Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие: Всичко за Pro Evolution Soccer 2009 [PC,PSP,PS2,PS3,360,Wii]
Публикувано на: 09 Авг 2008 01:15

Pro Evolution Soccer: 2009
Трейлър - http://www.youtube.com/watch?v=djykIppWJjY

След изключителните новини , които не представиха в последните 5 седмици за новия ПЕС 2009 ето , че имаме още една която засяга онлайн режима ! Щастлив съм да ви съобщя ,че в PellUK се появи информация , че 2 срещу 2, е минимума , който ще се обслужва от Konami тази година в Co-Op режим.

Така че, дали 2 срещу 2 или 3 срещу 1, 4 играчи ще играят онлайн през тази година. Вече има добра възможност този брой да нараства, но само ако Konami са уверени, че ще бъде постигнато без лаг.

----------------------------------

Информация за PES 2009 от Play3

Част от екипът на немското списание за игри, е имал възможността да играе ранна версия на PES 2009. Ето техните впечатления:

- Ранната версия вървя много гладко и изглеждаше много изчистена
- Подобрени реакции на играчите спрямо бързите подавания
- Подобрения на изкуствения интелект за по-агресивна игра и по-добро пласиране
- Изкуственият интелект се справя доста добре в защита
- Нов ръчен контрол над пасовете
- “Новата система за пасове отначало изглеждаше трудна, но беше много лесна за адаптиране.”
- Тази система ще замества опцията “Manual” контрол, като познатите “Auto” и “Semi-Auto” ще са отново в играта
- 3D моделите на футболистите изглеждат по-добре
- Нови анимации (”футболистите искат топката като вдигат ръка, шпагатите на мократа трева са по-дълги”)
- Променена система за реакция на футболистите спрямо времето… в дъжда топката се владее по-трудно, за вратарите ударите стават по-сложни за улавяне и точното подаване също се усложнява
- Нов режим, позволяващ използването на Save файла онлайн.

-----------------------------------

Сериозно изтичане на информация за PES 2009!

След известно чакане за новини, имаме цяла лавина от информация! Благодарение на Лами, Хънтър от PESGaming и най-вече екипа на сайта Pro Evo League Live UK имаме интервю с вътрешни хора, имали възможността да играят на тестова версия на PES 2009.

Ето го цялото интервю на PELLUK:

Що се отнася до геймплея, повече до PES6 ли се доближава или до PES2008, и в какво са разликите?
Геймплеят представлява PES 2008 такъв, какъвто трябваше да бъде. Вече не можеш да минеш целия отбор с Ето’О и Роналдиньо, но можеш да избягаш от пазача си, ако успееш да прецениш движенията си. Доста по-реалистично е и в атака, и в защита.

Съдийството в PES 2008 беше отвратително. Променило ли се е в новата игра?
Съдийството си е на практика същото, но трябва да се отбележи, че сблъсъците са подобрени и вече има доста по-малко грешки на съдията. Симулациите също са подобрени - успях да спечеля дузпа, като използвах шпагата на защитник - изглеждаше класно.

PES 2008 определено даваше предимство на атаката и вкарването на голове беше доста лесно - така ли е и сега?
Изстрелите не са толкова лесни, както в PES2008, а и вратарите покриват по-добре вратата. Разбира се, ако си сам срещу вратаря, е лесно да пуснеш топката покрай него - но така е и в истинския футбол. Защитата обаче доста добре владее изкуствените засади и е много по-трудно да изведеш човек.

Минахме ли вече към Next-Gen или още се опитваме да излъскаме старото?
Графиката е подобна, но светлинните ефекти (осветление/слънце) са зрелищни. Определено допринася за усещането от играта, досега не съм виждал нещо подобно, но все пак не сме видели още новата FIFA 09!

