17 годишно момче беше наказано с предупреждение за изключване защото носело тениска на XXX Maniak.Момчето се качвало по стълбите когато един от дежурните учители го видял и го попитал каква е тази тениска.Младежът я показал и даскалката се възмутила от съдържанието й.Последвало завеждане на тиинейджърът в кабинета на директора,викане на родителите му и предупреждение за изключване.Ето го логото на въпросната тениска-.Според учителката и директора това било цитирам "тениска с гнусно,грубо и брутално отношение към по-слабия пол"
Мнението на директора-"Това е възмутимо.Как може едно най-обикновено момче да има така грозна тениска.Много се радвам че му сложих това предупреждение и се надявам че ще се научи да идва с нормални дрехи на училище.Все пак товая е учебно заведение,а не метъл или каквито там бяха клуб"
Мнението на момчето-"Учудеността ми няма граници.Как може да ме накажат защото съм носил тениска с по-гадно съдържание.Не знам а и плюс това не ми пука за наказанието аз съм решил че ще се преместя в Испанската Гимназия.
Мнението на родителите-"Това нещо е просто смехотворно.Как може да го накаже за такава глупост.Излезли сме от работа-аз работя като неврохирург жена ми е мед.сестра-за да ни сервират в лицето че синът ни е наказан за глупости.
Момчето не е имало никакви предишни прояви на грубо поведение
аз само ще кажа OMFG
.Според учителката и директора това било цитирам "тениска с гнусно,грубо и брутално отношение към по-слабия пол"