Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2007 18:14

МММММММХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААА!... Ай лив уанс мор!

П.П. Вече почвам да се страхувам какво ще стане, ако се съберем... линч...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2007 11:22

Роботи срещу Зомбита

Глава 3:Играта Част 1:Игра на живот и смърт.

Хамелеона спеше а сънищата му не бяха сладки.Той се въреше в съня си сякаш че бягаше от нещо.
Той се намираше в стара сграда порутена унищожена сграда.Той беше вътре сам а небето беше черно сиво когато той погледна надясно към една врата от нея излезе генерала който ги прати към атаката на витоша той беше робот но само главата и стомаха бяха човешки.Той сега не беше генерал а Император ношеше императорски одежди и извади плазмен пистолет.
-Твърде много ми лазиш по нервите!-Каза той и се намръщи.Хами не успя да реагира а Императора стреля право в процесора на Хами като го изключи от строя сега Хами можеше само да конролира човешките си органи а тебяха две ръци до лактите главата и таза.Оказаха се недостатъчни нито даже полезни за да може Хами да се предпази или да стреля.-Гледам те сега такъв безпомощен.Жялка гледка!Аз отдавна контролирам всичко но всички трябва да се кланят на мен а не на някой друг!-Той наведе плазмения си пистолет и стреля.
Хями се събуди целия потен и треперещ.Погледна часовника и видя че е девет сутринта той се надигна от леглото и се подготви психически за да нормализира емоцийте си.В това време на врата се чу чукане Хами отвори и видя Актив.
-Здравей приятел.-Каза не много весело Актив той нахлу в стаята а Хами затвори врата.
-Какво е станало?-Попита Хамелеона.
-Виж днес ъм стана лека свада.-Каза нервно Актив.-Нали знаеш че имам лейтанански чин.
-Да.Е какво е станало?-Изнервено попита Хамелеона.
-Днес генерала стана император.-Актив наведе глава.-Днес имахме съвещание между лейтанантите и той нахлу в конферентната зала като обяви че всички сме му подчинени до гроб.Аз не обичам да съм роб и за това станах от стола си и казах че всеки има право на избор а той ми каза че ако повторя думите си ще стана донор.
-Какво това е заплаха за убийство!-Изненада се Хами.
-Да така е за това вече съм ранг редник.Той ми взе двата медала и ме понижи.-Актив изправи гордо глава.-Но аз няма да се предам!Днес смятам да убия Наз след което ще ме видите за последно ще дам всичко от себе си за да убия императора за свободата на всички ни.-Актив погледна Хамелеона.-С мен ли си приятел?
-Ъм да не точно можеби да.С тебе съм!-Каза колебливо Хами.
-Спокойно аз от вас мойте приятели искам само едно.Да не ме предадете.
-Глупости никога няма да те предадем!-Каза Хами и прегърна Актив.-Познаваме се от малки с тебе Актив и няма да те предам.
Актив излезе от стаята оставяйки сам Хамелеона.Хами зареди шотгъна си той сипа малко масло в крата си за да ги смаже.Сложи една каска изправи се горд и закрачи към конферентната зала всеки който го видеше се стряскаше защото погледа и движенията на Хами бяха прекалено зли.Той не спираше докато вървеше и когато стигна врата я отвори а вътре видя много коборки веднага ги разпозна-Актив Деник Дегра Ледената кралица Ноктурно Погром Диста.Той огледа диста и видя че има нови крака.
-Здравей Хами!-Каза Кралицата и го подкани да седне.Хами седна на масата и видя че само един стол не е зает той вендага се сети кой ще седне на стола и без да се замисли изрече името му.
-Наззззз.-Каза през злобен поглед Хами.Всички го погледнаха изненадани но нищо не казаха.
Тогава в стаята влезе Назул той не беше много горд че са му дали този отряд от първа рота.Той си знаеше че ако остане в тясна стая с всички те ще го линчуват.
-Здравейте!-Каза Наз и седна на стола.-Днес имаме мисия не каква да е мисия еми проста мисия трябва да намерим Куц пръч.Той е все още човек можеби един от единствените.Откраднал е бил един серум който е удължил живота му сега той е снайперист и за това ни трябва да го привлечем на наша страна той е неутрален убива и от двете ни фракций.
-Не можем ли да пратим някой от нашите снайперисти?-Попита Актив.
-Не.Куц е по добър а и зомбитата няма да го забележят той е профисионалист в тази си насока.-Каза Наз и огледа всички.-Някакви въпроси?Никакви добре чакайте ме пред сградата идвам след десет минути.
Всички се запътиха да излизат от сградата когато излязоха забелязоха че на вън вали дъжд и че небето е черно сиво на цвят.След седем минути Наз излезе с два плика като подаде единя на Хамелеона.
-Това за мен ли е?-Попита изненадан Хами.
-Да ти имаш друга мисия Хами Императора нареди да е така.-Каза Наз и отвори втория плик Хами стоеше вцепенен гледайки плика си.-Така нашата мисия е да щурмуваме една сграда където има доста зомбита.
-Супер!-Каза със злобен поглед Актив към Наз.
-Виж Актив Императора те е надушил че искаш да ме убиеш.-Каза Наз а Актив се изненада.-За това ако не се върна жив вие ще сте обявени за врагове на Империята.
-Хъх спокойно Наз вече не ми влизаш в плановете.-Каза Актив през стиснати зъби.
Всички тръгнаха и казаха чао на Хами който остана сам гледайки плика си.Той се чудеше какво ли пише вътре дали сънят му ще се окаже истина дали това е краят на живота му много въпроси се въртяха из главата му но той не даваше отговор.След дълго гледане на плика той го отвори.