Вратарите в ПЕС 2008 бяха отвратителни . Моля те , кажи ми . ч има подобрения в този аспект !!
Изглежда, че са по-добри, но само след ден игра не съм абсолютно сигурен. Все пак не видях нито един лек удар да бъде пропуснат левашки, така че съм обнадежден.

Кои са лицензираните английски тимове ?
Ливърпул и Манчестър Юнайтед, макар че почти всички отбори имат реални лица на играчите.

Моля, изброй присъстващите първенства
Същите като миналата година - Англия, Франция, Италия, Холандия, Испания.

Някакви големи промени в тимовете извън тези първенства?
Ами на прима виста мисля, че Байерн бяха заменени от Зенит Санкт Петербург.

На пръв поглед според теб колко стадиона има в играта? И кои по-известни са добавени?
Има 19 стадиона в тази версия, като най-известният нов е Уембли. Макар че предполагам, че ще включат Олд Трафорд и Анфийлд като част от сделката по лицензирането на двата клуба.

Спомена режима на игра “стани легенда”. Може ли да обясниш по-подробно какво включва?
Създаваш играч и започваш в измислен отбор (мисля, че е юношеска формация). Играе се с камера, подобна на Be-a-Pro във FIFA. Докато качваш статистики, клубове се борят за подписа ти.
Интересното е, че като запазиш играча си, можеш да играеш онлайн с него в отбори с други такива “легенди”. За мен това е адски интересно, макар и да не съм стигнал дотам.

Това значи ли, че можеш да играеш онлайн с други хора в отбор?
Да, и мисля, че максимумът е 7 на 7 играча. Но това по-скоро е ваша информация. :)

Нещо повече за лаг онлайн?
Не работя по онлайн секцията в играта, но съм сигурен, че лагът е изчистен и това ще е най-гладко вървящата онлайн версия на PES.

От известните имена, кой е надут откъм статистики?
Статистиките са до голяма степен като миналогодишните. Аршавин е силен, но не и феномен. Няма нужда да се смъкват статистики - сблъсъците са направени много по-реални и дори Меси може да бъде опазен с разумна игра в защита.

От какво си разочарован?
От две неща, макар че сигурно съм прекалено критичен. Центриранията изглеждат доста меки, особено от корнер, а стрелбата отново е променена и ако стреляш като в PES2008, никога няма да вкараш. Това не е толкова лошо, но отново иска време да свикнеш. Също така в режима за легендите не можеш да създадеш вратар или защитник, което е доста жалко.
Разочарован съм, че Байерн вече ги няма и че Мастър Лигата не е грам променена - дори менютата са същите.

Все пак като цяло това е най-добрата футболна игра и само трябва да изчакате до октомври за да се уверите в правотата на думите ми!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Всичко за Pro Evolution Soccer 2009 [PC,PSP,PS2,PS3,360,Wii]
Публикувано на: 09 Авг 2008 03:32

FIFA > PES

Лицензи, лицензи...!

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2008 17:58

Blue написа:
FIFA > PES

Лицензи, лицензи...!

линценза ли е най важното бе тикво :stooped:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2008 14:26

Blue написа:
FIFA > PES

Лицензи, лицензи...!

Геймплей > Лиценз

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2008 22:15

Нова информация от PESfan.com за промените в Pro Evolution Soccer 2009!
Ето ги и промените:

Геймплей:

По добър контрол:
• Ръчно сменяне на курсора
• По-лесен контрол над триковете

Топката има по-реална физика:
Топката досега винаги е имала индивидуална физика, но в PES2009 вече ще се има в предвид и съпротивлението на въздуха.
• Вече при натиснато копче действието се извършва веднага, независимо от ситуацията.
• В зависимост от това колко сте задържали копчето, ще има различни действия. Примерно по-лошо влизане при отнемане на топката.
• В зависимост от времето/терена ще има различен ефект върху топката.
• В зависимост от височината на топката играчите могад да извършват различни действия. (топката се топа и се издигне, играча я прехвърля над противника пред него)
• Способностите на играчите вече ще се имат в предвид дори повече от преди! Тоест определено ще виждате разлика между играчите, и всеки един ще е с уникални способности.
• В зависимост от времето и кондицията на терена трябва да предвидите как да използвате топката. Примерно имате дъжд, и терена е много мокър - при лек пас топката може да спре преди топката да е стигнала до играча, докато при по-силен пас топката стига, но пак има възможност да спре.

