Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [OoOoO] Goddamn commies !
Публикувано на: 15 Авг 2008 16:20

На големите народи като китайския и руския им трябва твърда ръка , която да ги управлява- иначе се разпадат.Пък и всичко е въпрос и на народопсихология- не случайно руснаците обичат толкова много Путин , въпреки че доста от методите му напомнят за комунистическия строй.Така че според мен самите китайци нямат нищо против сегашния строй.Още повече че благодарение на него са най-могъщата държава в света в момента.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 16:24

ае наистина тук има няма 7 милиона човека не могат да организират с демокрация, представяте ли си там какво ще е?наистина тая организация има нужда от твърда ръка.освен това повечето китапийци не знаят що е демокрация, мислят, че коунизма е велик и са супер изи

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Авг 2008 17:36

Headhun7er написа:
На големите народи като китайския и руския им трябва твърда ръка , която да ги управлява- иначе се разпадат.Пък и всичко е въпрос и на народопсихология- не случайно руснаците обичат толкова много Путин , въпреки че доста от методите му напомнят за комунистическия строй.Така че според мен самите китайци нямат нищо против сегашния строй.Още повече че благодарение на него са най-могъщата държава в света в момента.
А от другата страна стои САЩ - далеч от комунизма, но и далеч от "разпадането" ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 15 Авг 2008 17:45

Blue написа:
Като малък вместо с торбалан, да не са те плашили с Георги Димитров?

Хахахахахахахахахха :clap2: :13: :nuts:

:OffTopic: Е признавам - събуждам се и това ми оправи настроението.

Айде излизам, може да се включа довечера по темата.

Еваля, Блу!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 16 Авг 2008 11:16

Blue написа:
Ледника пак си мисли, че всичко лошо е комунисти.

Ледник написа:
Хубаво, не съм твърдял, че само комунистите избиват хора.

Блу, коефициентът ти на интелигентност пада толкова устремено надолу, че скоро от него ще остане само кратер.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2008 11:54

Ледник написа:
...

Ти в тая жега кво очакваш? :D

Не бе, не беше с цел заяждане, но наистина говориш все едно... да кажем обясняваш на малко дете какво е комунист, горкото ще си помисли, че е нещо с 18 пипала, 3 глави, 6 калашника във всяко пипало, въобще... си ебало майката, нали. :D

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 16 Авг 2008 11:56

Ето една тема в която съм напълно съгласен с позицията не Ледник до този момент :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2008 13:51

denik написа:
Headhun7er написа:
А от другата страна стои САЩ - далеч от комунизма, но и далеч от "разпадането" ;)

Да но там всеки щат е един вид малка самостоятелна държава.Пък и ако си мислиш че на американците не им промиват мозъците - жестоко се лъжеш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2008 22:19

Ледник, няма да седя и да ти се обяснявам. Ти си с перде пред очите. Лев Давидович само не знам кво толко е направил, както и Ленин, който ако е бил успял да си реализира "новата икономика" щеше да видиш какво е комунизъм. Но както и да е ... Са пак ще почнеш с тва кой кого избивал и незнамсикво. Когато сменяш държавния строй и още повече - национализираш собствеността - такива неща няма как да не се случват. Против Кастро и Че Гевара също нямам нищо, ако Куба не беше под ембарго от преди да се родиш сигурно и ти щеше да гледаш друго яче (са пак ше почнеш да обясняваш кой кого избивал и как забранили не знам си къв вестник и тоя път няма да ти отговоря).

Айм аут. Пиши си квот си искаш.

ПС - да не помислиш че нещо се сърдя или се предавам ;) Просто не ми се занимава да пиша, такива проблеми във форум няма как да ги дискутираме както си трябва ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2008 22:22

Headhun7er написа:
Да но там всеки щат е един вид малка самостоятелна държава.Пък и ако си мислиш че на американците не им промиват мозъците - жестоко се лъжеш.

Същото щях да напиша :D Америка е най-големия комунизъм, ако не сте се сетили сами.

Профил ICQ

Публикувано на: 18 Авг 2008 22:30

Чакай сега, къде ми пишеш за Ленин и комунизъм? Мислех, че Ленин е ленинист? Щото всеки път като заговоря с някой комунист по въпроса, той решава че трябва да ме просветли относно що е комунизъм, що е ленинизъм и що е троцкизъм. Та, моля те - самите комунисти не причисляват тези двамата към ученията на същинския комунизъм. (Защо - и аз не зная, не ме питай, и на мен ми се струва абсурдно. :) )

Но ей това ме закопа тотално:
slim_k написа:
са пак ше почнеш да обясняваш кой кого избивал

Ебало си е майката, с каква досада говориш за масовите кланета. :shock: Да, явно е че с твоята ценностна система няма да излезем на глава.

