Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Warhammer Online: Age of Reckoning
Публикувано на: 07 Окт 2008 00:43

Абе знам че в БГ сме малко назад ама все пак как няма тема още?
Играта радва много
Някой друг пробвал ли я е?
Ще изпреваря следващите въпроси - не, няма пиратски сървъри

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning
Публикувано на: 07 Окт 2008 07:12

Играта със сигурност е много добра но факта че да играеш УоУ или УаР в цената няма разлика.

Аз лично чакам Guild Wars 2

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 07:38

Vermic написа:
факта че да играеш УоУ или УаР в цената няма разлика.

Така е ама WAR си струва парите
Само дето трябваше да пуснат някакви безплатни пробни периоди

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 07 Окт 2008 14:51

Te ne puskat 6toto znaqt 4e igrata kurti i vednaga 6e te zaribi :D

I sa teq WoW manqcite kato nalazqt da psuvat kak posledniq bastion na opziciqta v liceto na failhammer offline e umrql 6te gi pomolq da si zamal4at puk 6te vidim natataka kvo 6te stane.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 16:46

В момента масово хората си прекратяват абонамента за ВоВ и като причина посочват WAR
Близард стигнаха дотам че обявиха че ще включат някои от функциите на WAR в изчадието си

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 18:13

Типично за Близард... Ще взимат от УАР под претекст,че взимат най-хубавото от игрите.След това оная шишка с очилата,да ми говори невероятните неща,шедьоврите,които са направили абе ням думи.Само погледнете,форумите на Уар и на уоуските.При УоУ някакви пишлемета се псуват,кой кастнал първи,щото имал по-хубав лаг победил и нз кво.Разбира се един от най-добрите ми приятели е УоУаджия ама признава,че УоУ е доста по-посредствена игра от ГУ,Уар и др.Казва просто,че играта го е пристрастила и и се кефи.Няма лошо,на никого не опява '' ма те е най-добрата има 234924829 фена''.Е мен не ми действа като наркотик играта,значи няма какво да видя в нея :?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA 4
Публикувано на: 07 Окт 2008 19:07

Vermic написа:
Аз лично чакам Guild Wars 2

me 2

Иначе не съм пробвал Чука още. На шотовете не изглежда доста убеждаващо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 19:49

Аз пробвах WAR, ето малко отзиви изразени в плюсове и минуси:
+ exp от PvP (всъщност това е единственото нещо, заради което играта може да оцелее)
+ дори не е нужно да изпълняваш много от обичайно тъпите "събери 5 сини сливи" куестове. Можеш просто отгоре отгоре да изпълняваш PvE куестове и основно да експваш от PvP сценариите.
+ играта не е кой знае колко тежка(както примерно Age of Conan беше ужасна за хората без high end конфигурации)
+ има сийджове(масово PvP)
+ като за чисто ново ММО има сравнително малко бъгове(в сравнение с WoW в началото и AoC, играта е много по-стабилна)

- играта и 2003г да беше излязла, пак нямаше да впечатли изобщо с графика... айде не бих я определил като отврат, ама почти
- звук... нищо особено... по-добре да бяха интегрирали някаква музикална програмка(winamp) вместо музиката
- външен вид на героите - амииии слаба работа братче, единствено тук таме някои от лошите(Destruction) приличат на нещо
- сравнително малко класове
- за хората, които са поиграли повечко WoW... WAR трудно може да ги впечатли с нещо различно(освен експа от батълграундите)
- геймплей - куцо бате! Бих я нарекъл игра от "старо поколение" или почти 1 към 1 с WoW. AoC има бойна система на светлинни години пред това.
- това, че можеш да чукнеш 40лвл(макс) без дори да ти се наложи да кажеш едно "здрасти" някому, също го слагам към минусите. Асоциална игра, обграден си от 20 човека, а се чувстваш като в single player.

Мога да продължа с минусите до без край.
Ако Age of Conan беше толкова стабилна(без бъгове) и имаше pvp експ, то никой нямаше и за миг да си помисли да играе WAR повече от безплатния месец.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 19:57

Гипо, ти почна ли пак АоС, че се чудя кога да си платя каратата. Отзиви ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 20:13

Не още, чакам още 1-2 пача да изкарат :).
До тук са оправили голяма част от бъговете и са намалили нестабилността на сървърите до минимум. Също така са играта са я пооптимизирали и хората, които не са с Alienware PC също могат да се радват :P. Чакам да оправят и сийджовете, след това се мятам :P.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 20:32

Хаха, DJ Cat, ти си най-голямото тролче тука.Пише против ВоВ във всяка 1 тема и се оплаква, че хората защитават любимата си игра.Ходи се скрии некъде.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 07 Окт 2008 23:08

На първа заплата взимам малко РАМ и влизам във войната :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 23:24

Gipo написа:
- играта и 2003г да беше излязла, пак нямаше да впечатли изобщо с графика... айде не бих я определил като отврат, ама почти
- звук... нищо особено... по-добре да бяха интегрирали някаква музикална програмка(winamp) вместо музиката
- външен вид на героите - амииии слаба работа братче, единствено тук таме някои от лошите(Destruction) приличат на нещо
- сравнително малко класове.

