Просто няма как да не се съглася с теб.elfbg написа:
Аз предлагам които носи фанелка с противно съдържание,да бъде наказан от съда да стане
голямо танцуващо пиле в някое заведение за бързо хранене и така да развеселява хората.
17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak

аз попринцип не харесвам такива неща(снимката е много проста)но в мойто даскало е пълно с хора с такива тениски(не точно такива де по....нормални)разбирам нещо некво супер яко чудовище или дд знам некъф череп кат на авадара ми ама такива простоти са просто тъпи па не ми се мисли ква музика свират тея ххх нещо си всъщност картинката не винаги има общо с това което групата свири ама кой знае сега та спорет мен няма проблем да носи такива картинки по фанелките си но да не прекалява като тази която ние видяхме а учителите може и по спокоино да рягират все пак сме теинеджари

ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!!
^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
elianpz написа:теинеджари
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да ти окапят протезите!elianpz написа:аз попринцип не харесвам такива неща(снимката е много проста)но в мойто даскало е пълно с хора с такива тениски(не точно такива де по....нормални)разбирам нещо некво супер яко чудовище или дд знам некъф череп кат на авадара ми ама такива простоти са просто тъпи па не ми се мисли ква музика свират тея ххх нещо си всъщност картинката не винаги има общо с това което групата свири ама кой знае сега та спорет мен няма проблем да носи такива картинки по фанелките си но да не прекалява като тази която ние видяхме а учителите може и по спокоино да рягират все пак сме теинеджари![]()
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Виж сега, елементарна пунткуация няма да ти е излишна. Иначе никой няма да те вземе насериозноelianpz написа:аз попринцип не харесвам такива неща(снимката е много проста)но в мойто даскало е пълно с хора с такива тениски(не точно такива де по....нормални)разбирам нещо некво супер яко чудовище или дд знам некъф череп кат на авадара ми ама такива простоти са просто тъпи па не ми се мисли ква музика свират тея ххх нещо си всъщност картинката не винаги има общо с това което групата свири ама кой знае сега та спорет мен няма проблем да носи такива картинки по фанелките си но да не прекалява като тази която ние видяхме а учителите може и по спокоино да рягират все пак сме теинеджари![]()
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
http://www.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=9 < Видео визиткатаSirius написа:Да, братле, следя мисълта ти - едните са красивите момичета, другите са курвичките, които ги сърби и са склонни да се разголват на макс. Е? Да, може да не ги харесваш, да са ти неприятни, да не са твой тип ... но .. да предизвикват отвращение? По дяволите, както и да изглежда, това е жена, не може да предизвиква такива настроения.. Не е нормално за един мъж да го прави.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- mcmlxxxvi
- В момента играе: в момента не играе, довечера може
elianpz написа:тенджери
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
-
Vermic
- Обратна връзка:
Умри би свиня!eatmeat написа:Само така!Повечко другаризъм е нужен в днешно време.
Да го наказват бе... даже малко му е било.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.
- Albert Einstein
- Albert Einstein
-
Vermic
- Обратна връзка:
eatmeat написа:Този смешко веднага клъвна,ха ха
Пахахаха,а си мислех,че само аз съм прост по български.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Как няма да го изключат тва е супер тъпа и смешна тениска какво иска да покаже с нея ? Много е зле
незнам как може да има такива хора и пак Б*** ТЪПАТА ТЕНИСКА
Dance In Peace Jacko
ми то хора като вас навсякаде има 
ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Че го кефи? Май си от бавните, а?Garga написа:Как няма да го изключат тва е супер тъпа и смешна тениска какво иска да покаже с нея ? Много е зленезнам как може да има такива хора и пак Б*** ТЪПАТА ТЕНИСКА
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ти си много зле бе!Вари се погледни в огледалото!Дебела свиня!Garga написа:Как няма да го изключат тва е супер тъпа и смешна тениска какво иска да покаже с нея ? Много е зленезнам как може да има такива хора и пак Б*** ТЪПАТА ТЕНИСКА