Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 00:43
Абе знам че в БГ сме малко назад ама все пак как няма тема още? Играта радва много Някой друг пробвал ли я е? Ще изпреваря следващите въпроси - не, няма пиратски сървъри
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 07:12
Играта със сигурност е много добра но факта че да играеш УоУ или УаР в цената няма разлика.
Аз лично чакам Guild Wars 2
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 07:38
Vermic написа: факта че да играеш УоУ или УаР в цената няма разлика. Така е ама WAR си струва парите Само дето трябваше да пуснат някакви безплатни пробни периоди
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 14:51
Te ne puskat 6toto znaqt 4e igrata kurti i vednaga 6e te zaribi I sa teq WoW manqcite kato nalazqt da psuvat kak posledniq bastion na opziciqta v liceto na failhammer offline e umrql 6te gi pomolq da si zamal4at puk 6te vidim natataka kvo 6te stane.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 16:46
В момента масово хората си прекратяват абонамента за ВоВ и като причина посочват WAR Близард стигнаха дотам че обявиха че ще включат някои от функциите на WAR в изчадието си
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 18:13
Типично за Близард... Ще взимат от УАР под претекст,че взимат най-хубавото от игрите.След това оная шишка с очилата,да ми говори невероятните неща,шедьоврите,които са направили абе ням думи.Само погледнете,форумите на Уар и на уоуските.При УоУ някакви пишлемета се псуват,кой кастнал първи,щото имал по-хубав лаг победил и нз кво.Разбира се един от най-добрите ми приятели е УоУаджия ама признава,че УоУ е доста по-посредствена игра от ГУ,Уар и др.Казва просто,че играта го е пристрастила и и се кефи.Няма лошо,на никого не опява '' ма те е най-добрата има 234924829 фена''.Е мен не ми действа като наркотик играта,значи няма какво да видя в нея
|
|
|
|
|
Кирилицата
|
|
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 19:07
Vermic написа: Аз лично чакам Guild Wars 2 me 2 Иначе не съм пробвал Чука още. На шотовете не изглежда доста убеждаващо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 19:49
Аз пробвах WAR, ето малко отзиви изразени в плюсове и минуси: + exp от PvP (всъщност това е единственото нещо, заради което играта може да оцелее) + дори не е нужно да изпълняваш много от обичайно тъпите "събери 5 сини сливи" куестове. Можеш просто отгоре отгоре да изпълняваш PvE куестове и основно да експваш от PvP сценариите. + играта не е кой знае колко тежка(както примерно Age of Conan беше ужасна за хората без high end конфигурации) + има сийджове(масово PvP) + като за чисто ново ММО има сравнително малко бъгове(в сравнение с WoW в началото и AoC, играта е много по-стабилна)
- играта и 2003г да беше излязла, пак нямаше да впечатли изобщо с графика... айде не бих я определил като отврат, ама почти - звук... нищо особено... по-добре да бяха интегрирали някаква музикална програмка(winamp) вместо музиката - външен вид на героите - амииии слаба работа братче, единствено тук таме някои от лошите(Destruction) приличат на нещо - сравнително малко класове - за хората, които са поиграли повечко WoW... WAR трудно може да ги впечатли с нещо различно(освен експа от батълграундите) - геймплей - куцо бате! Бих я нарекъл игра от "старо поколение" или почти 1 към 1 с WoW. AoC има бойна система на светлинни години пред това. - това, че можеш да чукнеш 40лвл(макс) без дори да ти се наложи да кажеш едно "здрасти" някому, също го слагам към минусите. Асоциална игра, обграден си от 20 човека, а се чувстваш като в single player.
Мога да продължа с минусите до без край. Ако Age of Conan беше толкова стабилна(без бъгове) и имаше pvp експ, то никой нямаше и за миг да си помисли да играе WAR повече от безплатния месец.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 19:57
Гипо, ти почна ли пак АоС, че се чудя кога да си платя каратата. Отзиви ?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 20:13
Не още, чакам още 1-2 пача да изкарат . До тук са оправили голяма част от бъговете и са намалили нестабилността на сървърите до минимум. Също така са играта са я пооптимизирали и хората, които не са с Alienware PC също могат да се радват . Чакам да оправят и сийджовете, след това се мятам .
