Форумен FIFA турнир XXVІІ [Записване]
Re: Форумен FIFA турнир XXVІІ [Записване]
Team-Czech Republic
Team-Czech Republic
indeedhewas написа:Aма в тоя извратен форум какъвто и да влезеш, излизаш блек метъл гей от Атака. Заеби.
ITALY
vapira1975
vapira1975
team: Spain
Чак сега открих този турнир. Ще се провежда ли? Ако някой е навитак да ми се включи в скайп да напраим някой мач, че като цъкам само с едни и същи хора и ми омръзва.
Чак сега открих този турнир. Ще се провежда ли? Ако някой е навитак да ми се включи в скайп да напраим някой мач, че като цъкам само с едни и същи хора и ми омръзва.
-
Букмейкара
Това ще бъде турнир на поколенията 
- kyrsor
nick: KALIN
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
myxata_tepopucm
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички 
- dink0
- В момента играе: FIFA 10, PES 2010 DEMO
- Обратна връзка:
team: SPAIN
Здравейте ! Надявам се да се съберем за едно турнирче. Още помня времената когато участвах в първите турнири на 06 (shak1). Вярвам че е време да продължа кариерата си
и дано още ме бива.
Ако на някой му се доиграе едно приятлеско мачле драснете 2 реда на skype
team: SPAIN
Здравейте ! Надявам се да се съберем за едно турнирче. Още помня времената когато участвах в първите турнири на 06 (shak1). Вярвам че е време да продължа кариерата си
Ако на някой му се доиграе едно приятлеско мачле драснете 2 реда на skype
да ви кажа, и на мен ми се нрави идеята 
вече като мога да играя фифа от нас, ще мога да вземам редовно участие

вече като мога да играя фифа от нас, ще мога да вземам редовно участие
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Турнирът пропадна, защото повечето сериозни участници си взеха оригинално копие (аз също) и аз, както и хората с оригинална Фифа, изгубихме интерес към турнира.
Като можеш да играеш Он-лайн, защо ти е да се записваш в такъв турнир ? Да не говорим, че някои взеха да играят наистина сериозно и време за турнира не остана.
Знам паролата на акаунта PCM FIFA, ако някой го иска - да пише. Ако ще има турнир, ще ъпгрейдвате главната страница през него, а май и Деник го знаеше.
Пробвайте да възкрасите турнира, а аз мога само да ви помагам с главната страница, защото новата Фифа не ми тръгва. Ако правите нещо - правете го като хората.
Като можеш да играеш Он-лайн, защо ти е да се записваш в такъв турнир ? Да не говорим, че някои взеха да играят наистина сериозно и време за турнира не остана.
Знам паролата на акаунта PCM FIFA, ако някой го иска - да пише. Ако ще има турнир, ще ъпгрейдвате главната страница през него, а май и Деник го знаеше.
Пробвайте да възкрасите турнира, а аз мога само да ви помагам с главната страница, защото новата Фифа не ми тръгва. Ако правите нещо - правете го като хората.
.
И аз бих ви изнасилил ако пак го почнем
Въпреки че фифата мистериозно ми сече дори на най-ниската резолюция, при положение, че графиката хич не е толкова впечатляваща...
А, Деник, довечера към 10:30-11 навит ли си да праснем една игра?
А, Деник, довечера към 10:30-11 навит ли си да праснем една игра?
Здравейти, искам да ви питам нещо за фифата, дали някой може да ми помогне? Изтеглих си пача за фифа 09 за игра онлайн от този сайт и кат го инсталирах и ми пише:patch error.Old file not found.However, a file of a same name was found. No update done since file contents do not match. Защо не става? Как мога да играя на фифа 09 онлайн?
Ако си с пиратка не можеш 
-
krairekata
team:Spain