[OoOoO] Goddamn commies !
- Headhun7er
Re: [OoOoO] Goddamn commies !
На големите народи като китайския и руския им трябва твърда ръка , която да ги управлява- иначе се разпадат.Пък и всичко е въпрос и на народопсихология- не случайно руснаците обичат толкова много Путин , въпреки че доста от методите му напомнят за комунистическия строй.Така че според мен самите китайци нямат нищо против сегашния строй.Още повече че благодарение на него са най-могъщата държава в света в момента.
- Till.Lindemann
ае наистина тук има няма 7 милиона човека не могат да организират с демокрация, представяте ли си там какво ще е?наистина тая организация има нужда от твърда ръка.освен това повечето китапийци не знаят що е демокрация, мислят, че коунизма е велик и са супер изи
А от другата страна стои САЩ - далеч от комунизма, но и далеч от "разпадането"Headhun7er написа:На големите народи като китайския и руския им трябва твърда ръка , която да ги управлява- иначе се разпадат.Пък и всичко е въпрос и на народопсихология- не случайно руснаците обичат толкова много Путин , въпреки че доста от методите му напомнят за комунистическия строй.Така че според мен самите китайци нямат нищо против сегашния строй.Още повече че благодарение на него са най-могъщата държава в света в момента.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Blue написа:Като малък вместо с торбалан, да не са те плашили с Георги Димитров?
Хахахахахахахахахха

Айде излизам, може да се включа довечера по темата.
Еваля, Блу!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Blue написа:Ледника пак си мисли, че всичко лошо е комунисти.
Ледник написа:Хубаво, не съм твърдял, че само комунистите избиват хора.
Блу, коефициентът ти на интелигентност пада толкова устремено надолу, че скоро от него ще остане само кратер.
Ледник написа:...
Ти в тая жега кво очакваш?

Не бе, не беше с цел заяждане, но наистина говориш все едно... да кажем обясняваш на малко дете какво е комунист, горкото ще си помисли, че е нещо с 18 пипала, 3 глави, 6 калашника във всяко пипало, въобще... си ебало майката, нали.

- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Ето една тема в която съм напълно съгласен с позицията не Ледник до този момент 

http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Headhun7er
denik написа:А от другата страна стои САЩ - далеч от комунизма, но и далеч от "разпадането"Headhun7er написа:На големите народи като китайския и руския им трябва твърда ръка , която да ги управлява- иначе се разпадат.Пък и всичко е въпрос и на народопсихология- не случайно руснаците обичат толкова много Путин , въпреки че доста от методите му напомнят за комунистическия строй.Така че според мен самите китайци нямат нищо против сегашния строй.Още повече че благодарение на него са най-могъщата държава в света в момента.
Да но там всеки щат е един вид малка самостоятелна държава.Пък и ако си мислиш че на американците не им промиват мозъците - жестоко се лъжеш.
Ледник, няма да седя и да ти се обяснявам. Ти си с перде пред очите. Лев Давидович само не знам кво толко е направил, както и Ленин, който ако е бил успял да си реализира "новата икономика" щеше да видиш какво е комунизъм. Но както и да е ... Са пак ще почнеш с тва кой кого избивал и незнамсикво. Когато сменяш държавния строй и още повече - национализираш собствеността - такива неща няма как да не се случват. Против Кастро и Че Гевара също нямам нищо, ако Куба не беше под ембарго от преди да се родиш сигурно и ти щеше да гледаш друго яче (са пак ше почнеш да обясняваш кой кого избивал и как забранили не знам си къв вестник и тоя път няма да ти отговоря).
Айм аут. Пиши си квот си искаш.
ПС - да не помислиш че нещо се сърдя или се предавам
Просто не ми се занимава да пиша, такива проблеми във форум няма как да ги дискутираме както си трябва 
Айм аут. Пиши си квот си искаш.
ПС - да не помислиш че нещо се сърдя или се предавам

http://wkoz.net - rap shit 24/7
Headhun7er написа:Да но там всеки щат е един вид малка самостоятелна държава.Пък и ако си мислиш че на американците не им промиват мозъците - жестоко се лъжеш.
Същото щях да напиша

Чакай сега, къде ми пишеш за Ленин и комунизъм? Мислех, че Ленин е ленинист? Щото всеки път като заговоря с някой комунист по въпроса, той решава че трябва да ме просветли относно що е комунизъм, що е ленинизъм и що е троцкизъм. Та, моля те - самите комунисти не причисляват тези двамата към ученията на същинския комунизъм. (Защо - и аз не зная, не ме питай, и на мен ми се струва абсурдно.
)
Но ей това ме закопа тотално:
Ебало си е майката, с каква досада говориш за масовите кланета.
Да, явно е че с твоята ценностна система няма да излезем на глава.
Поздрави!

Но ей това ме закопа тотално:
slim_k написа:са пак ше почнеш да обясняваш кой кого избивал
Ебало си е майката, с каква досада говориш за масовите кланета.

Поздрави!
Но си живеят щастливо хората. Може горе да е кухо и промито, но човека си живее много по-добре от руснака или китаеца...Headhun7er написа:denik написа:А от другата страна стои САЩ - далеч от комунизма, но и далеч от "разпадането"
Да но там всеки щат е един вид малка самостоятелна държава.Пък и ако си мислиш че на американците не им промиват мозъците - жестоко се лъжеш.