:lol: :lol: :lol:

Иначе за Аоц гипо за съжаление играта потъва.Жалко наистина имаше потенциал игрицата,но компанията след 11 години работа я напуска,важен член от управителите на компанията(забравих името) Иначе за УАР моля ти се играй след 20 левел :) Със сигурност превъзхожда всички игри по гиар уформление освен ГУ....

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 00:03

по принцип на уархамър би трябвало да са направени най добре чарактерите броните гадовете и тем подобни все пак тези неща се мислят десетки години не е няква игра скалъпена за 3 4 5 годинки става дума играта може да е скалъпена за толкоз ама всички персонажи и тем подобни ги има от десетилетия просто за тези години всеки персонаж се превръща в творение на изкуството

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 01:18

ОК, би трябвало... ама ей на. Ясно ми е, че не са наблегнали на графиката, за да не е жестоко тежка като AoC. Но пък са сътворили нещо, което изглежда старо. Аз лично никога не съм играл Warhammer поредицата. Феновете й бучат, че в ММО'то не са включени много от култовите единици от играта.
Примерно за мен AoC( и до някъде табула раса) има иникално направени герои. От гледна точка на визия и като качества/скилове/възможности. Всички са тотално различни един от друг и няма нито един, който да е скучен/слаб/елементарен. Между другото и Конан ММО'то са го правили много повече от 3-4 години... ако бяха наели и по-добри програмисти, които да оптимизират енджина... и ако не я бяха пуснали 6 месеца по-рано, с цел да предварят WAR...
Ето скрийншот от WAR. Един от малкото, които горе долу стават.
http://img366.imageshack.us/my.php?image=gipim002cx5.jpg
http://img369.imageshack.us/my.php?image=gipim003dn9.jpg
Не ме разбирайте грешно, не съм казал, че WAR е лоша игра. В момента комбинацията "малко бъгове като за ново ММО + PvP exp" я изстрелва яко нагоре.

DJ Cat - не напуска компанията, а проекта, мисля. Назначен е нов директор, с надеждата той да се справи по-добре със стабилността на играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 02:45

Е кво и е грозното на графиката? хората играят уоу а ти на това му викаш грозно изглежда много добре според мен а конан да хубава графика ама тази по ми допада някакси оная се опитва да е реалистична пък номера несе получава и цялия ефект от хубавата графика се губи лични на мен тази по ми допада няква по приказна е
Цитат:
Феновете й бучат, че в ММО'то не са включени много от култовите единици от играта.
еми кво очакваш да няма експанжъни ли? кокагто пуснаха доу имаше само 4 раси с много малко еидници сега има 9 раси с 2 пъти повече единици всяка и пак не е нищо от вселената така че кво очакваш да сложат сички култови единици и после да правят експанжъни само не култовите?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 03:21

Gipo, ще ме извиниш, но PvP experience-а не е за пръв път включен в ММОРПГ в Warhammer така че постоянното му споменаване е малко странно. Хубаво е, че играта се върти основно върху това, но в Rohan си има клас, който се специализира в убиване на други хора за exp... крие се зад маски заради revenge системата и т.н.

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 06:59

Gipo написа:

На какви детайли играеш?
Дори на минимални бие ВоВ
Вярно с Конан не може да се мери в т'ва отношение но това не я прави грозна

Gipo написа:

Музиката не е нищо специално но не е и лоша
За сметка на това някои от ефектите са много приятни (примерно звука като си изтегляш меча е като изваден от филма Властелина на Пръстените)

Gipo написа:

Хич не съм съгласен

Gipo написа:
- сравнително малко класове

Сравнително малко? 20 класа са ти малко?

Gipo написа:
- за хората, които са поиграли повечко WoW... WAR трудно може да ги впечатли с нещо различно(освен експа от батълграундите)

Не е така
Освен експириънса в ПвП има сийджове, публични куестове, renown системата и още и още

Gipo написа:
- геймплей - куцо бате! Бих я нарекъл игра от "старо поколение" или почти 1 към 1 с WoW. AoC има бойна система на светлинни години пред това.

Бойната система си е същата каквато е била и преди ВоВ
Не е нова ама е доказана

Gipo написа:
- това, че можеш да чукнеш 40лвл(макс) без дори да ти се наложи да кажеш едно "здрасти" някому, също го слагам към минусите. Асоциална игра, обграден си от 20 човека, а се чувстваш като в single player.

Влез в някоя гилдия

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 08 Окт 2008 07:39

Изключително аргументирани отговори от Гаспод, обаче :lol: :lol: Ако изкарат пиратки може и да се замисля.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 08 Окт 2008 14:57

Дебааа как ми се преигра WAR , винаги съм искал мморпг по бойният чук ;д

Гипо , уичхънтър играеш нали ?
Дай някакви разяснения за уменията таланти спелове тия пътищата за развиване на героя , че в сайта им са просто изброени към какъв 'path' може да играеш героя , горе долу как да играеш с даденият клас иииииии това е .

А да и колко олекна за УАР ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com