Заглавие: Re: Форумен FIFA турнир XXVІІ [Записване]
Публикувано на: 06 Юли 2008 16:51
Team-Czech Republic
Публикувано на: 08 Юли 2008 20:06
ITALY vapira1975
platis
Публикувано на: 08 Сеп 2008 18:07
Чак сега открих този турнир. Ще се провежда ли? Ако някой е навитак да ми се включи в скайп да напраим някой мач, че като цъкам само с едни и същи хора и ми омръзва.
Букмейкара
Публикувано на: 08 Сеп 2008 22:02
Това ще бъде турнир на поколенията
kyrsor
07 Юли 2007 21:48 Мнения: 38 Местоположение: От там дето никой не се е върнал
Публикувано на: 09 Сеп 2008 17:41
myxata_tepopucm
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
dink0
17 Сеп 2005 14:14 Мнения: 4 Местоположение: Стара Загора/Варна
В момента играе: FIFA 10, PES 2010 DEMO
Публикувано на: 19 Окт 2008 20:49
Здравейте ! Надявам се да се съберем за едно турнирче. Още помня времената когато участвах в първите турнири на 06 (shak1). Вярвам че е време да продължа кариерата си и дано още ме бива. Ако на някой му се доиграе едно приятлеско мачле драснете 2 реда на skype
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Окт 2008 21:11
да ви кажа, и на мен ми се нрави идеята
вече като мога да играя фифа от нас, ще мога да вземам редовно участие
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Романс
Публикувано на: 19 Окт 2008 21:58
Турнирът пропадна, защото повечето сериозни участници си взеха оригинално копие (аз също) и аз, както и хората с оригинална Фифа, изгубихме интерес към турнира.
Като можеш да играеш Он-лайн, защо ти е да се записваш в такъв турнир ? Да не говорим, че някои взеха да играят наистина сериозно и време за турнира не остана.
Знам паролата на акаунта PCM FIFA, ако някой го иска - да пише. Ако ще има турнир, ще ъпгрейдвате главната страница през него, а май и Деник го знаеше.
Пробвайте да възкрасите турнира, а аз мога само да ви помагам с главната страница, защото новата Фифа не ми тръгва. Ако правите нещо - правете го като хората.
Публикувано на: 20 Окт 2008 06:57
И аз бих ви изнасилил ако пак го почнем Въпреки че фифата мистериозно ми сече дори на най-ниската резолюция, при положение, че графиката хич не е толкова впечатляваща...
А, Деник, довечера към 10:30-11 навит ли си да праснем една игра?
pieter
Публикувано на: 20 Окт 2008 12:10
Здравейти, искам да ви питам нещо за фифата, дали някой може да ми помогне? Изтеглих си пача за фифа 09 за игра онлайн от този сайт и кат го инсталирах и ми пише:patch error.Old file not found.However, a file of a same name was found. No update done since file contents do not match. Защо не става? Как мога да играя на фифа 09 онлайн?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения