milen_sl написа:По първоначални огледи това ще да е новият DOOM 3 пък кой каквото иска да говори ...
Кой ще отрече, че тази игра е по вълнуваща примерно от Pro Evolution Soccer 2009
защото сигурно има динамика, мистика, неочаквани моменти, кръв.... ( с цистерни да събираш) и много олово ... ... ( семпла история може би.. )
Колкото до Pro Evolution Soccer 2009 както казва " Хулиган Кучков" това било световна глупост ... "В нея участват 45 топки ... т.е. два отбора с по 11 мъже и едно кожено кълбо "
П.С. Нищо лично към хората които играят Pro Evolution Soccer 2009
(лаф да става)
Man you have some issues
Ще прощаваш но явно нямаш и бегла представа каква е играта, а акто гледам явно не можеш да я подкараш и правиме асоциации с неща които не разбираш
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
"Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
Бе нека се върнем на играта ... Та играта е убииствена, само че има ли начин да се направи в първо лице ??? Така фигурата на героя ми заема адски голяма част от монитора. Иначе няма да я цъкам поне докато не си купя ново видео, че на моята 8400GS върви тромаво дори и на всичко на low. Не че запецва, ама е достатъчно бавно да не можеш да се прецелиш като хората.
В смисъл да, не случайно е направен от трето лице. Играта е велика само да вметна, напълно оправда учакванията ми, и сторито като цяло е повече от добро въпреки ,че напомнят тези некроморфи на "The Thing" което си допринася още повече за култа
Реших да се престраша и да видя този Хорър (По Геймплей Филмчетата не изгледаше страшно, но така си и мислех за F.E.A.R.)
Когато видях в Zamunda, че играта е 7,43 Gb!!!
Къв е този звяр, кво е тва чудо!
Ето една игра, за която наистина ме е яд, че няма да ми тръгне. От това което виждам атмосферата е невероятна. Направо все едно е направена по моя поръчка. Една такава ръждиво брутална с елементи като от "The Thing" и "Alien". Oсобено онази песничка от трейлъра много ми напомня за Alien вселената. Май я имаше в трейлър към някой от филмите. Естествено тук е изпята с много повече чувство.
Някой подкарал ли е играта с конфигурация под минималните?
Незнам дали ще ми тръгне , след като гледах филмчето ми стана малко гадно 'щот има наистина добра атмосфера ( малко като дуум 3 , но доста по яко ) . В крайна сметка каква е тая метална спирала с червените ероглифи ?
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Beautevil написа:Незнам дали ще ми тръгне , след като гледах филмчето ми стана малко гадно 'щот има наистина добра атмосфера ( малко като дуум 3 , но доста по яко ) . В крайна сметка каква е тая метална спирала с червените ероглифи ?
Извънземен артефакт от където идва заразата.Абе гледай филмчето то показва началото преди играта има и комикси
За пръв път съгласен с Brain, но все пак както каза той играта е страхотна заслужава си изиграването. Може само да се спечели, а аз си я взимам оригинал. Такова нещо заслужава да се купи, евала на създателите.
bgcomando написа:Реших да се престраша и да видя този Хорър (По Геймплей Филмчетата не изгледаше страшно, но така си и мислех за F.E.A.R.)
Когато видях в Zamunda, че играта е 7,43 Gb!!!
Къв е този звяр, кво е тва чудо!
Ти случайно свалял ли си някоя игра през последните 3 години. Вече са по толкова. Да не говорим, че има игри и по 20-30 GB.