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 20:32
Хаха, DJ Cat, ти си най-голямото тролче тука.Пише против ВоВ във всяка 1 тема и се оплаква, че хората защитават любимата си игра.Ходи се скрии некъде.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 23:08
На първа заплата взимам малко РАМ и влизам във войната
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 07 Окт 2008 23:24
Gipo написа: - играта и 2003г да беше излязла, пак нямаше да впечатли изобщо с графика... айде не бих я определил като отврат, ама почти - звук... нищо особено... по-добре да бяха интегрирали някаква музикална програмка(winamp) вместо музиката - външен вид на героите - амииии слаба работа братче, единствено тук таме някои от лошите(Destruction) приличат на нещо - сравнително малко класове. Иначе за Аоц гипо за съжаление играта потъва.Жалко наистина имаше потенциал игрицата,но компанията след 11 години работа я напуска,важен член от управителите на компанията(забравих името) Иначе за УАР моля ти се играй след 20 левел Със сигурност превъзхожда всички игри по гиар уформление освен ГУ....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 00:03
по принцип на уархамър би трябвало да са направени най добре чарактерите броните гадовете и тем подобни все пак тези неща се мислят десетки години не е няква игра скалъпена за 3 4 5 годинки става дума играта може да е скалъпена за толкоз ама всички персонажи и тем подобни ги има от десетилетия просто за тези години всеки персонаж се превръща в творение на изкуството
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 01:18
ОК, би трябвало... ама ей на. Ясно ми е, че не са наблегнали на графиката, за да не е жестоко тежка като AoC. Но пък са сътворили нещо, което изглежда старо. Аз лично никога не съм играл Warhammer поредицата. Феновете й бучат, че в ММО'то не са включени много от култовите единици от играта. Примерно за мен AoC( и до някъде табула раса) има иникално направени герои. От гледна точка на визия и като качества/скилове/възможности. Всички са тотално различни един от друг и няма нито един, който да е скучен/слаб/елементарен. Между другото и Конан ММО'то са го правили много повече от 3-4 години... ако бяха наели и по-добри програмисти, които да оптимизират енджина... и ако не я бяха пуснали 6 месеца по-рано, с цел да предварят WAR... Ето скрийншот от WAR. Един от малкото, които горе долу стават. http://img366.imageshack.us/my.php?image=gipim002cx5.jpghttp://img369.imageshack.us/my.php?image=gipim003dn9.jpgНе ме разбирайте грешно, не съм казал, че WAR е лоша игра. В момента комбинацията "малко бъгове като за ново ММО + PvP exp" я изстрелва яко нагоре. DJ Cat - не напуска компанията, а проекта, мисля. Назначен е нов директор, с надеждата той да се справи по-добре със стабилността на играта.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 02:45
Е кво и е грозното на графиката? хората играят уоу а ти на това му викаш грозно изглежда много добре според мен а конан да хубава графика ама тази по ми допада някакси оная се опитва да е реалистична пък номера несе получава и цялия ефект от хубавата графика се губи лични на мен тази по ми допада няква по приказна е Цитат: Феновете й бучат, че в ММО'то не са включени много от култовите единици от играта. еми кво очакваш да няма експанжъни ли? кокагто пуснаха доу имаше само 4 раси с много малко еидници сега има 9 раси с 2 пъти повече единици всяка и пак не е нищо от вселената така че кво очакваш да сложат сички култови единици и после да правят експанжъни само не култовите?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 03:21
Gipo, ще ме извиниш, но PvP experience-а не е за пръв път включен в ММОРПГ в Warhammer така че постоянното му споменаване е малко странно. Хубаво е, че играта се върти основно върху това, но в Rohan си има клас, който се специализира в убиване на други хора за exp... крие се зад маски заради revenge системата и т.н.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 06:59
Gipo написа: - играта и 2003г да беше излязла, пак нямаше да впечатли изобщо с графика... айде не бих я определил като отврат, ама почти На какви детайли играеш? Дори на минимални бие ВоВ Вярно с Конан не може да се мери в т'ва отношение но това не я прави грозна Gipo написа: - звук... нищо особено... по-добре да бяха интегрирали някаква музикална програмка(winamp) вместо музиката Музиката не е нищо специално но не е и лоша За сметка на това някои от ефектите са много приятни (примерно звука като си изтегляш меча е като изваден от филма Властелина на Пръстените) Gipo написа: - външен вид на героите - амииии слаба работа братче, единствено тук таме някои от лошите(Destruction) приличат на нещо Хич не съм съгласен Gipo написа: - сравнително малко класове Сравнително малко? 20 класа са ти малко? Gipo написа: - за хората, които са поиграли повечко WoW... WAR трудно може да ги впечатли с нещо различно(освен експа от батълграундите) Не е така Освен експириънса в ПвП има сийджове, публични куестове, renown системата и още и още Gipo написа: - геймплей - куцо бате! Бих я нарекъл игра от "старо поколение" или почти 1 към 1 с WoW. AoC има бойна система на светлинни години пред това. Бойната система си е същата каквато е била и преди ВоВ Не е нова ама е доказана Gipo написа: - това, че можеш да чукнеш 40лвл(макс) без дори да ти се наложи да кажеш едно "здрасти" някому, също го слагам към минусите. Асоциална игра, обграден си от 20 човека, а се чувстваш като в single player. Влез в някоя гилдия
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 07:39
Изключително аргументирани отговори от Гаспод, обаче Ако изкарат пиратки може и да се замисля.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning Публикувано на: 08 Окт 2008 14:57
Дебааа как ми се преигра WAR , винаги съм искал мморпг по бойният чук ;д
Гипо , уичхънтър играеш нали ? Дай някакви разяснения за уменията таланти спелове тия пътищата за развиване на героя , че в сайта им са просто изброени към какъв 'path' може да играеш героя , горе долу как да играеш с даденият клас иииииии това е .
А да и колко олекна за УАР ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|