Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 18:36
MARiNZ0 - WoW е PvE игра с елементи на PvP. WAR e PvP игра с елементи на PvE. За какво му е на PvP ориентиран играч като мен да играе WoW, като има WAR(или AoC)? За какво му е на някой PvP играч да качва експ с PvE, като може с PvP? Те не могат да сменят енджина, могат да го обновят. А всеки енджин си има предел.
Beautevil - то аз хубаво ще гледам, ама основата/ядрото на играта си остава същата. А тя е писнала вече.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 19:46
Gipo написа: Те не могат да сменят енджина, могат да го обновят. А всеки енджин си има предел.
Fail! Вече има ММО-та, на които са им сменяли енджина. Gipo написа: А тя е писнала вече. На кого? На теб може и да ти е писнала, но на над 5 млн. не е, а с Wrath-a маса играчи ще се върнат обратно.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 22:29
MARiNZ0 написа: За какво им е на PvP играчите на WoW да минават в WAR?! Бойната система в двете е почти еднаква, с разликата, че в едната ти дава XP ,а в другата - honor/arena points. Ако си говорим как ще стоят нещата след година, то дотогава WoW ще е с обновен енджин и най-вероятно вече ще има обсади, строене на крепости и т.н. Не подценявайте Blizzard, те много добре знаят как да задържат играчите си и няма да стоят със скръстени ръце. Аиде и аз вече да се включа в темата! Дори след "обновяването" на енджин-а WoW пак ще падне рано или късно.Хората ще разгледат няколкото нови инстанций, ще видят новата "обсадна" система, ще пойграят с Death Knight-а докато просто не им омръзне и отоново ще се върнат към WAR и AoC.Няма нищо безкрайно освен времето, а Blizzard мислят, че WoW ще е безкрайна.За бога не може да очакваш, че ако направиш "The burning crusade" over and over again просто сменяш името и слагаш нов континент ще запазиш играчите си. С последната им издънка по StarCraft 2 за разделянето на кампанията на три разделни игри просто, за да даваш повече парички за един и същ продукт почвам да се съмнявам, че има вобще компетентни хора в Blizzard.О да и това е точно причината, защо подкрепям пиратството!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 22:45
Цитат: Те не могат да сменят енджина, могат да го обновят могат да сменят каквото си искат стига да имат желание
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 22:46
bgcomando написа: отоново ще се върнат към WAR и AoC. По скоро обратното.И ако някой може да направи безкрайна игра,то това са Близард
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 22:48
Jorix написа: bgcomando написа: отоново ще се върнат към WAR и AoC. По скоро обратното.И ако някой може да направи безкрайна игра,то това са Близард Точно обратното се случва в момента. Хората пищят, че им е писнал "адски имбалансирания WoW", заканват се, че ще куитнат и ще почнат нещо друго, и после се връщат с подвити опашки, когато разберат, че по-добро в момента просто няма.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 23:06
Защо в темата за WAR има спорчета за WOW again ?
Ясно е ,че уоу е мизерна в краен предел и ,че темата е за WAR така ,че не виждам смисъла в тъпото биене на глава в стена.
Иначе да играта е доста добра, поиграх я в приятелчета доста неща показаха разбира се малка част от това което е в пълен смисъл но определяно е направена великолепно и всички идеи в нея са доста приятни почти "epic" ( единствено няма да я опрелича като епик защото не е 40к но това е друг въпрос).
Жалкото е ,че кьораво време нямам в момента и в бъдеще време така ,че няма да мога изобщо да седна дори да я инсталирам. Иначе евалата наистина очакванията ми се оправдаха в почти пълна степен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 23:18
Van Zan написа: Защо в темата за WAR има спорчета за WOW again ?
'Щото дечицата пак заграчиха за "хъхъхъ убиеца на WoW" и "хъхъхъ 1000 пъти по-добра е от WoW", затова.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 23:24
Steel написа: 'Щото дечицата пак заграчиха за "хъхъхъ убиеца на WoW" и "хъхъхъ 1000 пъти по-добра е от WoW", затова. Лол, дечицата Имам странното чувство, че и аз, и DJ Cat, а може и Гаспод (за него не съм сигурен) сме ти леееко батковци Иначе темата е за Уархамър и е нормално да я разглеждат Уархамър фенове. Има си УоУ темичка. ПП Нърфнете Брайт Уизърда!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 12 Окт 2008 23:34
Jorix написа: bgcomando написа: отоново ще се върнат към WAR и AoC. По скоро обратното.И ако някой може да направи безкрайна игра,то това са Близард Fail Хората, който са в момента в Blizzard, корпоративни "Пиявици".Извинете ме за термина, имах голямо уважение към тази компания, но напоследак просто паднаха под очите ми.Те вече не са онази иноваторска и ентосиазирана компания, която се стреми да изкара на пазара Шедйовъри.Тях ги интересува вече само как могат да направят повече парички без да си дигнат пръста.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 00:11
добре де....не мога да разбера 6то се нервите на близз 4е били пиявици??нормално е хората правят игри за пари..о6те пове4е 4е продуктите им са супер ка4ествени.мисля 4е е нормално ск2 да е на 3 4асти...70лв за 1 година не са ни6то за забавлението което дава тоя продукт.аз например съ6то така съм си купил оригинални вси4ки 4асти на down of war,за6тото играта си струва.а относно wow i war....war е много хубава игра спор няма,но въоб6те не мoжe да ми даде удоволствието от high end content-a на wow...прсто пвп....та така
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 01:27