Групата излезе от града горда и въоръжена навсякаде кипеше дейност някой киборки правеха барикади други строяха сгради а хеликоптери кръжяха из небето черно.Наз поведе групата и не след дълго се оказаха пред двореца на културата(ндк) всички се скриха зад един трамвай и огледаха обстановката огромната сграда беше укупирана дястната страна липстваше явно някоя ракета я бе улучила но се забелязваха укопи по цялата сграда.
-Добре сега трябва да влезем през канализацията входа се намира под трамвая.-Каза Наз.
-Добре нека го изместим.-Каза Ноктурно и почна но трамвая беше заседнал мъжката и Нокти се видя в чудо.-Ъм Погром Дегра ае да ми помогнете!
Всички запрекнаха ракави и изместиха трамвая под тя излезе гледката на голяма канализационна шахта.Актив вдигна капака и го остави отстрани Ледената кралица взе голям ентусиязъм и влезе вътре първа огледа положението и сигнализира на другите че долу е чисто.На места вървяха наведени на други места пълзяха докато не стигнаха голяма шахта.Видяха една врата пред тях всички заеха бойна позиция а Деник се подготви да стреля.
-Деник след като стреляш за да разбиеш вратата всички влизаме вътре!-Каз Назул като лидер на групата.
-Слушам!-Каза Деник и се прицели.
След като стеля той разби не само врата но и рамката на вратата.Всички влязоха бързо и откриха огън по враговете а те бяха навсякаде.Намираха се в огромно помещение с много бюра и компютри всички стреляха сред цялата суматоха Ноктурно беше улучен отляво на стомаха като раната беше засегнала голяма част от кабелите вътре.Нокти усети болка и сте стовари на земята.Пред дегра се показаха два врага скрити зад бюра но дегра смаза единя с минигъна си а другия го издебна с револвера.Деник разчисти полето с рпг-тата си и никои враг не можя да му се опре.Актив стреляше като невидял рамо до рамо с кралицата а Погром дебнеше само някой да се покаже.След двайсет минути престрелки помещението беше чисто.
-Всички добре ли са?-Запита Наз.
-Да направо ги смазахме!-Каза Погром.-Ей каде е Нокти?-Запита той и се огледа за да го намери с поглед но не го виждаше.-Подяволите къде е Нокти!
Деник разрови една купчина от боклуци и видя тялото на Ноктурно.
-Тук е!-Извика Деник.-Елате бързо!
Всички се събраха и го обърнаха по очи а Нокти не даваше признаци на живот.
-Загубили сме го.-Каза Дегра и главата му падна надоло.Всички се натъжиха за загубата на своят приятел.
Но изведнъж Нокти се размърда той беше все още жив.
-Ъъъ приятели много лошо съм улучен.-Каза той с големи мъки.
-Спокойно ще се оправиш.-Каза му Актив.-Сега трябва някой да го носи.
-Аз ще го нося.-Каза Погром и вдихна от земята Нокти.-Бая е тежък.Мисля че ще съм ви безпомощен така даже мисля че ще съм ви в тежеш защото няма да мога да стрелям докато го нося.Някой трябва да ни прикрива.
-Спокойно аз ще ви прикривам.-Каза Дегра и зареди револвера си.
Всичк се запътиха към изхода на помещението и влязоха в голямо помещение на пода имаше квадради с дължина по два метра и към полувин метър пространсвто межу тях.Всички се разпъстнаха на посоки зачудени за мястото където бяха.Но изведнъж пода се разтресе и от полувин метровите пространства между квардрати излязоха стени но не на всички.
-По дяволите.-Извика Погром.-Това е капан!В лабиринт сме!-Извика той и изтърва нокти и почна да удря по стената зад която до преди малко виждаше Дегра стената стигаше до тавана а разтоянието беше около десет метра.
-Всички опитайте се да намерите изхуда!-Извика с все сила Наз.-Гледайте да оцелеете!

