Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: ноо як разкас за въмпири (има цици и лесбийки)
Публикувано на: 21 Авг 2008 20:22

Имало едно време един вампир.Той се казвал бай 'Танас.Много убичал да си пийва кръфчица два пъти дневно.Всъщност той не бил вампир а вампирка с много големи и стегнати цици.Всъщност циците й не били големи а малки и стегнати и много яки.Тя събирала погледите на другите вампири и така им смукала кръвта.Но един ден мрак обзел душата на нашата вампирка бай 'Танас и тя станала лоша вампирка.Като лоша вампирка много обичала да се крие през междучасията и да пуши цигари в тоалетните,защото мислела че това е много лошо.Но един ден разбрала,че всичките и усилия били на вятъра,защото след 30 години яките и стегнати цици започнали да увяхват.Бай Танас се хванала за главата и си казала-трябва да измисля нов тип кръв който да върне стегнатостта на циците ми обратно.Речено-сторено.Дошла бай Танас в България и започнала да събира кръв от циците на българските жени.Веднъж видяла различен тип жена-дочула че е от вида чалгаджийка.В гърдите на чалгаджийка нямало истински тип кръв."Това ще да е ключът!" помислила си бай Танас.Стиснала силно чалгаджийката,гърдите й се докоснали с нейните,впила усните си в нейните долни и започнали див секс.Бай Танас пуснала ръка между краката на чалгаджийката и започнала да й доставя удоволствие.От своя страна чалгаджийката започнала да смуче зърната на бай Танас и двете се сключили в любовна схватка в която си доставяли наслада.После чалгаджийката донесла един вибратор и го напъхала в Цензурата на бай Танас.След няколко часов див лесбийски секс бай Танас изпила подобието на кръв от циците на чалгаджийката,разпрала я на червата й,после си сложила новите цици и продължила щастливо по улицата.

THE END

Профил

Аватар
Заглавие: Re: ноо як разкас за въмпири (има цици и лесбийки)
Публикувано на: 21 Авг 2008 21:29

Ноо яко! :lol:

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2008 21:40

Вие се подигравате, но на мен наистина ми хареса.

Подходът е много добър, постоянно изменяща се гледна точка - той е вампир, но всъщност не е вампир, а е вампирка и прочее. :) Напомня ми на един гениален монолог, писан от Теди Москов за Мая Новоселска: "Всъщност краката ми не са толкова дълги и стройни, колкото са ниски и тантурести. И гласът ми далеч не е съвсем нежен. (ръмжене) А как ми се иска да бъде нежен..."

Добро, добро попадение наистина, САМО че трябва да махнеш целия тоя цинизъм. И ще се получи много добър хумористичен откъс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 21:46

Ледник написа:
Добро, добро попадение наистина, САМО че трябва да махнеш целия тоя цинизъм.

Гарантирам ти,че без цинизма на нищо няма да мяза! :wink:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 22 Авг 2008 01:20

Браво!! :D :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 22 Авг 2008 09:10

...

думите са излишни пред гения на този разказ (казвам го без капка ирония)

Профил

Публикувано на: 22 Авг 2008 09:55

Подкрепям.

Профил

Публикувано на: 22 Авг 2008 19:05

Добро е. Някой ден ще бъдеш новия Шекспир ( :roll: Секспир е по-добре)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com