Teamvision:
• Тактиките се сменят в зависимост от ситуацията.
• По-добри движения без топка. Примерно движения преди поемане на пасове.
• Компютърът анализира тактиките ви от Master League и League Mode и ако ползвате една и съща тактика често, компютърът е подготвен ако срещу него сте с същата тактика и ви противодейства. Това ви подтиква за креативност в нови тактики и схеми, като ще бъдете по-труден противник.

Master League и League Modes

Визуални промени:
Стадиони:
• Всеки стадион изглежда различно при различно време. Не става дума само за тревата, но и за трибуните.
• По-детайлни ефекти при всяко време, всеки стадион, които показват времето на терена по-добре. (При едни и същи условия на игра пак ще има огромна визуална разлика между ден и нощ, но геймплейя зависи от времето (дъжд,сняг))
• 20 стадиона, като ще има и нови, включително Уембли.

Играчи:
• Изцяло нови модели на играчите
• Много нови движения, допринасящи на реализма. Примерно докато бяга, понякога си помага с ръка за да държи равновесие.
• Нови движения при пряк-свободен удар, включително и на рекламното лице на PES - Кристиано Роналдо.
Камера:
• Изцяло нови камери, включително вертикална, с опция за следене на играча, и зумване в по-напечени ситуаций.

Меню:
• Изцяло нова меню система.
• Много по-голям избор на песни.

EDIT Mode:
• Вече можете да добавяте песни, песните на агитките, които се чуват по време на мач и още...
• Опция за правене на емблеми.

Режими на игра:
Become a Legend:
• Нов режим на игра, в който издигате един играч до славата.
• Можете да управлявате нападател или халф.
• Нормалната камера ще бъде вертикална. (не Player камерата)
• Детайлно развиване на играча (всеки един елемент от качествата му ще се развива в зависимост от играта на футболиста)
• Възможност за трансфер в всеки един друг отбор! Но ако сте слаб играч е по-вероятно да седите на пейката или да бъдете продаден на по-слаб клуб. Всичко зависи от вас!
• За първи път в Европа! Този режим се появява първо в японският Winning Eleven : J-League в Япония.
Legends:
• Онлайн версия на Become a Legend!
• Използва се футболиста, с който играете в сингълплейър версията на Become a Legend!
• Добрата игра в отбор ще ви носи PES точки!
• Най-добрите моменти с приятели от този режим можете да запаметите, ъплоудвате и целият свят да ги види и оцени!

Master League/ Мастър Лигата:

• По-интуитивни менюта
• Ако играчите не са доволни от условията, заплатата и т.н., те няма да искат да играят за отбора. Но ако са доволни ще играят по-добре.

От официалното изявление на Конами става ясно че скоро ще има разеснения за онлай режима !

Превод : Napster и IvanM
Източник : http://pes.bfl-team.com/

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2008 22:34

Фифа > аll
идея си нямам как изобщо сравняваме двете заглавия, фифа, макар и почти без промени напоследък пак е по-добра
а и лицензите пак са изключ важни, каквото и да ми казваш

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2008 23:30

Till Lindemann написа:
Фифа > аll
идея си нямам как изобщо сравняваме двете заглавия, фифа, макар и почти без промени напоследък пак е по-добра
а и лицензите пак са изключ важни, каквото и да ми казваш