Това е краят на първата част от глава 3-та.Скоро очаквайте и продължението на нашето приключение!
Надвам се да ви хареса :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2007 12:27

Яко, яко... аз да не съм преживял катарзис? :) Евала!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проект:Зомби
Публикувано на: 02 Юли 2008 20:46

някой да иска продължение?

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Публикувано на: 02 Юли 2008 20:48

Аз и другият ми акаунт. ^^

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 04 Юли 2008 02:11

Аааа...става ли и аз?

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Публикувано на: 04 Юли 2008 07:59

Hurford написа:
Аааа...става ли и аз?

Не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2008 15:13

Hurford написа:
Аааа...става ли и аз?

Измисли си някъв по лек ник ;о

Иначе като се върна от ManOwaR може да напишя нещо ;) но ще започна всичко от самото начало ;д

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 04 Юли 2008 15:14

Промени си подписа на :

" НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА ХАМИ!! "

:lol:

Иначе, ще ми липсва онова копеле, Наз.. :( :twisted:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2008 15:34

The Chameleon написа:

Нямаш си и на идея туко що какво ще стане с това :lol: Само да почна разказа ;р

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 19 Юли 2008 23:04

Ами почвайте :Ь

Профил

Публикувано на: 19 Юли 2008 23:37

QUEEEEEEENIE!!!

The Chameleon написа:
Промени си подписа на :

:lol:

Иначе, ще ми липсва онова копеле, Наз.. :( :twisted:

"Онова копеле Наз" ще ти изникне отнякъде... Хами, не бягай! :twisted: :twisted: :twisted:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2008 23:56

Чудя се каква сцена ще бъде култова от новия проект .. :lol:

Ps. Умри, ве, копеле!! :evil: :evil:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 31 Авг 2008 18:32

ПРОЕКТ:ЗОМБИ

Глава първа:Трагедията Празник

Секретна база на военните в Челопечене се извърсваше разтоварване на снаряди.Докато военните разтоварваха от камиона двама от тях си говореха отстрани.
-Е Михаил аз след това се махам.-Каза единят и продължи като извади цигара от джоба си и я запали след което каза.-Писна ми от тази работа.
-Спокойно Меркурий това е елементарна процедура няма да стане нищо лошо!-Отвърна му Михаил с твърд тон.
-Да бе!Това е някаква лудост постоянно съм на тръни не съм спал от два дена!
Михаил не му каза нищо а само го гледаше в очите той виждаше своят стар приятел веднъж на месец и не знаеше за какво става въпрос.В този момент се чу вик и гръм целият камион пламна в огромен огън.Паникьосаните военни се разбягаха.Снаряди се разхвърчаха навсякъде.
Мери гледаше кошмара пред очите му и не можяше да повярва че е истина в този момент един снаряд се взриви до него като го изхвърли на пет метра от мястото където бе.Мрак го обгърна.

