Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: WoW в Blizzard
Публикувано на: 01 Ное 2008 11:34

KaLI_BoGa написа:
Като ви гледам всичките тука се чудя как имате личен живот с тия 70-тки??
Имам предвид рейдове,гриндене на реп,дигане на скилл тва не отнема ли време??

Питам защото и аз мисля да започна WoW.

Рейдовете отнемат 4 часа,останалите работи почти не се практикуват,гринденето и дигането на някви други простотии им мина времето вече.Сега просто се логваш вечерта,правиш си рейда и излизаш от играта,не е толкова ангажиращо колкото изглежда отстрани.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Публикувано на: 01 Ное 2008 11:46

Scar написа:
KaLI_BoGa написа:
Като ви гледам всичките тука се чудя как имате личен живот с тия 70-тки??
Имам предвид рейдове,гриндене на реп,дигане на скилл тва не отнема ли време??

Питам защото и аз мисля да започна WoW.

Рейдовете отнемат 4 часа,останалите работи почти не се практикуват,гринденето и дигането на някви други простотии им мина времето вече.Сега просто се логваш вечерта,правиш си рейда и излизаш от играта,не е толкова ангажиращо колкото изглежда отстрани.

Да,само дето от един пълен рейд ще паднат максимум 6-7 айтема,което ще те кара да рейдваш повече и повече.

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 01 Ное 2008 13:46

А, на тебе колко ти трябват, ебати?
Така, де, освен, ако не си друид/шаман/паладин/воин/рандъм хийлинг клас...
Ама, аз нали съм уорлок... такова, бях, преди да откажа играта.
Едит: Става дума за прайвът сървърите, това с уорлока.

Профил

Публикувано на: 01 Ное 2008 18:28

Алминатора__ написа:
Да,само дето от един пълен рейд ще паднат максимум 6-7 айтема,което ще те кара да рейдваш повече и повече.
Ем да, то ПвЕто и без това е булшит за бавните (хъхъ, седя и стрелям/мятам/удрям с една и съща магия 4 часа, хъхъ про)

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2008 19:25

Steel написа:
Алминатора__ написа:
Ем да, то ПвЕто и без това е булшит за бавните (хъхъ, седя и стрелям/мятам/удрям с една и съща магия 4 часа, хъхъ про)

А ПвП-то за бързите ли е? Не е много по различно и изискващо повече скил,просто защото пвпто в уоу се гради на куулдауни,по мощни куулдауни,RNG,комбота и т.н. Как аз примерно мога да вляза в арена с шамана ми , като срещу мене излизат Ретри паладин / аркейн мейдж,на екрана ми излизат 4-5 цифри от по 3-4 к демидж,които НЯМА как да спра по никакъв начин,или ми излизат Нещо + ресто друид,ела ги убии.Разбира се тва са само някой от малкото примери че ПвП в УоУ няма в момента,надявам се нещата да се променят на 80-ти левел,въпреки че се съмнявам.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 01 Ное 2008 19:32

ресайлънс и късмет ти трябват ;Д

ПП: твоя ли шаман беше накълван със аджилити ? 436мисля ?

Профил

Публикувано на: 01 Ное 2008 19:36

Scar написа:
А ПвП-то за бързите ли е? Не е много по различно и изискващо повече скил,просто защото пвпто в уоу се гради на куулдауни,по мощни куулдауни,RNG,комбота и т.н. Как аз примерно мога да вляза в арена с шамана ми , като срещу мене излизат Ретри паладин / аркейн мейдж,на екрана ми излизат 4-5 цифри от по 3-4 к демидж,които НЯМА как да спра по никакъв начин,или ми излизат Нещо + ресто друид,ела ги убии.Разбира се тва са само някой от малкото примери че ПвП в УоУ няма в момента,надявам се нещата да се променят на 80-ти левел,въпреки че се съмнявам.
Т'ва, което го описваш, е след пач 3.0.0, който е умишлено насочен да бъде балансиран за lvl 80, тъй като експанжъна излиза 1 месец след пускането на пача. Преди това чак толкова набиващи се на очи неща нямаше и беше балансирано, сравнително. А и да не е било така, мамка му, пак е в пъти по-интересно от заспиващото ПвЕ, в което седиш и спамиш dps rotation-а по някой голям бос, и се местиш от огъня/падащите камъни/надървените хомосексуалисти, ако дотогава не си заспал или получил мозъчна травма. Много ясно, че ПвП-то е за бързите, в него се искат много повече умения и рефлекси.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2008 22:55

Steel написа:
Scar написа:
Т'ва, което го описваш, е след пач 3.0.0, който е умишлено насочен да бъде балансиран за lvl 80, тъй като експанжъна излиза 1 месец след пускането на пача. Преди това чак толкова набиващи се на очи неща нямаше и беше балансирано, сравнително. А и да не е било така, мамка му, пак е в пъти по-интересно от заспиващото ПвЕ, в което седиш и спамиш dps rotation-а по някой голям бос, и се местиш от огъня/падащите камъни/надървените хомосексуалисти, ако дотогава не си заспал или получил мозъчна травма. Много ясно, че ПвП-то е за бързите, в него се искат много повече умения и рефлекси.

Не го отричам,но преди пач 3.0 на висок рейтинг пак имаше същите фактори.Над 2200 можеш да стигнеш само с определени комбота , което е тъпо,защото за да направя примерно аз на 2в2 2200 с друид примерно,щото шаман най много с ресто друид върви,ми трябва АДСКИ много късмет и скил,в пъти повече отколкото трябва на някой уарлок , роуг или уориър който би играл със същия друид.Да не говорим,че късметът играе много по голяма роля от скила,защото в 1 арена,ако ти резистне фиър,полиморф,трап или каквото и да е,може да се окаже фатално.
А за ПвЕ то,нещата които каза са вярни,но нищо не може да се сравни с тръпката от това да убиеш 1 бос след няколко дена прогрес на него,просто кефа е неповторим :)

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2008 11:55

Пве-то най яко е да си танк,другото е яко скука,деба как ми се цъка ама нямам време и цъкам отвреме на време в батлскейп,иначе в wowscape имам танк на 18к,може да танкна някой път :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2008 02:01

Всеки с предпочитанията си, някои обичат повече ПвЕ други ПвП :) а някои "наркомани" предпочитат и всичко, стига по цял ден да са логнати в играта и имат пълен или почти пълен t6 и пълен s4 с оръжия даже, като дори не им е толкова интересно вече да играят, просто са свикнали и няма отделяне :? Лично според мен, ПвП е по интересно, по динамично, изисква се повече мисъл както казаха някой хора.Разбира се и на някои райдове се изисква голямо съсредоточаване и мисъл, защото една грешна стъпка в 25 мен райдовете може да е фатална :) Като цяло ми е по-интересно да убия някой герой, чийто притежател си седи някаде из Европа и се нерви зад компа, просто си го представям, това е забавното на Онлайн игрите за мен :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2008 11:11

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n&n=Siedun

Та, тъй като ме мързи да чета цялата тема, има ли хора от Нептулон?

the truth, при добрите гилдии slack-ерите и тъпаците биват киквани доста бързо.Няма никакво зомбиране по wowwiki, просто трябва да изгледаш 1 филмче за дадения бос, да прочетеш какво трябва да правиш и това е.

P.S. Армори линка не бачка, ето линк от сайта на гилдията ми: http://aphase.wowstead.com/character/90885 .Мейн-хенд дагера ми не е упдейтнат.Новият ми е от Azgalor, май :D .

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com