Ами всеки е с различен вкус.
Бтв в сайта и форума които пускаме скоро, ще има турнир Legend, 6vs6. Като пуснем форума ще дам линк който иска да се запише :) Ще бъде зверско!
Който е прочел горната новина, знае за какво говоря.
Нови 2 гейм режима - Become a Legend и Legend. Преди да ми говорите за Be A Pro, ще ви кажа, че този режим го има много отдавна в Winning Eleven : J-League, което е само за Япония, много преди Be A Pro. Както и да е.
В Become a Legend ще правите същото, което и на Fantasia Mode (J-League) - правите си играч, развивате го, и от слаби отбори постепенно отивате в грандове. Ставате легенда и славно си отивате. Всъщност може и да станете пропаднал играч, в втора девизия, който седи само на пейката :lol:
В Legend, вторият режим, ще играете онлайн с играча ви от Become a Legend с до 11 други играча. Тоест говорим за 6вс6. И всеки оправлява своя играч. Единственото лошо нещо е, че можем да играем само с нападатели и халфове.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 04:54

Napster написа:
Ами на прима виста мисля, че Байерн бяха заменени от Зенит Санкт Петербург.

:shock:

Това сега нещо като подигравка ли трябва да е?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 09:29

казах ти, че са скапаняци

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 12:43

незнам защо всички ревтунят за лицензи,след като има пачове,които оправят имената :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 13:41

Ще се повторя за десети път...
ЕА купуват екслузивни права на почти всички лиги от тяхната игра до 2010. И Сони (разпространители на играта) се заемат да купят колкото се може повече лицензи. През 2010 и PES и FIFA ще могат да имат еднакви лицензи. Тоест вече PES няма да са ограничени както досега.

@Till Lindemann, ти предпочиташ да игреш супер тъпа игра с 1000 първенства, 91948915134 играча (супер некадърно направени), или страхотна игра, невероятен геймплей, режими на игра и така нататък, но пък с малко лицензи :lol: :lol: :lol: Това което говориш е протсо абсурдно. Ти играеш ФИФА само защото са ... ФИФА. ФИФА никога не е била по-добра от PES ако говорим за реалност. От 22 години в които KONAMI правят футболни игри, единственото разочарование беше PES2008, по простата причина че не е довършена, притиснати бяха от срокове. Докато ФИФА се издигнаха за 14-те години само с името си и парите на ЕА. Естествено ФИФА си имаше свойте големи попадения, но определено PES се развива далееееч по-добре. Орлин Широв се кефеше на новата ФИФА, че можеш вече да подлъгваш при тъч и други дреболий, докато в всеки нов ПЕС тези малки елементи са една дузина.

Till, обоснови се. Така излиза, че играеш ФИФА само заради името й, и парите на ЕА. Смешно е. :?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 16:18

веднага
защо играем такъв тип игри?защото искаме да даправим супер мелница с приятелите?защото искаме да тренираме умения?по-скоро зависи от гледната точка, но аз играя фифа, когато съм във футболно настроение-ман юн и арсенал завършват Х, избирам манчесткър, правя си селесцията, която треньорът не е направил, а е по-добра и изигравам мача както трябва да е...
тотнъм рединг Х, пускам мача, слагам бербатката и кинг отпред(както трябва да е)и смачвам рединг с 6 на 0 при World Class...
това, което искам да кажа е, че ние играем ФИФА заради реалността, възможността да се докоснем до истинския футбол, способността да избереш по-добрият гостуващ екип, да направиш това, което футболистът не е направил както трябва...да се докоснеш до футбола
а това докосване на футбола не е никак реално ако играеш с МЪРСИСАЙД РЕДС например
лично за мен ще е наистина яко да си видя нормалната картинка на ливърпул, нормалното име с нормалните играчи

не benbatov и ibonkov

може доводите ми да олекват пред вас, но за мен са си абс сериозни

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 16:34

Blue написа:
FIFA > PES

Конски изпражнения > FIFA :evil:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Авг 2008 22:11

