ноо як разкас за въмпири (има цици и лесбийки)

Вашите разкази и истории
Алминатора__

ноо як разкас за въмпири (има цици и лесбийки)

Мнение от Алминатора__ »

Имало едно време един вампир.Той се казвал бай 'Танас.Много убичал да си пийва кръфчица два пъти дневно.Всъщност той не бил вампир а вампирка с много големи и стегнати цици.Всъщност циците й не били големи а малки и стегнати и много яки.Тя събирала погледите на другите вампири и така им смукала кръвта.Но един ден мрак обзел душата на нашата вампирка бай 'Танас и тя станала лоша вампирка.Като лоша вампирка много обичала да се крие през междучасията и да пуши цигари в тоалетните,защото мислела че това е много лошо.Но един ден разбрала,че всичките и усилия били на вятъра,защото след 30 години яките и стегнати цици започнали да увяхват.Бай Танас се хванала за главата и си казала-трябва да измисля нов тип кръв който да върне стегнатостта на циците ми обратно.Речено-сторено.Дошла бай Танас в България и започнала да събира кръв от циците на българските жени.Веднъж видяла различен тип жена-дочула че е от вида чалгаджийка.В гърдите на чалгаджийка нямало истински тип кръв."Това ще да е ключът!" помислила си бай Танас.Стиснала силно чалгаджийката,гърдите й се докоснали с нейните,впила усните си в нейните долни и започнали див секс.Бай Танас пуснала ръка между краката на чалгаджийката и започнала да й доставя удоволствие.От своя страна чалгаджийката започнала да смуче зърната на бай Танас и двете се сключили в любовна схватка в която си доставяли наслада.После чалгаджийката донесла един вибратор и го напъхала в Цензурата на бай Танас.След няколко часов див лесбийски секс бай Танас изпила подобието на кръв от циците на чалгаджийката,разпрала я на червата й,после си сложила новите цици и продължила щастливо по улицата.

THE END
Аватар
STUBBS

Re: ноо як разкас за въмпири (има цици и лесбийки)

Мнение от STUBBS »

Ноо яко! :lol:
Ледник

Мнение от Ледник »

Вие се подигравате, но на мен наистина ми хареса.

Подходът е много добър, постоянно изменяща се гледна точка - той е вампир, но всъщност не е вампир, а е вампирка и прочее. :) Напомня ми на един гениален монолог, писан от Теди Москов за Мая Новоселска: "Всъщност краката ми не са толкова дълги и стройни, колкото са ниски и тантурести. И гласът ми далеч не е съвсем нежен. (ръмжене) А как ми се иска да бъде нежен..."

Добро, добро попадение наистина, САМО че трябва да махнеш целия тоя цинизъм. И ще се получи много добър хумористичен откъс.
Аватар
STUBBS

Мнение от STUBBS »

Ледник написа:Добро, добро попадение наистина, САМО че трябва да махнеш целия тоя цинизъм.
Гарантирам ти,че без цинизма на нищо няма да мяза! :wink:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Браво!! :D :D :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

...

думите са излишни пред гения на този разказ (казвам го без капка ирония)
Изображение
Duke

Мнение от Duke »

Подкрепям.
SkyDrifter

Мнение от SkyDrifter »

Добро е. Някой ден ще бъдеш новия Шекспир ( :roll: Секспир е по-добре)
Публикувай отговор