Автор |
Съобщение |
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 10 Окт 2008 20:41
какво мислите за новообявения class
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 10 Окт 2008 21:42
Еми какво мисля... Sorcerer+Punk=Wizard. Тоест весело ще е
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 10 Окт 2008 22:23
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 10 Окт 2008 22:39
Хехе... избрах си клас.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 10 Окт 2008 22:59
Това ще е моят герой . Ако сте забелязали играта е станала и доста по-мрачна. Аз ви казах, че няма от какво да се притеснявате. Това са Blizzard. Те гледат феновете да са доволни.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 11:49
И най-важното, мацката е ЗЛА азиатка И ще има азиатски НПЦ-та в играта! Xiansai FTW !1!1!1
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 11:56
Такова, хентай, искаш да кажеш...
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 11:59
Хърф написа: Такова, хентай, искаш да кажеш... Не, така се казва азиатския остров от Д3 света.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 12:01
Тая игра все повече почва да пролича на поредното RPG, дето копира Diablo. Колкото до новият клас - Mey da force be with her!
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 12:10
Кефи ме, че се възползва максимално от физиката. В трейлърчето имаше някой наистина много добри неща. А какво ще кажете за Leoric?
___________________________________ We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 12:18
ИГРАЕ МИ СЕ ДИАБЛО 3 БЕ ТЪПАЦИ !!!!!
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 13:39
Coоl, ама си чакам паладина!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 14:27
Pr0d1gY написа: Кефи ме, че се възползва максимално от физиката. В трейлърчето имаше някой наистина много добри неща. А какво ще кажете за Leoric? Ще кажа, че ми е жал да го убивам пак. Ебати, нали беше "Rest in peace, king Leoric"? И са к'во... аре на ново?
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 14:29
Е, чак пък толкова, все пак ново зло, глупости... ама вярно като си помисля колко бой е ял в Diablo 1 чак жал ми става... Иначе сега чакаме Ranger class-а да видим какво ще стане. Добре, че няма да е пършивата амазонка пак
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 14:30
Bethrezen написа: Pr0d1gY написа: Кефи ме, че се възползва максимално от физиката. В трейлърчето имаше някой наистина много добри неща. А какво ще кажете за Leoric? Ще кажа, че ми е жал да го убивам пак. Ебати, нали беше "Rest in peace, king Leoric"? И са к'во... аре на ново? Ти май не си играл дота и не му знаеш Улта ;Р :Р :Р :Р: Р
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 14:44
Цитат: Thasador here at blizzcon reporting in...
I was able to be one of the first to tryout the new playable demo Diablo III. I was able to get a lot of information so far in regards of skills, gameplay, graphics, dialog, NPC's, and more...
One of the more interesting things about the game play is the Character Stat Assigning. I was able to level up the Wizard and the Witchdocter to a few levels and noticed something strange.
I was able to talk to the lead director of the demo area and was no at liberty to say but was able to tell me that Character Stat assigning will be totally automatic. You will not have any control of which stats get increased. This greatly reduces stragety and builds for the near future when Diablo III gets announced. Дано това е само за blizzcon demo-то, че звучи отвратително!
___________________________________ We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 15:06
MARiNZ0 написа: Coоl, ама си чакам паладина! Аз също Може да му сменят името на тамплиер :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 22:39
Pr0d1gY написа: Цитат: Thasador here at blizzcon reporting in...
I was able to be one of the first to tryout the new playable demo Diablo III. I was able to get a lot of information so far in regards of skills, gameplay, graphics, dialog, NPC's, and more...
One of the more interesting things about the game play is the Character Stat Assigning. I was able to level up the Wizard and the Witchdocter to a few levels and noticed something strange.
I was able to talk to the lead director of the demo area and was no at liberty to say but was able to tell me that Character Stat assigning will be totally automatic. You will not have any control of which stats get increased. This greatly reduces stragety and builds for the near future when Diablo III gets announced. Дано това е само за blizzcon demo-то, че звучи отвратително! WTF soooooo not cool. Дано го фикснат скоро
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 11 Окт 2008 23:57
G Real Dogg написа: Bethrezen написа: Ще кажа, че ми е жал да го убивам пак. Ебати, нали беше "Rest in peace, king Leoric"? И са к'во... аре на ново? Ти май не си играл дота и не му знаеш Улта ;Р :Р :Р :Р: Р Близард са го окрали от Айсфрог.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: нов class в diablo 3: wizzard Публикувано на: 12 Окт 2008 19:08
Bethrezen написа: Тая игра все повече почва да пролича на поредното RPG, дето копира Diablo.! АХАГХАГХАХХА
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|