Не живея в София и не знам каква точно е промяната след избирането му за кмет,затова реших да питам вас.
Squiz написа:Настрани от политическото дърдорене на Ледник, който никога няма да каже нещо ласкаво за партия/представител на партия различни от АТАКА
Andrey358 написа:А за боклука, също трябва да сме обективни, все пак когато цяла България отказва да поеме софийския боклук решаването на този проблем си остава доста трудно, а завод не се строи за няколко месеца.
Br?neR написа:Andrey358 написа:А за боклука, също трябва да сме обективни, все пак когато цяла България отказва да поеме софийския боклук решаването на този проблем си остава доста трудно, а завод не се строи за няколко месеца.
Точно това е пробелма! Той ни уверяваше, че ще построи невероятен завод по европейските стандарти за 1-2 години. Е, такъв няма! Вече не може да се оправдава с общинските си съветници и затова започна да го прави с правителството. Напълно прав е да се бори за свалянето му, но на неговите думи не трябва да се вярва. Българинът за пореден път ще докаже, че е шаран за връзване, ще го вкара в парламента, а той ще си направи коалиция с червените и ще ви плюе в лицата на всичките подръжници. И тогава ще чакаме новия Батман да дойде. Трябва да се изринат мафиотите от властта, а Бойко е първия!
Firzen написа:За нищо не става.
Само аферата с боклука е достатъчна за да ме изкара извън релси и да ме накара да го отсвиря.
Освен това - не знам аз ли съм израсъл твърде много, или... ама - на живо е голяма тапичка, същинско мутренско биче.
Ледник написа:Firzen написа:За нищо не става.
Само аферата с боклука е достатъчна за да ме изкара извън релси и да ме накара да го отсвиря.
Освен това - не знам аз ли съм израсъл твърде много, или... ама - на живо е голяма тапичка, същинско мутренско биче.
Вече хващам акорда Фа, искам те с Кремоната да ми пеете за живота!
За трети път се уговаряме, в третия път е чара.
Lex Luthor написа:Атила и Прим имат една много хубава песничка за него http://vbox7.com/play:769532b6
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!