Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Специалности
Публикувано на: 01 Окт 2008 07:46

Till Lindemann написа:
значи пичове, познавате ситуацията-на някои им предстои, някой вече са направили своят избор
време е да избера какво искам да уча след гимназията-нещо, което ще предопредели с какво ще се занимавам в бъдеще
гледах да много места(No да не каже нещо), вкл и в кариериточкаком
но не мога да се спра на нищо
сега уча в езикова гимназия-мислех, че ще има начин да използвам езика си напред, но май ще ми остане само за обща култура
нещо ме дърпа към бизнес-той има бъдеще у нас, пък и има големи пари при него
майка ми е лекар и силно ме натиска натам-медицина и специалност от там нататък
знам, че пътя е труден, но познавам възможностите си и знам, че мога да го направя
обаче идва друго-трудно е стигането до някъде-общо взето повечето отрасли там са заети, хората си имат пациенти и се знаят, не мога никому неизвестен да взема хляба на хората.после-действително има пари, но все пак....има разлика мужду авенсис на лизинг и това да отидеш в представителството на Мерцедес/БМВ/Ауди с пачката в джоба
а и идеята за скучния градко избръснат пич зад бюрото не е много активна...

та-какво (ще)учите след гимназия?защо?как взехте решението си?струва ли си?

а и ако ще се намери някой зрял пич от тук, който мое да ми преложи нещо, ще съм благодарен

Верно, че вече е минало, но аз поне винаги бих записал което ми е интересно и имам натурално влечение към него, а не това което смятам че ще ми носи повече пари за в бъдеще и т.н.
Поне за мен, едно от най-кофти нещата е да работиш с години нещо, което не харесваш. Изглежда ми убийствено.

It’s all darkness
I breathe life into Jesus Christ’s carcass!"

Профил

Публикувано на: 01 Окт 2008 18:12

High_voltage написа:
wait a sec...

Българските учебници по математика за средно образование са ОТВРАТИТЕЛНИ. Нищо не им се разбира. Сигурен ли си, че сравнението ти е точно? :shock:

Ами честно да си кажа, в средното си образование не съм чел учебници по математика, тъй като имах учителка, която обясняваше толкова лесно, че ако си водиш правилните записки нямаш нужда от учебник. После на частни уроци (тъй като в даскало бях хуманитарен профил) бях на същото положение и никога не съм имал проблеми със задачките. От учебници съм решавал само задачите. Но материалите, които чета тук, са наистина много тъпо написани. Ако човек се понапъне без проблеми ще разбере какво пише, но проблемът е, че въпроснощо нещо може да се обясни по много по-елементарен начин.

Anyway, за математиката това е нещо типично за UK и USA. Чел съм много материали и всичките са така написани. Явно някакъв странен стандарт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2008 21:02

Aко си луд и ядеш паркет ела в българската филология.

А сега сериозно. Филология по принцип. Българска от уважение. Аз влязох заради литературата и творческата нагласа. Пари има, но не сме като програмистите за по над хилка. От опит знам, че сме по-грамотни от журналистиката. От БТВ и БНТ идват да ни сондират през 3 месеца за стажантски програми. Няколко колеги работят във печата. Аз бях сценарист в едно студио ама не стана номера за дълго.

и Адът следваше подире му...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com