Автор |
Съобщение |
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 26 Ное 2008 22:56
Vermic написа: Е банките на ограбените хора :Д Е предполагам че е дал фалшива кредитна карта и тъй като е имал един бвзплатен месец от Blizzard не са проверили дали е истинска и не са теглили пари и в края на месеца трябва да смениш на рпедплатени карти и т.н. Поне аз така мисля.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 26 Ное 2008 23:38
DukeNukem написа: Vermic написа: Е банките на ограбените хора :Д Е предполагам че е дал фалшива кредитна карта и тъй като е имал един бвзплатен месец от Blizzard не са проверили дали е истинска и не са теглили пари и в края на месеца трябва да смениш на рпедплатени карти и т.н. Поне аз така мисля. То това го знам и аз така бях напраил ама аз си мислех че той е плащал с друга кредитна карта :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 01:37
Ей го и моя http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... &n=Shatich.Още се мъча да се трансферна...До вчера ми бяха блокирани плащанията,но след като им изпратих сумати глупости да се уверят ,че си е моят акаунт ми ги оправиха,но има някъв проблем ,където много хора го имат:да им дава payment rejected накрая точно при трансфера и аз съм един от тези.Чета там по форумите ,че трябва да се обаждам и от там ръчно да го оправят.Това за мене не е проблем за близките 2 дни ,7 пъти им звънях да не гоовриме ,че се чака около 30 минути да се свържеш ,но ти и пускат дебилна музичка и неква пача къде говори и това е за 1 минута и ти го въртат постояно докато чакаш.За тея 7 пъти ,4 от тях говорих с мъже-пълни кретени,не им дремеше много, прекъсвахаме без да ме оставят да се доизкажа и много не ми помогнаха ,но на другите 3 обажданя успях да се свържа с жени ,еми повече ми помогнаха и бяха по мили дори ! :Д Така че утре пак ще се звъни поне този път няма да ми блокират плащанията. П.С. Добре че и телефона им е безплатен ,та мога през скайп да си говоря ,иначе шеше да е ебати сметката на телефона .
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 08:26
Еми брат така е с повечето жени мили са :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 19:48
Вие в кой реалм играете? Аз другата седмица си плащам акаунта и продължавам да цъкам. Обаче съм в Нептулон
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 22:50
Alminator. написа: Вие в кой реалм играете? Аз другата седмица си плащам акаунта и продължавам да цъкам. Обаче съм в Нептулон Shattered Halls
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:26
Аз преди го зарибявах Ал на Шатърд Холс, ама..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:31
Момци - казавайте какъв клас ви трябва - утре идвам да играя при вас. Мога да играя с който и да е клас.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:36
Еми само не бъди Хънтър, че ще си 3-4..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:37
The Chameleon написа: Аз преди го зарибявах Ал на Шатърд Холс, ама.. Не ни се реролвааааааааааа! Мързи ни. Прочее ДКто ми стана 67.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:38
Steel написа: The Chameleon написа: Аз преди го зарибявах Ал на Шатърд Холс, ама.. Не ни се реролвааааааааааа! Мързи ни. Прочее ДКто ми стана 67. Мързел, изпускаш кефа! ><
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:40
The Chameleon написа: Мързел, изпускаш кефа! >< К'ъв кеф уе?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:41
И хънтъра ми е 67 лвл почти, бтв!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:41
The Chameleon написа: И хънтъра ми е 67 лвл почти, бтв! Минах те, не те ли е срам?!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 27 Ное 2008 23:43
Е ти почваш от 55-ти, чийтър.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Ное 2008 00:02
Аз съм почти 72 :Д
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Ное 2008 00:08
Steel написа: The Chameleon написа: Аз преди го зарибявах Ал на Шатърд Холс, ама.. Не ни се реролвааааааааааа! Мързи ни. Прочее ДКто ми стана 67. И мойто е на 2 черти от 67,тамън уикенда да съм в нортренд.Иначе играя на Lightnings blade.Убит е горе долу сървара ма става.Има и няква голяма БГ гилдия
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Ное 2008 12:59
Хикс кога ще влизаш с роуга си имам една кутийка която иска 225 локпитинг :С имаш ли толкова???
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Ное 2008 16:41
Може ли някой да обясни как стоят нещата с Арената.Как се записва какъв левел иска.Абе всичко ако може да кажете няма да се обидя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 28 Ное 2008 17:02
Vermic написа: Може ли някой да обясни как стоят нещата с Арената.Как се записва какъв левел иска.Абе всичко ако може да кажете няма да се обидя. 80. Сезон 5 още не е започнал.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|