Till Lindemann написа:
значи пичове, познавате ситуацията-на някои им предстои, някой вече са направили своят избор
време е да избера какво искам да уча след гимназията-нещо, което ще предопредели с какво ще се занимавам в бъдеще
гледах да много места(No да не каже нещо), вкл и в кариериточкаком
но не мога да се спра на нищо
сега уча в езикова гимназия-мислех, че ще има начин да използвам езика си напред, но май ще ми остане само за обща култура
нещо ме дърпа към бизнес-той има бъдеще у нас, пък и има големи пари при него
майка ми е лекар и силно ме натиска натам-медицина и специалност от там нататък
знам, че пътя е труден, но познавам възможностите си и знам, че мога да го направя
обаче идва друго-трудно е стигането до някъде-общо взето повечето отрасли там са заети, хората си имат пациенти и се знаят, не мога никому неизвестен да взема хляба на хората.после-действително има пари, но все пак....има разлика мужду авенсис на лизинг и това да отидеш в представителството на Мерцедес/БМВ/Ауди с пачката в джоба
а и идеята за скучния градко избръснат пич зад бюрото не е много активна...
та-какво (ще)учите след гимназия?защо?как взехте решението си?струва ли си?
а и ако ще се намери някой зрял пич от тук, който мое да ми преложи нещо, ще съм благодарен
Верно, че вече е минало, но аз поне винаги бих записал което ми е интересно и имам натурално влечение към него, а не това което смятам че ще ми носи повече пари за в бъдеще и т.н.
Поне за мен, едно от най-кофти нещата е да работиш с години нещо, което не харесваш. Изглежда ми убийствено.