След десет минути.
-Добъро утро с Бтв новините!Днес военните явно празнуват голям празник в Челопечене цяла София се радва на зарята за добро утро.
Прекъсване.
-Здравейте отново явно имаме проблем с връската...
Прекъсване.
-Имаме проблем!Ще спрем..злъ.....нето..
Край

След 2 Дена.
В Южната част на София един българин се прибра в своят дом след като цял ден беше прекарал на купон миналата вечер.Преди да отвори вратата той чува стъпки по стъпалата.Влизаики у тях тои вижда кръв по пода водеща до спалнята на родителите му.
-Какво по-дяволите!-Изненадан казва той.
След което продължява към стаята и заварва майка му над баща му която яде баща му.
-Не!-Изкещява той в паника.
Майка му надига глава и прави странни гърчещи се движения към него.Изведнъж той се сеща за нещо.
-Не може да бъде.-Прошепва той.
След това тръгва да бяга към своята стая и взема окачения на стената калашник отива до бюрото си и взема пълнетеля зарежда оръжието и се обръща в този момент майка му е на прага на врата.
-Съжелявам!-Изкрещява той и натиска спусъкът.
Тялото на майка му се сгромолясва на пода и в този момент на прага се появява мъжки силует.
-Не стреляй!-Извиква новодошлият.-Аз съм бе Зубро!Рико съм!
-Спокойно все още мисля с всичкия си.-Казва хладно Зубро.
-Сириус ни чака долу.-Казва Рико и продължява.-Трябва да отидем към северната част там ще сме в безопастност.Военните са поели положението има и доста оцелели.
Зубро не каза нищо и излезе от апартамента си викаики асансиора.
-До утре ще си го преглътнал.
-Знам.-Отговори Зубро.-Но до утре може и да преглъщам други неща.Какво причиниха на България!Някой ще плати за това и то с голяма цена!
Двамата слязоха пред блока където ги чакаше Сириус.Думите не значеха нищо в този момент за Зубро и за това всички мълчаха.Знаеха на къде ще продължат и за това не казаха нищо а поеха по улицата която приличаше на хаос навсякъде имаше коли боклуци и трупове.

Ден по рано.

Две фогури прекосиха центъра на Русе запътвайки се към главната.
-По-бързо!Не трябва да ни забелязват!-Каза едната.
-Лесно ти е Хамелеоне!Какъв е планат ти?-Отговори другата.
-Планът ми Варгот е да стигнем до ЖП гарата и да си спасим задниците от този ад!-Каза хладно Хами като държеше шотгъна си в ръцете и беше готов на всичко да го държи още дълго.
Двамата подминаваха всякакви препяствия по пътя си и след десет минути се намираха на ЖП гарата без много приказки влязоха в голямата сграда.Целта беше да минат през гарата и да отидат на пероните и да вземат някой оставен влак с който да заминат за София.Голямото помещение имаше четири големи колони държащи покрива му и мраморен под.Всичко беше в кръв имаше и един труп от който беше остала само главата всичко друго не можеше да се анализира.
-Колкото по-бързо стигнем до София толкова по-добре за здравето ми!-Каза Хами и побягна напред към пероните.
Двамата се стигнаха пероните и видяха само един влак с пет вагона имаше и една табела която намигаше постоянно отгоре Хами се опита да разчете какво пише на нея.
-Рисе-София.-Прошепна той.-Това е нашия влак!Бързо!
Двамата се качиха на локомотива и загадката за тях почна.
-Ъмм как ще го запалим?-Попита Варгот.
-Предполагам е от тези ключове тук.-Хами завъртя ключа и влака се запали.-Сега идва другата загадка!Как да потеглим?
-Нека аз предложя!-Варгот хвана една ръчка от ляво и влакът потегли напред.
-Супер сега ни остава един ден път до София.-Отдъхна си Хамелеонът.-Дано всичко мине безпроблемно.Колко вагона имахме закачени?
-Мисля че бяха пет.-Отвърна Варгот.
-Лошо...