moroel11 написа: добре де....не мога да разбера 6то се нервите на близз 4е били пиявици??нормално е хората правят игри за пари..о6те пове4е 4е продуктите им са супер ка4ествени.мисля 4е е нормално ск2 да е на 3 4асти...70лв за 1 година не са ни6то за забавлението което дава тоя продукт.аз например съ6то така съм си купил оригинални вси4ки 4асти на down of war,за6тото играта си струва.а относно wow i war....war е много хубава игра спор няма,но въоб6те не мoжe да ми даде удоволствието от high end content-a на wow...прсто пвп....та така Батко ти колко си тъп
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 02:00
Vermic написа: /legendary-epic drool
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 07:38
indeedhewas написа: Лол, дечицата Имам странното чувство, че и аз, и DJ Cat, а може и Гаспод (за него не съм сигурен) сме ти леееко батковци Не претендирам да съм ничий батко (като изключим доказаните ми по-малки брат и сестра де) Сигурен съм че знам за всички резултати от палуванията на нашите А относно ВоВ-а Много хора вече си отказаха акаунтите както казах в откриващия пост Прочетете малко и ще видите че е вярно а не като онова лайненце да ми се правите на хитри
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 09:19
indeedhewas написа: Steel написа: 'Щото дечицата пак заграчиха за "хъхъхъ убиеца на WoW" и "хъхъхъ 1000 пъти по-добра е от WoW", затова. Лол, дечицата Имам странното чувство, че и аз, и DJ Cat, а може и Гаспод (за него не съм сигурен) сме ти леееко батковци Иначе темата е за Уархамър и е нормално да я разглеждат Уархамър фенове. Има си УоУ темичка. ПП Нърфнете Брайт Уизърда! За теб не знам, но за другите двама адски ме съмнява.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 10:32
Гаспод написа: Много хора вече си отказаха акаунтите както казах в откриващия пост Е то оставаше за 4 години никои да не се откаже..
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 12:55
Докато се ровех да ви покажа линка ,който е отдолу намерих инфо,за който казва че класовете са скучни или нищо ново.Ето 2 класа от една фракция дори..... Sorcerres Нещо съвсем РАЗЛИЧНО от всичко което сме виждали досега. Glass Cannon както се опитваха да изкарат маговете в WoW, без успех. Механиката на класа е следната - всеки скил, който ползвате трупа Dark Magic. Има си едно барче на интерфейса където се пълни от 1 до 100. С всеки 20 точки DM се случва следното: +10% crit chance, +20% critical dmg bonus, +10% chance For backlash. Backlash - когато боравите с тъмна магия тя във всеки един момент може да се обърне срещу вас, Backlash е точно този случай, магията освен че удря човека по който се целите, но се обръща и срещу вас като ви удря дори за повече. DM се изпразва с магия която прави дмг базиран на това колко DM сте събрали. Защитата на магьосницата е повече от мизерна и е много лесна мишена за всички меле играчи. Веднъж събере ли обаче повече DM може да ви изпепели за секунди, което увеличава и шанса да се самоубие. Този клас е истински ефективен само с хилър и някой клас като Chosen. Disciple of Khaine Това е хилъра на дарк елфите. Тук ще караме накратко. Класа всъщност е меле дпс, точно като роуг. Неговите Acтion Points отиват за дмг не за хилинг. Колкото повече дмг и специални умения прави, толкова повече Soul Essence краде от жертвата си, а точно нея я използва за хийлване. Така че класа без да прави дмг не може да прави хийлинг. Много е гот, само дето понякога забравят да хийлват... Това са 2 прости класа,като Дизайпъла е един от най-малко играните класове.Ето го и скритото оръжие http://www.penny-arcade.com/comic/2006/04/10/
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 14:47
MARiNZ0 написа: За какво им е на PvP играчите на WoW да минават в WAR?! Бойната система в двете е почти еднаква, с разликата, че в едната ти дава XP ,а в другата - honor/arena points. Ако си говорим как ще стоят нещата след година, то дотогава WoW ще е с обновен енджин и най-вероятно вече ще има обсади, строене на крепости и т.н. Не подценявайте Blizzard, те много добре знаят как да задържат играчите си и няма да стоят със скръстени ръце. батка пренесоха дота в УоУ , яко разкрътюане ще става в новият Батълграунд ( Странд оф да Ейшънтс мисля , че се казваше ) . А да хейтфулл глад. сета аддват и някви нови арени . Сега разправят , че в 3.00 версията на тбц ще сложат новите таланти и спеллс от wotlk и гаранция ще отлепи 1во място в класациите . Не , че не ми е писвала играта , ма с омнислашъ на рогуе-а ще крътяяя ;Д пак се зарибявам , много яко.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 15:25
Wait ... what?
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 13 Окт 2008 16:27
Beautevil написа: MARiNZ0 написа: За какво им е на PvP играчите на WoW да минават в WAR?! Бойната система в двете е почти еднаква, с разликата, че в едната ти дава XP ,а в другата - honor/arena points. Ако си говорим как ще стоят нещата след година, то дотогава WoW ще е с обновен енджин и най-вероятно вече ще има обсади, строене на крепости и т.н. Не подценявайте Blizzard, те много добре знаят как да задържат играчите си и няма да стоят със скръстени ръце. батка пренесоха дота в УоУ , яко разкрътюане ще става в новият Батълграунд ( Странд оф да Ейшънтс мисля , че се казваше ) . А да хейтфулл глад. сета аддват и някви нови арени . Сега разправят , че в 3.00 версията на тбц ще сложат новите таланти и спеллс от wotlk и гаранция ще отлепи 1во място в класациите . Не , че не ми е писвала играта , ма с омнислашъ на рогуе-а ще крътяяя ;Д пак се зарибявам , много яко. Боли ме хуя Заминавай в темата за умрелия ВоВ да приказваш несвързани простотии Марш
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|