Ледник написа:Чакай сега, къде ми пишеш за Ленин и комунизъм? Мислех, че Ленин е ленинист? Щото всеки път като заговоря с някой комунист по въпроса, той решава че трябва да ме просветли относно що е комунизъм, що е ленинизъм и що е троцкизъм. Та, моля те - самите комунисти не причисляват тези двамата към ученията на същинския комунизъм. (Защо - и аз не зная, не ме питай, и на мен ми се струва абсурдно.)
Но ей това ме закопа тотално:slim_k написа:са пак ше почнеш да обясняваш кой кого избивал
Ебало си е майката, с каква досада говориш за масовите кланета.Да, явно е че с твоята ценностна система няма да излезем на глава.
Поздрави!
Е добре - само доуточнявам, за да не излезе че съм разглезен пикльо, който не може да разбере индивидуалната трагедия.

Разбира се така е, човешкия живот не е нещо за което да махнеш с ръка и да кажеш - "Целта оправдава средствата", но разбери - когато основно променяш вековен строй (само между другото - преди левите режими, в повечето от страните в които са дошли, също толкова хора са умирали от глад или от здравословни проблеми причинени от непосилен труд), не може да не се стигне до момента в който ще трябва да умрат хора. И да се впусна в обяснения, това ще е основното което твърдя. И такива катаклизми не са свързани само със соцрежимите, надявам се да се съгласиш.
Ленин е толкова обвързан с комунизма, доколкото може да се твърди че ако не е бил отстранен е можел да доразвие идеологията и да приложи нещо практически. Затова и споменах НЕ(оборотнае)П
С горното съм напълно съгласен. Дори Борис І, показван като светец по стените на някои черкви, е извършвал масови убийства, докато наложи християнството над разбунтувалите се боляри. Да, често историята иска твърде големи жертви.
Ето, Слим отложихме взаимното си избиване за пореден път.
Докога? Докога?
Ето, Слим отложихме взаимното си избиване за пореден път.

Е Борис Първи май болярите му и семействата им беше изтрепал. Квото ще да става, в историята винаги средната буржоазия го отнася 
Ще поживеем, ще видим, някой ден ще направим грандиозен дуел на живот и смърт.

Ще поживеем, ще видим, някой ден ще направим грандиозен дуел на живот и смърт.

Sweeney Todd написа:Но си живеят щастливо хората. Може горе да е кухо и промито, но човека си живее много по-добре от руснака или китаеца...
Съгласен съм, че да си американец с промит мозък в Америка е добре, ама когато си българин или какъвто и да е имигрант, идващ от по-свястна държава, и попаднеш в земя, пълна с промити мозъци, тогава става зле...
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ъ, wtf? От кога България е по-свястна държава- месец ме нямаше, а нещата май са се оправили. Тия от ЕС са се объркали за корупцията, явно. Евала на свестните хора, които гласуват за ДПС 
Ако отидеш в Америка и гониш личните си интереси и си достатъчно целеустремен, няма да те погълне нацията от идиоти. Не само в САЩ, обаче, цари такова невежество и подчинение. Тук, в UK, съм срещал хора, които не знаят къде е Темза. Да добавя, че и горкия кит(май тва беше), който бе влязъл навътре в Темза, имаше нещастието да попадне на глупаци, които не се сетиха, че е соленоводен и катурна в последствие.
Както в Китай, така и в останалите държави използват идеологи, но пречупени през интересите на известен кръг от хора. Масони, мутри, ебем ли ги кви са- сдобиват се с абсурдни поправки на закони, за да бъдат освободени от затвора, водят освободителни войни за петрол и тн лайнарщини. Идеологията е нещо абстрактно за човека.
Съжалявам жълтурите, обаче и те като нас се кефят на мазохизма и си седят с приведена глава.

Ако отидеш в Америка и гониш личните си интереси и си достатъчно целеустремен, няма да те погълне нацията от идиоти. Не само в САЩ, обаче, цари такова невежество и подчинение. Тук, в UK, съм срещал хора, които не знаят къде е Темза. Да добавя, че и горкия кит(май тва беше), който бе влязъл навътре в Темза, имаше нещастието да попадне на глупаци, които не се сетиха, че е соленоводен и катурна в последствие.
Както в Китай, така и в останалите държави използват идеологи, но пречупени през интересите на известен кръг от хора. Масони, мутри, ебем ли ги кви са- сдобиват се с абсурдни поправки на закони, за да бъдат освободени от затвора, водят освободителни войни за петрол и тн лайнарщини. Идеологията е нещо абстрактно за човека.
Съжалявам жълтурите, обаче и те като нас се кефят на мазохизма и си седят с приведена глава.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Под свястна имам предвид такава, в която не идват да те гърмят талибани и подобни или да не си чувал за електричество... знаех си, че някой ще се хване за това. 

- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Борис І, показван като светец по стените на някои черкви, е извършвал масови убийства
стига сте гледали филми правени от евреи и стига сте чели учебници писани от комунисти.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Има си доказателстваI_Hate_Noise написа:Борис І, показван като светец по стените на някои черкви, е извършвал масови убийства
стига сте гледали филми правени от евреи и стига сте чели учебници писани от комунисти.