Автор |
Съобщение |
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 11:34
KaLI_BoGa написа: Като ви гледам всичките тука се чудя как имате личен живот с тия 70-тки?? Имам предвид рейдове,гриндене на реп,дигане на скилл тва не отнема ли време??
Питам защото и аз мисля да започна WoW. Рейдовете отнемат 4 часа,останалите работи почти не се практикуват,гринденето и дигането на някви други простотии им мина времето вече.Сега просто се логваш вечерта,правиш си рейда и излизаш от играта,не е толкова ангажиращо колкото изглежда отстрани.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 11:46
Scar написа: KaLI_BoGa написа: Като ви гледам всичките тука се чудя как имате личен живот с тия 70-тки?? Имам предвид рейдове,гриндене на реп,дигане на скилл тва не отнема ли време??
Питам защото и аз мисля да започна WoW. Рейдовете отнемат 4 часа,останалите работи почти не се практикуват,гринденето и дигането на някви други простотии им мина времето вече.Сега просто се логваш вечерта,правиш си рейда и излизаш от играта,не е толкова ангажиращо колкото изглежда отстрани. Да,само дето от един пълен рейд ще паднат максимум 6-7 айтема,което ще те кара да рейдваш повече и повече.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 13:46
А, на тебе колко ти трябват, ебати? Така, де, освен, ако не си друид/шаман/паладин/воин/рандъм хийлинг клас... Ама, аз нали съм уорлок... такова, бях, преди да откажа играта. Едит: Става дума за прайвът сървърите, това с уорлока.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 18:28
Алминатора__ написа: Да,само дето от един пълен рейд ще паднат максимум 6-7 айтема,което ще те кара да рейдваш повече и повече. Ем да, то ПвЕто и без това е булшит за бавните (хъхъ, седя и стрелям/мятам/удрям с една и съща магия 4 часа, хъхъ про)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 19:25
Steel написа: Алминатора__ написа: Да,само дето от един пълен рейд ще паднат максимум 6-7 айтема,което ще те кара да рейдваш повече и повече. Ем да, то ПвЕто и без това е булшит за бавните (хъхъ, седя и стрелям/мятам/удрям с една и съща магия 4 часа, хъхъ про) А ПвП-то за бързите ли е? Не е много по различно и изискващо повече скил,просто защото пвпто в уоу се гради на куулдауни,по мощни куулдауни,RNG,комбота и т.н. Как аз примерно мога да вляза в арена с шамана ми , като срещу мене излизат Ретри паладин / аркейн мейдж,на екрана ми излизат 4-5 цифри от по 3-4 к демидж,които НЯМА как да спра по никакъв начин,или ми излизат Нещо + ресто друид,ела ги убии.Разбира се тва са само някой от малкото примери че ПвП в УоУ няма в момента,надявам се нещата да се променят на 80-ти левел,въпреки че се съмнявам.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 19:32
ресайлънс и късмет ти трябват ;Д
ПП: твоя ли шаман беше накълван със аджилити ? 436мисля ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 19:36
Scar написа: А ПвП-то за бързите ли е? Не е много по различно и изискващо повече скил,просто защото пвпто в уоу се гради на куулдауни,по мощни куулдауни,RNG,комбота и т.н. Как аз примерно мога да вляза в арена с шамана ми , като срещу мене излизат Ретри паладин / аркейн мейдж,на екрана ми излизат 4-5 цифри от по 3-4 к демидж,които НЯМА как да спра по никакъв начин,или ми излизат Нещо + ресто друид,ела ги убии.Разбира се тва са само някой от малкото примери че ПвП в УоУ няма в момента,надявам се нещата да се променят на 80-ти левел,въпреки че се съмнявам. Т'ва, което го описваш, е след пач 3.0.0, който е умишлено насочен да бъде балансиран за lvl 80, тъй като експанжъна излиза 1 месец след пускането на пача. Преди това чак толкова набиващи се на очи неща нямаше и беше балансирано, сравнително. А и да не е било така, мамка му, пак е в пъти по-интересно от заспиващото ПвЕ, в което седиш и спамиш dps rotation-а по някой голям бос, и се местиш от огъня/падащите камъни/надървените хомосексуалисти, ако дотогава не си заспал или получил мозъчна травма. Много ясно, че ПвП-то е за бързите, в него се искат много повече умения и рефлекси.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 01 Ное 2008 22:55