Театърът в София.

-Били подпри вратата с още столове!-Извика една фигура в дългия коридор облегната на стената държащ картечница.
-Слушам Наз!-Отвърна твърдо Били.
Двамата заедно с още много народ се бяха скрили в театъра в София с крайна цел оцеляване.Били беше барикадирал входа с много столове и когато свърши отиде при тълпата в залата на театъра която обсъждаше бъдещото си оцеляване.
Имаше всякакви хора но един правеше лошо впечатление с крясъците си и с широката си усмивка.
-Ще измрете копелета!-Крещеше той.
-Кой е това Наз?-Попита Били.
-Това е РийдОнли.Пак се радва на общото ни нещастие.-Отвърна му Наз.
В този момент до тях се приближи една едра фигура с женствено лице която държеше маска на клоун в дясната си ръка.
-Здравейте мчета!-Каза той гордо.
-Извинете ме вие коя сте?-Попита Наз.
Човекът се стъписа и се осети какво е забравил и веднага си сложи маската.
-Ааа Пени ти ли си бе!ХАХАХА-Исмя се подигравателно Наз.
-Млъкваи тъпанар!-Ядосан бе Пени след смеха на Наз.
Пени отиде при тълпата без да казва нищо повече.А в вече спорът сред тълпата беше почнал.
–Къде ще отидем сега?-Чудеха се някои.
-Какво ще правим?-Викаха други.
-Какво ще ядем!-Попита Пени.
-Яденето не е проблем проблем е положението ни!-Каза един човек от тълпата.
Пени се върна при Наз и Били сега там беше и Рийд.
-Добре момчета тези уруди до утре ще са измрели за това нека се укрием горе на втория етаж и да се барикадираме имаме достатъчно оръжие и амуниции за да удържим ден-два.-Каза хладно и тихо Пени.
-Какво мислите?-Наз Попита Били и Рийд.
-Нека се омитаме.-Отвърна Били.
-Мирине!-Извика Рийд.-Нека се махнем от тук преди да са ме изяли!
Четиримата тръгнаха по стъпалата и стигнаха дълъг коридор но избраха да се скрият в първата стая от дясно.Били барикадира вратата и всички седнаха на земята с въждишка.Изведнъж се чу голям трясък и много викове.
-Те идват!-Крещяха хората.
Чуха се изтрели и след пет минути гробна тишина.
-Почва се.-Каза Наз.-Бъдете готови...

Източната част на София.

Една дълга улица щеше да послужи за писта на двама пилоти.
-По-дяволите Кире прекалено си тежък за малкият ми самолет!-Отвърна единят пилот който беше в самолетчето.
-Нокти ако не излетим ще ме ядът две седмици и пак ще съм жив!-Извика Кирето.
Самолета излетя с голямо задавяне на двигателя заради тежеста.Ноктурно беше с любимият си меч подарен му от семейството за бала му а Кирето беше със своята брадва за цепене на дърва.
-Полетът ни няма да е дълъг.-Каза разтревожен Нокти.
-Знаех си че си нямаш и представа как се лети с това!-Отвърна му Кирето.-За какво си се снимал с тези неща!
-Падаме!...

Край на първа глава...

Кажете си мнението :С

Профил Skype

Публикувано на: 31 Авг 2008 19:23

Охо, мирише ми на клане!... :twisted: Давай! Вперед!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2008 20:53

Ахахаха... има само култови моменти ! :Д Очакваме продължението!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2008 23:02

Аре, плс, включи и мен, де...
Пиши ме Хърф, ил' нещо подобно.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2008 23:04

БОБАКИН, БОБАКИН !!! :D :D :D

( може и БОБА , или БОБА ФЕТ ) :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2008 23:31

The Chameleon написа:
БОБАКИН, БОБАКИН !!! :D :D :D

( може и БОБА , или БОБА ФЕТ ) :lol:

Sure, w/e... Само да ме включи.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2008 01:21

Аре ве, Вермик! :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com