Till, а това което правят играчите, което не са направили в истинският мач хич не е реално. 8 посоки на движение, еднотипен геймплей, играта като цяло омръзва след 1 седмица. Докато при PES аз играя с приятели предимно. Стават яки мачове 2вс2, а даже и играем за кеф Master League двама, като си правим нов отбор, почваме от втора девизия на Италия примерно и стигаме след 5-6 сезона до върха. А и дори всяка вечер си играя онлайн. Просто това е перфектната игра. Аз бих играл PES даже без нито един лицензиран отбор. За мен е важно изживяното на виртуалният терен. При ФИФА еднотипният геймплей разваля цялата атмосфера на менютата, картинките и т.н. За мене е важно създателите да са се потрудили за играта, която правят. При ФИФА едиствено оправят лицензите от новият сезон. Горе-долу е това. А и копират някое друго нещо от КОНАМИ. А и да не говорим, че след една седмица в който и да е PES или WE винаги можеш да играеш с всички най-добри отбори. ;) Виж тази картинка например - има си Премиершип, Италиянската, Френската, Испанската, Бундеслигата и Ередевизията. Както повече искаш? Сега не ми казвай, че си пускаш да играеш с втородивизионните отбори. Ще те помоля за нещо. Пробвай PES с добро добро настроение, а не негативно. А също и трябва да свикнеш, разбира се. Така играта няма как да не ти хареса, да не говорим колко по-реална е. Всъщност пробвай PES6, не PES2008 ;) Даже ми пиши в скайп (napsterbg) и ще ти дам кей, за да видиш истинската същност на играта ;)

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 16 Авг 2008 23:34

Хаха пак няа лицензи.Фифа от бедняци :D

Малее и кви са тия отбори бее...PES United WC UNited,тц тц тц,мн оригинално бе :D
Баси тая игра дори не е на английски.Нямали са пари за лиценз за английски :D :D :D :D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2008 20:04

А, Напстер, колко време след излизането на играта правят пачовете за отборите? :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2008 20:38

Ами почти веднага. На следващият ден вече има. А читаво, с което можеш да си караш до следващата игра е след месец. А и може и без пачове като мен. Наистина не са важни лицензите.
Бтв в геймспот има изтичане на информация. Нова европейска лига от 'големите' ще присъства. Не казват коя е.
Вероятностите са: Бундеслигата, Шампионската Лига, Премиершип. Последните са малко вероятни и най-вероятно ще е Бундеслигата. Това значи, че заменянето на Байерн няма значение :lol:
Има и още нещо излязло днес: геймплей видео.
http://www.jeuxvideo.tv/video/pro-evolu ... iew:256118

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2008 04:21

Мен само за Байерн ми е зора. То останалото по-зле от ФИФА за пц няма как да е.
Интересно ми е обаче защо ти е да махаш нещо, щом дори не плащаш лиценз за него :shock:

Профил ICQ

Публикувано на: 21 Авг 2008 18:17

Алминатора__ написа:
Хаха пак няа лицензи.Фифа от бедняци :D

Малее и кви са тия отбори бее...PES United WC UNited,тц тц тц,мн оригинално бе :D
Баси тая игра дори не е на английски.Нямали са пари за лиценз за английски :D :D :D :D :D :D

тва е за тебе http://www.lafferty.ca/wp-content/uploa ... ail-24.jpg
Една игра може да има няколко езика.Разбирам те явно часовете глуави игри ала фифа са убили и малкото мозъчни клетки в мозъка ти.Друг е проблема че повечето се оправдават само с лицензите,понеже немога да намерят друг кусур на играта .А ако почнем за фифа нема да стигне един ден .И като започнем от графика,минем през реалистичност и стигнем до геймплей

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2008 12:21

Нов Лиценз! Вече КОНАМИ отмъкнаха лиценза на UEFA Champions League!

http://zazz.bg/play:da5f5a56

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com