Гаспод написа:IceQueen написа:Въпреки това, според мен книгата не е кой знае колко Велика. Нещо средно ниво е.
Щото го няма Орландо Блум?
Я не ме занасяй
Песента подминава дори Властелина
едит:
Абе я пускайте и по някое кратко резюме на книгите за които говорите
Тия голи заглавия никаква работа не вършат
Поне жанр може да слагате
Колкото до Властелина и той се реди малко над средното ниво, просто книгата е доста по-тежка отколкото би било приятно да се чете без да се затормозяваш (над допустимото). Все пак първата част на Властелина е доста интересна и приятна, но Втората вече е доста трудна за преглъщане( Говоря за старото издание, новият мек буклук не съм го купувала и не мисля ,че трябва.).
Добри книги според мен са "Граф Монте Кристо", Трилогията "Синовете на Великата мечка", поредицата за Айла, но само до 4-та книга, след това сбозва, но до 6-та е поносимо добре, вече 8 и 9 са доста трагични, но пък се четат от злоба

, както и "Щамът Андромеда", "Денят на Трифидите" също и "Светещата Гибел". Последните 3 ако някой не ги е чел, а има желание да почете добра научна фантастика от поредица Галактика - изобщо няма да загуби, ако ги издири.
За тези, които се чудят какво да четат, ако все пак ви се чете доволно забавна приключенска поредица Поредицата за Айла е доста увлекателна, развива се действието когато неандерталците се застъпват с Хомо Сапиенс. Проследява живота на Айла, която бива отгледана от неандерталците. Смея да кажа, че е доста забавна поредица, първите 3 книги се четат на 1 дъх, после малко се забавя темпото, както казах по-горе, но определено има над какво да се замислиш докато я четеш

. А и видях, че наскоро са пуснали ново издание, та няма да ви се налага като мен с години да ги издирвате по бутки за втора ръка.