
Че Близард са омешали добре краденото спор няма
Обаче някой като си купи готови кори за баница и я направи много вкусна все пак не е майстор готвач, нали така?
2D' написа:Относно УоУ-ърите и липсата на живот, се сещам че 26 часа след излизането на последния експанжън вече имаше герои по 70-ти лвл и всички босове бяха убити по няколко пъти.
Гаспод написа:Total War, Age of Empires, Civilization, Heroes... да продължавам ли?
И само не ми казвай че това не ти говори достатъчно и трябва да обяснявам
Ако и сега не възприемеш просто няма смисъл да се говори с теб относно гейминга
Steel написа:2D' написа:Относно УоУ-ърите и липсата на живот, се сещам че 26 часа след излизането на последния експанжън вече имаше герои по 70-ти лвл и всички босове бяха убити по няколко пъти.
Да, има no life-ри, но не можеш да кажеш пък, че в никоя игра няма такива.