Ей го и моя
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... hatich.Още се мъча да се трансферна...До вчера ми бяха блокирани плащанията,но след като им изпратих сумати глупости да се уверят ,че си е моят акаунт ми ги оправиха,но има някъв проблем ,където много хора го имат:да им дава payment rejected накрая точно при трансфера и аз съм един от тези.Чета там по форумите ,че трябва да се обаждам и от там ръчно да го оправят.Това за мене не е проблем за близките 2 дни ,7 пъти им звънях да не гоовриме ,че се чака около 30 минути да се свържеш ,но ти и пускат дебилна музичка и неква пача къде говори и това е за 1 минута и ти го въртат постояно докато чакаш.За тея 7 пъти ,4 от тях говорих с мъже-пълни кретени,не им дремеше много, прекъсвахаме без да ме оставят да се доизкажа и много не ми помогнаха ,но на другите 3 обажданя успях да се свържа с жени ,еми повече ми помогнаха и бяха по мили дори ! :Д Така че утре пак ще се звъни поне този път няма да ми блокират плащанията.
П.С. Добре че и телефона им е безплатен ,та мога през скайп да си говоря ,иначе шеше да е ебати сметката на телефона .