нов class в diablo 3: wizzard
- Гиро мекицата
нов class в diablo 3: wizzard
какво мислите за новообявения class
Re: нов class в diablo 3: wizzard
Еми какво мисля... Sorcerer+Punk=Wizard. Тоест весело ще е 
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Това ще е моят герой
. Ако сте забелязали играта е станала и доста по-мрачна. Аз ви казах, че няма от какво да се притеснявате. Това са Blizzard. Те гледат феновете да са доволни.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
И най-важното, мацката е ЗЛА азиатка И ще има азиатски НПЦ-та в играта!
Xiansai FTW !1!1!1
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Такова, хентай, искаш да кажеш...
If it's not a signature, shoot it.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не, така се казва азиатския остров от Д3 света.Хърф написа:Такова, хентай, искаш да кажеш...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Bethrezen
- Обратна връзка:
Тая игра все повече почва да пролича на поредното RPG, дето копира Diablo.
Колкото до новият клас - Mey da force be with her!
Колкото до новият клас - Mey da force be with her!
Victims aren't we all?
Кефи ме, че се възползва максимално от физиката. В трейлърчето имаше някой наистина много добри неща. А какво ще кажете за Leoric? 
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Coоl, ама си чакам паладина! 
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- Bethrezen
- Обратна връзка:
Ще кажа, че ми е жал да го убивам пак. Ебати, нали беше "Rest in peace, king Leoric"? И са к'во... аре на ново?Pr0d1gY написа:Кефи ме, че се възползва максимално от физиката. В трейлърчето имаше някой наистина много добри неща. А какво ще кажете за Leoric?
Victims aren't we all?
Е, чак пък толкова, все пак ново зло, глупости... ама вярно като си помисля колко бой е ял в Diablo 1 чак жал ми става...
Иначе сега чакаме Ranger class-а да видим какво ще стане. Добре, че няма да е пършивата амазонка пак
Иначе сега чакаме Ranger class-а да видим какво ще стане. Добре, че няма да е пършивата амазонка пак
A slight call afar is tempting me
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ти май не си играл дота и не му знаеш Улта ;Р :Р :Р :Р: РBethrezen написа:Ще кажа, че ми е жал да го убивам пак. Ебати, нали беше "Rest in peace, king Leoric"? И са к'во... аре на ново?Pr0d1gY написа:Кефи ме, че се възползва максимално от физиката. В трейлърчето имаше някой наистина много добри неща. А какво ще кажете за Leoric?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Дано това е само за blizzcon demo-то, че звучи отвратително!Thasador here at blizzcon reporting in...
I was able to be one of the first to tryout the new playable demo Diablo III. I was able to get a lot of information so far in regards of skills, gameplay, graphics, dialog, NPC's, and more...
One of the more interesting things about the game play is the Character Stat Assigning. I was able to level up the Wizard and the Witchdocter to a few levels and noticed something strange.
I was able to talk to the lead director of the demo area and was no at liberty to say but was able to tell me that Character Stat assigning will be totally automatic. You will not have any control of which stats get increased. This greatly reduces stragety and builds for the near future when Diablo III gets announced.
We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз същоMARiNZ0 написа:Coоl, ама си чакам паладина!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Pr0d1gY написа:Дано това е само за blizzcon demo-то, че звучи отвратително!Thasador here at blizzcon reporting in...
I was able to be one of the first to tryout the new playable demo Diablo III. I was able to get a lot of information so far in regards of skills, gameplay, graphics, dialog, NPC's, and more...
One of the more interesting things about the game play is the Character Stat Assigning. I was able to level up the Wizard and the Witchdocter to a few levels and noticed something strange.
I was able to talk to the lead director of the demo area and was no at liberty to say but was able to tell me that Character Stat assigning will be totally automatic. You will not have any control of which stats get increased. This greatly reduces stragety and builds for the near future when Diablo III gets announced.
WTF soooooo not cool. Дано го фикснат скоро
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Близард са го окрали от Айсфрог.G Real Dogg написа:Ти май не си играл дота и не му знаеш Улта ;Р :Р :Р :Р: РBethrezen написа: Ще кажа, че ми е жал да го убивам пак. Ебати, нали беше "Rest in peace, king Leoric"? И са к'во... аре на ново?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
АХАГХАГХАХХАBethrezen написа:Тая игра все повече почва да пролича на поредното RPG, дето копира Diablo.!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS