БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА Vampire: The Masquerade - Bloodlines
БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Писна ми само да гледам една и съща скапана новина за няква смотана и тъпа игра в сайта на PCMANIA ! ! !
Когато и да влезна гледам пише нещо такова (И при това винаги текста Е АБСОЛЮТНО ЕДИН И СЪЩ)
Неофициален пач ***** за Bloodlines
Следващият неофициален пач за Vampire: The Masquerade - Bloodlines е вече факт. Той ъпдейтва тази вампирска ролева игра на Troika Games до версия 5.8 и отстранява откритите до момента бъгове (за повече информация щракнете тук).
Нейно подробно представяне може да прочетете в PC Mania 01/2005.
Bloodlines неофициален пач v5.8 (140 MB, The Patches Scrolls)
КАК НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА ПИШЕТЕ САМО ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ВСЯКА СЕДМИЦА ЗА НЯКАКВА ТЪПА ИГРА ДЕТО СИГУРНО И НИКОЙ НЕ ИГРАЕ ОТ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ИГРА ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
АКО НЕ ДРУГО ПОНЕ НАПИШЕТЕ МАЛКО ПО РАЗЛИЧЕН ТЕКСТ И НЯКВА ПО ХУБАВА КАРТИНКА СЛОЖЕТЕ БЕ ! ! !
ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ САМО ЕДНО И СЪЩО ВСЯКА СЕДМИЦА ЗА НЯКАКАВА СМОТАНА ИГРА ! ! !
НЕ СТИГА ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ НОВИНИ КОГА ТОЧНО СА ПУСНАТИ НА ПАЗАРА НЯКОИ ИГРИ, АМА САМО ЗАДРЪСТВАТЕ САЙТА С ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ ЗА ЕДНА И СЪЩА ПРОСТА ИГРА ! ! !
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА НА МОДЕРАТОРИТЕ И НА СКАПАНИЯ САЙТ ! ! !
Аре чакам модератор да ми изтрие темата че поне да обърнат внимание кво съм писал...
П.П. Немога да науча нищо ново от скапания ви сайт
Когато и да влезна гледам пише нещо такова (И при това винаги текста Е АБСОЛЮТНО ЕДИН И СЪЩ)
Неофициален пач ***** за Bloodlines
Следващият неофициален пач за Vampire: The Masquerade - Bloodlines е вече факт. Той ъпдейтва тази вампирска ролева игра на Troika Games до версия 5.8 и отстранява откритите до момента бъгове (за повече информация щракнете тук).
Нейно подробно представяне може да прочетете в PC Mania 01/2005.
Bloodlines неофициален пач v5.8 (140 MB, The Patches Scrolls)
КАК НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА ПИШЕТЕ САМО ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ВСЯКА СЕДМИЦА ЗА НЯКАКВА ТЪПА ИГРА ДЕТО СИГУРНО И НИКОЙ НЕ ИГРАЕ ОТ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ ИГРА ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
АКО НЕ ДРУГО ПОНЕ НАПИШЕТЕ МАЛКО ПО РАЗЛИЧЕН ТЕКСТ И НЯКВА ПО ХУБАВА КАРТИНКА СЛОЖЕТЕ БЕ ! ! !
ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ САМО ЕДНО И СЪЩО ВСЯКА СЕДМИЦА ЗА НЯКАКАВА СМОТАНА ИГРА ! ! !
НЕ СТИГА ЧЕ НЕ ПИШЕТЕ НОВИНИ КОГА ТОЧНО СА ПУСНАТИ НА ПАЗАРА НЯКОИ ИГРИ, АМА САМО ЗАДРЪСТВАТЕ САЙТА С ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ ЗА ЕДНА И СЪЩА ПРОСТА ИГРА ! ! !
ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА НА МОДЕРАТОРИТЕ И НА СКАПАНИЯ САЙТ ! ! !
Аре чакам модератор да ми изтрие темата че поне да обърнат внимание кво съм писал...
П.П. Немога да науча нищо ново от скапания ви сайт
DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Re: БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Както се изразяваше Дист-а:
А мое ли да та опъна?
А мое ли да та опъна?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мри в кофите бе, балък. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- DukeNukem
- Обратна връзка:
@[SpeC]
Играл ли си я тази игра?
Знаеш ли че е една от най-добрите ролеви игри и то не от кой да е а от Troika Games?
Играта все още има фенове по света, които се стараят да я подобрят.
Ти не си човека, който ще казва какво ще пишат в сайта.
За да слагат пачовете значи има интерес към играта и файла ще се тегли затова можеш просто да натиснеш "излез [ [SpeC] ]" и да не се връщаш повече.
Играл ли си я тази игра?
Знаеш ли че е една от най-добрите ролеви игри и то не от кой да е а от Troika Games?
Играта все още има фенове по света, които се стараят да я подобрят.
Ти не си човека, който ще казва какво ще пишат в сайта.
За да слагат пачовете значи има интерес към играта и файла ще се тегли затова можеш просто да натиснеш "излез [ [SpeC] ]" и да не се връщаш повече.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Абе играта е велика бе, УМРИ АВТОРЕ НА ТЕМАТА
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
поредния флуудер, нему се сърдете не е лесно да си тъп 
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
You should knowiddqd написа:поредния флуудер, нему се сърдете не е лесно да си тъп
Все ще се намери някое мрънкало
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Ле ле т'ва момче зле !!! 'Те питам ти поне веднъж поне за 20 минути седна ли да я играеш тая игра бе!?