Steel написа: Scar написа: А ПвП-то за бързите ли е? Не е много по различно и изискващо повече скил,просто защото пвпто в уоу се гради на куулдауни,по мощни куулдауни,RNG,комбота и т.н. Как аз примерно мога да вляза в арена с шамана ми , като срещу мене излизат Ретри паладин / аркейн мейдж,на екрана ми излизат 4-5 цифри от по 3-4 к демидж,които НЯМА как да спра по никакъв начин,или ми излизат Нещо + ресто друид,ела ги убии.Разбира се тва са само някой от малкото примери че ПвП в УоУ няма в момента,надявам се нещата да се променят на 80-ти левел,въпреки че се съмнявам. Т'ва, което го описваш, е след пач 3.0.0, който е умишлено насочен да бъде балансиран за lvl 80, тъй като експанжъна излиза 1 месец след пускането на пача. Преди това чак толкова набиващи се на очи неща нямаше и беше балансирано, сравнително. А и да не е било така, мамка му, пак е в пъти по-интересно от заспиващото ПвЕ, в което седиш и спамиш dps rotation-а по някой голям бос, и се местиш от огъня/падащите камъни/надървените хомосексуалисти, ако дотогава не си заспал или получил мозъчна травма. Много ясно, че ПвП-то е за бързите, в него се искат много повече умения и рефлекси. Не го отричам,но преди пач 3.0 на висок рейтинг пак имаше същите фактори.Над 2200 можеш да стигнеш само с определени комбота , което е тъпо,защото за да направя примерно аз на 2в2 2200 с друид примерно,щото шаман най много с ресто друид върви,ми трябва АДСКИ много късмет и скил,в пъти повече отколкото трябва на някой уарлок , роуг или уориър който би играл със същия друид.Да не говорим,че късметът играе много по голяма роля от скила,защото в 1 арена,ако ти резистне фиър,полиморф,трап или каквото и да е,може да се окаже фатално. А за ПвЕ то,нещата които каза са вярни,но нищо не може да се сравни с тръпката от това да убиеш 1 бос след няколко дена прогрес на него,просто кефа е неповторим
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
progata
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 03 Ное 2008 11:55
Пве-то най яко е да си танк,другото е яко скука,деба как ми се цъка ама нямам време и цъкам отвреме на време в батлскейп,иначе в wowscape имам танк на 18к,може да танкна някой път
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
|
cowboya
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 04 Ное 2008 02:01
Всеки с предпочитанията си, някои обичат повече ПвЕ други ПвП а някои "наркомани" предпочитат и всичко, стига по цял ден да са логнати в играта и имат пълен или почти пълен t6 и пълен s4 с оръжия даже, като дори не им е толкова интересно вече да играят, просто са свикнали и няма отделяне Лично според мен, ПвП е по интересно, по динамично, изисква се повече мисъл както казаха някой хора.Разбира се и на някои райдове се изисква голямо съсредоточаване и мисъл, защото една грешна стъпка в 25 мен райдовете може да е фатална Като цяло ми е по-интересно да убия някой герой, чийто притежател си седи някаде из Европа и се нерви зад компа, просто си го представям, това е забавното на Онлайн игрите за мен
___________________________________ I'm the Man, I'm the King, I'm the One - That's pure inside!!!
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: WoW в Blizzard Публикувано на: 06 Ное 2008 11:11
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n&n=SiedunТа, тъй като ме мързи да чета цялата тема, има ли хора от Нептулон? the truth, при добрите гилдии slack-ерите и тъпаците биват киквани доста бързо.Няма никакво зомбиране по wowwiki, просто трябва да изгледаш 1 филмче за дадения бос, да прочетеш какво трябва да правиш и това е. P.S. Армори линка не бачка, ето линк от сайта на гилдията ми: http://aphase.wowstead.com/character/90885 .Мейн-хенд дагера ми не е упдейтнат.Новият ми е от Azgalor, май .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|