Поздрави!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2008 22:32

Headhun7er написа:
denik написа:

Но си живеят щастливо хората. Може горе да е кухо и промито, но човека си живее много по-добре от руснака или китаеца...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2008 22:49

Ледник написа:
Чакай сега, къде ми пишеш за Ленин и комунизъм? Мислех, че Ленин е ленинист? Щото всеки път като заговоря с някой комунист по въпроса, той решава че трябва да ме просветли относно що е комунизъм, що е ленинизъм и що е троцкизъм. Та, моля те - самите комунисти не причисляват тези двамата към ученията на същинския комунизъм. (Защо - и аз не зная, не ме питай, и на мен ми се струва абсурдно. :) )

Но ей това ме закопа тотално:
slim_k написа:
са пак ше почнеш да обясняваш кой кого избивал

Ебало си е майката, с каква досада говориш за масовите кланета. :shock: Да, явно е че с твоята ценностна система няма да излезем на глава.

Поздрави!

Е добре - само доуточнявам, за да не излезе че съм разглезен пикльо, който не може да разбере индивидуалната трагедия. ;)

Разбира се така е, човешкия живот не е нещо за което да махнеш с ръка и да кажеш - "Целта оправдава средствата", но разбери - когато основно променяш вековен строй (само между другото - преди левите режими, в повечето от страните в които са дошли, също толкова хора са умирали от глад или от здравословни проблеми причинени от непосилен труд), не може да не се стигне до момента в който ще трябва да умрат хора. И да се впусна в обяснения, това ще е основното което твърдя. И такива катаклизми не са свързани само със соцрежимите, надявам се да се съгласиш.

Ленин е толкова обвързан с комунизма, доколкото може да се твърди че ако не е бил отстранен е можел да доразвие идеологията и да приложи нещо практически. Затова и споменах НЕ(оборотнае)П

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2008 22:53

С горното съм напълно съгласен. Дори Борис І, показван като светец по стените на някои черкви, е извършвал масови убийства, докато наложи християнството над разбунтувалите се боляри. Да, често историята иска твърде големи жертви.

Ето, Слим отложихме взаимното си избиване за пореден път. :? Докога? Докога?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2008 23:24

Е Борис Първи май болярите му и семействата им беше изтрепал. Квото ще да става, в историята винаги средната буржоазия го отнася :)

Ще поживеем, ще видим, някой ден ще направим грандиозен дуел на живот и смърт. :evil:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Авг 2008 23:59

Sweeney Todd написа:
Но си живеят щастливо хората. Може горе да е кухо и промито, но човека си живее много по-добре от руснака или китаеца...

Съгласен съм, че да си американец с промит мозък в Америка е добре, ама когато си българин или какъвто и да е имигрант, идващ от по-свястна държава, и попаднеш в земя, пълна с промити мозъци, тогава става зле...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2008 01:46

Ъ, wtf? От кога България е по-свястна държава- месец ме нямаше, а нещата май са се оправили. Тия от ЕС са се объркали за корупцията, явно. Евала на свестните хора, които гласуват за ДПС :lol:

Ако отидеш в Америка и гониш личните си интереси и си достатъчно целеустремен, няма да те погълне нацията от идиоти. Не само в САЩ, обаче, цари такова невежество и подчинение. Тук, в UK, съм срещал хора, които не знаят къде е Темза. Да добавя, че и горкия кит(май тва беше), който бе влязъл навътре в Темза, имаше нещастието да попадне на глупаци, които не се сетиха, че е соленоводен и катурна в последствие.

Както в Китай, така и в останалите държави използват идеологи, но пречупени през интересите на известен кръг от хора. Масони, мутри, ебем ли ги кви са- сдобиват се с абсурдни поправки на закони, за да бъдат освободени от затвора, водят освободителни войни за петрол и тн лайнарщини. Идеологията е нещо абстрактно за човека.

Съжалявам жълтурите, обаче и те като нас се кефят на мазохизма и си седят с приведена глава.

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2008 02:37

Под свястна имам предвид такава, в която не идват да те гърмят талибани и подобни или да не си чувал за електричество... знаех си, че някой ще се хване за това. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2008 07:39

Цитат:
Борис І, показван като светец по стените на някои черкви, е извършвал масови убийства

стига сте гледали филми правени от евреи и стига сте чели учебници писани от комунисти.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2008 08:30

I_Hate_Noise написа:
Цитат:
Борис І, показван като светец по стените на някои черкви, е извършвал масови убийства

стига сте гледали филми правени от евреи и стига сте чели учебници писани от комунисти.
Има си доказателства

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: