Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning
Публикувано на: 12 Окт 2008 18:36

MARiNZ0 - WoW е PvE игра с елементи на PvP. WAR e PvP игра с елементи на PvE. За какво му е на PvP ориентиран играч като мен да играе WoW, като има WAR(или AoC)? За какво му е на някой PvP играч да качва експ с PvE, като може с PvP?
Те не могат да сменят енджина, могат да го обновят. А всеки енджин си има предел.

Beautevil - то аз хубаво ще гледам, ама основата/ядрото на играта си остава същата. А тя е писнала вече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 19:46

Gipo написа:

Те не могат да сменят енджина, могат да го обновят. А всеки енджин си има предел.

Fail! Вече има ММО-та, на които са им сменяли енджина.

Gipo написа:
А тя е писнала вече.

На кого? На теб може и да ти е писнала, но на над 5 млн. не е, а с Wrath-a маса играчи ще се върнат обратно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 22:29

MARiNZ0 написа:
За какво им е на PvP играчите на WoW да минават в WAR?! Бойната система в двете е почти еднаква, с разликата, че в едната ти дава XP ,а в другата - honor/arena points. Ако си говорим как ще стоят нещата след година, то дотогава WoW ще е с обновен енджин и най-вероятно вече ще има обсади, строене на крепости и т.н. Не подценявайте Blizzard, те много добре знаят как да задържат играчите си и няма да стоят със скръстени ръце.

Аиде и аз вече да се включа в темата!
Дори след "обновяването" на енджин-а WoW пак ще падне рано или късно.Хората ще разгледат няколкото нови инстанций, ще видят новата "обсадна" система, ще пойграят с Death Knight-а докато просто не им омръзне и отоново ще се върнат към WAR и AoC.Няма нищо безкрайно освен времето, а Blizzard мислят, че WoW ще е безкрайна.За бога не може да очакваш, че ако направиш "The burning crusade" over and over again просто сменяш името и слагаш нов континент ще запазиш играчите си.
С последната им издънка по StarCraft 2 за разделянето на кампанията на три разделни игри просто, за да даваш повече парички за един и същ продукт почвам да се съмнявам, че има вобще компетентни хора в Blizzard.О да и това е точно причината, защо подкрепям пиратството!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 22:45

Цитат:
Те не могат да сменят енджина, могат да го обновят
могат да сменят каквото си искат стига да имат желание

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 22:46

bgcomando написа:
отоново ще се върнат към WAR и AoC.
По скоро обратното.И ако някой може да направи безкрайна игра,то това са Близард

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 12 Окт 2008 22:48

Jorix написа:
bgcomando написа:
По скоро обратното.И ако някой може да направи безкрайна игра,то това са Близард

Точно обратното се случва в момента. Хората пищят, че им е писнал "адски имбалансирания WoW", заканват се, че ще куитнат и ще почнат нещо друго, и после се връщат с подвити опашки, когато разберат, че по-добро в момента просто няма.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 23:06

Защо в темата за WAR има спорчета за WOW again ?

Ясно е ,че уоу е мизерна в краен предел и ,че темата е за WAR така ,че не виждам смисъла в тъпото биене на глава в стена.

Иначе да играта е доста добра, поиграх я в приятелчета доста неща показаха разбира се малка част от това което е в пълен смисъл но определяно е направена великолепно и всички идеи в нея са доста приятни почти "epic" ( единствено няма да я опрелича като епик защото не е 40к но това е друг въпрос).

Жалкото е ,че кьораво време нямам в момента и в бъдеще време така ,че няма да мога изобщо да седна дори да я инсталирам. Иначе евалата наистина очакванията ми се оправдаха в почти пълна степен.

Профил WWW

Публикувано на: 12 Окт 2008 23:18

Van Zan написа:
Защо в темата за WAR има спорчета за WOW again ?

'Щото дечицата пак заграчиха за "хъхъхъ убиеца на WoW" и "хъхъхъ 1000 пъти по-добра е от WoW", затова.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 12 Окт 2008 23:24

Steel написа:
'Щото дечицата пак заграчиха за "хъхъхъ убиеца на WoW" и "хъхъхъ 1000 пъти по-добра е от WoW", затова.

Лол, дечицата :lol: Имам странното чувство, че и аз, и DJ Cat, а може и Гаспод (за него не съм сигурен) сме ти леееко батковци :D

Иначе темата е за Уархамър и е нормално да я разглеждат Уархамър фенове. Има си УоУ темичка.

ПП Нърфнете Брайт Уизърда!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 23:34

Jorix написа:
bgcomando написа:

Fail
Хората, който са в момента в Blizzard, корпоративни "Пиявици".Извинете ме за термина, имах голямо уважение към тази компания, но напоследак просто паднаха под очите ми.Те вече не са онази иноваторска и ентосиазирана компания, която се стреми да изкара на пазара Шедйовъри.Тях ги интересува вече само как могат да направят повече парички без да си дигнат пръста.

