Писна ми само да гледам една и съща скапана новина за няква смотана и тъпа игра в сайта на PCMANIA ! ! ! Когато и да влезна гледам пише нещо такова (И при това винаги текста Е АБСОЛЮТНО ЕДИН И СЪЩ)
Неофициален пач ***** за Bloodlines
Следващият неофициален пач за Vampire: The Masquerade - Bloodlines е вече факт. Той ъпдейтва тази вампирска ролева игра на Troika Games до версия 5.8 и отстранява откритите до момента бъгове (за повече информация щракнете тук). Нейно подробно представяне може да прочетете в PC Mania 01/2005.
Bloodlines неофициален пач v5.8 (140 MB, The Patches Scrolls)
КАК НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА ПИШЕТЕ САМО ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ВСЯКА СЕДМИЦА ЗА НЯКАКВА ТЪПА ИГРА ДЕТО СИГУРНО И НИКОЙ НЕ ИГРАЕ ОТ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ИГРА ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? АКО НЕ ДРУГО ПОНЕ НАПИШЕТЕ МАЛКО ПО РАЗЛИЧЕН ТЕКСТ И НЯКВА ПО ХУБАВА КАРТИНКА СЛОЖЕТЕ БЕ ! ! ! ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ САМО ЕДНО И СЪЩО ВСЯКА СЕДМИЦА ЗА НЯКАКАВА СМОТАНА ИГРА ! ! ! НЕ СТИГА ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ НОВИНИ КОГА ТОЧНО СА ПУСНАТИ НА ПАЗАРА НЯКОИ ИГРИ, АМА САМО ЗАДРЪСТВАТЕ САЙТА С ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ ЗА ЕДНА И СЪЩА ПРОСТА ИГРА ! ! ! ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА НА МОДЕРАТОРИТЕ И НА СКАПАНИЯ САЙТ ! ! ! Аре чакам модератор да ми изтрие темата че поне да обърнат внимание кво съм писал... П.П. Немога да науча нищо ново от скапания ви сайт
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Играл ли си я тази игра? Знаеш ли че е една от най-добрите ролеви игри и то не от кой да е а от Troika Games? Играта все още има фенове по света, които се стараят да я подобрят. Ти не си човека, който ще казва какво ще пишат в сайта. За да слагат пачовете значи има интерес към играта и файла ще се тегли затова можеш просто да натиснеш "излез [ [SpeC] ]" и да не се връщаш повече.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения