Ела
Разкарай
Боклука

Т'ва го видях на една кофа днеска

Nocturno написа:Ледник написа:Вече хващам акорда Фа, искам те с Кремоната да ми пеете за живота!
За трети път се уговаряме, в третия път е чара.
Аз със затворени очи го фащам акорда Фа, даже по два начина можем да ти го фанем![]()
Kamelot написа:Аз солото на Smoke on the water зад вратo
AcTivE написа:Lex Luthor написа:Атила и Прим имат една много хубава песничка за него http://vbox7.com/play:769532b6
К'ви са тия чернилки бе?Нема хванат работа, а тръгнали да пеят гаменчетата :x
Kamelot написа:Аз солото на Smoke on the water зад вратo
Nocturno написа:Ледник написа:Вече хващам акорда Фа, искам те с Кремоната да ми пеете за живота!
За трети път се уговаряме, в третия път е чара.
Аз със затворени очи го фащам акорда Фа, даже по два начина можем да ти го фанем![]()
Алминатора__ написа:Толкова много негативни коментари,а резултатите от анкетата са съвсем различни
Може ли някой,който е гласувал,че Бойко е пич,да обоснове отговора си?
Ледник написа:Squiz написа:Настрани от политическото дърдорене на Ледник, който никога няма да каже нещо ласкаво за партия/представител на партия различни от АТАКА
Ако съм казал нещо невярно, моля посочи го.
Не е вярно, че отричам другите партии, само защото съм си върл патриот.
Вярно е обратното - именно защото съм върл патриот отричам мутренски партии като ГЕРБ.
Сега, Борисов върти далавери за стотици милиони евро с боклука на София, но за сметка това освежил няколко градинки, което и без това му е работата. Евтини трикове. По-евтини са единствено опитите на Станишев да се прави на техно-диджей на Бузлуджа.![]()
ПП: Скуиз, в кой квартал на София живееш? Интересно ми стана, искам да тичам и аз по някоя алея.![]()
Поздрави!
† iMMortality † написа:Волен удря в болното място на българското население и казва,че ще оправи всичко и че циганите ще бъдат изселени.
† iMMortality † написа:Волен...циганите ще бъдат изселени.
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()