Профил Skype

Публикувано на: 13 Окт 2008 00:11

добре де....не мога да разбера 6то се нервите на близз 4е били пиявици??нормално е хората правят игри за пари..о6те пове4е 4е продуктите им са супер ка4ествени.мисля 4е е нормално ск2 да е на 3 4асти...70лв за 1 година не са ни6то за забавлението което дава тоя продукт.аз например съ6то така съм си купил оригинални вси4ки 4асти на down of war,за6тото играта си струва.а относно wow i war....war е много хубава игра спор няма,но въоб6те не мoжe да ми даде удоволствието от high end content-a на wow...прсто пвп....та така 8)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2008 01:27

moroel11 написа:
добре де....не мога да разбера 6то се нервите на близз 4е били пиявици??нормално е хората правят игри за пари..о6те пове4е 4е продуктите им са супер ка4ествени.мисля 4е е нормално ск2 да е на 3 4асти...70лв за 1 година не са ни6то за забавлението което дава тоя продукт.аз например съ6то така съм си купил оригинални вси4ки 4асти на down of war,за6тото играта си струва.а относно wow i war....war е много хубава игра спор няма,но въоб6те не мoжe да ми даде удоволствието от high end content-a на wow...прсто пвп....та така 8)

Батко ти колко си тъп :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 13 Окт 2008 02:00

Vermic написа:

/legendary-epic drool

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2008 07:38

indeedhewas написа:
Лол, дечицата :lol: Имам странното чувство, че и аз, и DJ Cat, а може и Гаспод (за него не съм сигурен) сме ти леееко батковци :D

Не претендирам да съм ничий батко (като изключим доказаните ми по-малки брат и сестра де)
Сигурен съм че знам за всички резултати от палуванията на нашите :oops:

А относно ВоВ-а
Много хора вече си отказаха акаунтите както казах в откриващия пост
Прочетете малко и ще видите че е вярно а не като онова лайненце да ми се правите на хитри

Профил

Публикувано на: 13 Окт 2008 09:19

indeedhewas написа:
Steel написа:

Иначе темата е за Уархамър и е нормално да я разглеждат Уархамър фенове. Има си УоУ темичка.

ПП Нърфнете Брайт Уизърда!

За теб не знам, но за другите двама адски ме съмнява.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2008 10:32

Гаспод написа:
Много хора вече си отказаха акаунтите както казах в откриващия пост
Е то оставаше за 4 години никои да не се откаже..

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2008 12:55

Докато се ровех да ви покажа линка ,който е отдолу намерих инфо,за който казва че класовете са скучни или нищо ново.Ето 2 класа от една фракция дори.....
Sorcerres
Нещо съвсем РАЗЛИЧНО от всичко което сме виждали досега. Glass Cannon както се опитваха да изкарат маговете в WoW, без успех. Механиката на класа е следната - всеки скил, който ползвате трупа Dark Magic. Има си едно барче на интерфейса където се пълни от 1 до 100. С всеки 20 точки DM се случва следното: +10% crit chance, +20% critical dmg bonus, +10% chance For backlash. Backlash - когато боравите с тъмна магия тя във всеки един момент може да се обърне срещу вас, Backlash е точно този случай, магията освен че удря човека по който се целите, но се обръща и срещу вас като ви удря дори за повече. DM се изпразва с магия която прави дмг базиран на това колко DM сте събрали. Защитата на магьосницата е повече от мизерна и е много лесна мишена за всички меле играчи. Веднъж събере ли обаче повече DM може да ви изпепели за секунди, което увеличава и шанса да се самоубие. Този клас е истински ефективен само с хилър и някой клас като Chosen.

Disciple of Khaine
Това е хилъра на дарк елфите. Тук ще караме накратко. Класа всъщност е меле дпс, точно като роуг. Неговите Acтion Points отиват за дмг не за хилинг. Колкото повече дмг и специални умения прави, толкова повече Soul Essence краде от жертвата си, а точно нея я използва за хийлване. Така че класа без да прави дмг не може да прави хийлинг. Много е гот, само дето понякога забравят да хийлват...

Това са 2 прости класа,като Дизайпъла е един от най-малко играните класове.Ето го и скритото оръжие http://www.penny-arcade.com/comic/2006/04/10/

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 13 Окт 2008 14:47

MARiNZ0 написа:
За какво им е на PvP играчите на WoW да минават в WAR?! Бойната система в двете е почти еднаква, с разликата, че в едната ти дава XP ,а в другата - honor/arena points. Ако си говорим как ще стоят нещата след година, то дотогава WoW ще е с обновен енджин и най-вероятно вече ще има обсади, строене на крепости и т.н. Не подценявайте Blizzard, те много добре знаят как да задържат играчите си и няма да стоят със скръстени ръце.

батка пренесоха дота в УоУ , яко разкрътюане ще става в новият Батълграунд ( Странд оф да Ейшънтс мисля , че се казваше ) . А да хейтфулл глад. сета аддват и някви нови арени . Сега разправят , че в 3.00
версията на тбц ще сложат новите таланти и спеллс от wotlk и гаранция ще отлепи 1во място в класациите .
Не , че не ми е писвала играта , ма с омнислашъ на рогуе-а ще крътяяя ;Д пак се зарибявам , много яко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2008 15:25

Wait ... what?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2008 16:27

Beautevil написа:
MARiNZ0 написа:

батка пренесоха дота в УоУ , яко разкрътюане ще става в новият Батълграунд ( Странд оф да Ейшънтс мисля , че се казваше ) . А да хейтфулл глад. сета аддват и някви нови арени . Сега разправят , че в 3.00
версията на тбц ще сложат новите таланти и спеллс от wotlk и гаранция ще отлепи 1во място в класациите .
Не , че не ми е писвала играта , ма с омнислашъ на рогуе-а ще крътяяя ;Д пак се зарибявам , много яко.

Боли ме хуя
Заминавай в темата за умрелия ВоВ да приказваш несвързани простотии
Марш

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com