Аз УоУ не съм играл,а говорех за безплатните ММО-та.Vermic написа:^Тъп си ве!
УоУ си е УоУ!НАй-доброто!
Препоръчайте ми MMORPG, което да...
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да...
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Тва Perfect World готино ли е? Ся го пачвам, че ми стана любопитно.
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
born different after all.
Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down.
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
Пълна повърня Дисте, пълна..
Очаквах нещо интересно.. много се разочаровах с тая игра![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Очаквах нещо интересно.. много се разочаровах с тая игра
- Edwin Odesseiron
WoW не струва
В LotRO и Age of Connan е истината
edit:
И в Warhammer Online ако излезе преди Duke Nukem Forever
edit:
И в Warhammer Online ако излезе преди Duke Nukem Forever
I'm busy, okay? I'm busy!
- NeO_Zealot
Батенце, ти в сека една тема, където се споменава MMORPG ли ше го пишеш т'ва ?Гаспод написа:WoW не струва
Perfect World не е много hardcore игра, но си има добрите моменти. Custom-изацията на героя е почти перфектна когато става дума за външен вид, възможността да се биеш под водата и в небето също е готино нещенце, въпреки че идва по-късно в играта. Crafting системата е хубава, куестовете не са нищо особено, въпреки че има и някои, които са доста интересни и се иска от теб да си използваш главата за да ги минеш. Skill-овете не са нищо особено, както и бойната система като цяло. Pet системата е добра, но е достъпна само за werefox-овете(освен mount-ове, ест). Хубава е играта и си заслужава да се види, дори и само за да си направиш перфектно изглеждащия за теб герой.
Иначе виж Rohan: Blood Feud, съвсем новичка е и има добри системи, включително multi kill система, която спомага да качваш левели по-бързо чрез лов на monster-и, а не чрез куестове и PK системата, с която можеш много да се забавляваш(можеш да си направиш герой от клас assassin, да се маскираш и да ходиш да трепеш други играчи за XP и злато, иначе в обикновеното PvP си имаш списък с последните играчи, които си убил и които са те убили и къде са горе-долу, за да можеш да ги намериш и да си им го върнеш... ако можеш де).
Иначе виж Rohan: Blood Feud, съвсем новичка е и има добри системи, включително multi kill система, която спомага да качваш левели по-бързо чрез лов на monster-и, а не чрез куестове и PK системата, с която можеш много да се забавляваш(можеш да си направиш герой от клас assassin, да се маскираш и да ходиш да трепеш други играчи за XP и злато, иначе в обикновеното PvP си имаш списък с последните играчи, които си убил и които са те убили и къде са горе-долу, за да можеш да ги намериш и да си им го върнеш... ако можеш де).
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Edwin Odesseiron
Батенце, като някой те пита колко е часа, за астрология ли му говориш?Quirk написа:Батенце, ти в сека една тема, където се споменава MMORPG ли ше го пишеш т'ва ?Гаспод написа:WoW не струва
Гаспод, ти точно това правиш...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- Edwin Odesseiron
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
А някой спомена ли Guild Wars?
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- NeO_Zealot
Ми не, ама ми стана смешно. Човека иска препоръка за ММО. Ти вместо да му обясниш ЗАЩО точно в lotro и aoc е истината, плюеш по друга игра. Просто ми напомни малко на ситуацията с малоумните бг футболни фенчета - вместо да викат за своя отбор, те псуват противниковия... Както и да е, не ми се спори.Гаспод написа:Батенце, като някой те пита колко е часа, за астрология ли му говориш?Quirk написа:
Батенце, ти в сека една тема, където се споменава MMORPG ли ше го пишеш т'ва ?
Андрей, GW е наистина много стабилна игра, с може би най-балансираната и идейна ПвП система от всички други ммо-та. Проблема при нея е, че трябва да отделиш доста парички за да си вземеш всичките части. Аз лично съм решил, ако Wotlk ме разочарова да ъпгрейдвам щайгата и да се подготвям за GW2.
@Sentry
Perfect World изобщо не ми хареса и на мен... Обаче с това info за Рохан ме заинтригува, пуснах я да се тегли. Ще я видим по-късно
Perfect World изобщо не ми хареса и на мен... Обаче с това info за Рохан ме заинтригува, пуснах я да се тегли. Ще я видим по-късно
Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are
No CNN or media now ...
No CNN or media now ...
- Edwin Odesseiron
Точно... човека пита кое ММО да играеQuirk написа:Ми не, ама ми стана смешно. Човека иска препоръка за ММО. Ти вместо да му обясниш ЗАЩО точно в lotro и aoc е истината, плюеш по друга игра.
И понеже някой каза ВоВ аз му казвам че т'ва не струва и няма смисъл да си губи времето с него и му препоръчах други две
Disturbed, еми не знам, на мен ми хареса и си я играя от време на време, няма универсални критерии за харесване, нали знаеш 
И рохан е боза.Абе безплатно добро ммо няма
Реших да пиша тук за да не правя нова тема.Свалих си Rohan: Blood Feud инсталнах я обаче,като я пусна и ми показва ерор на който пише,че неможе да се свърже със сервера за да ъпдейтне!Преинсталирах я и пак не става!Та исках да ви питам как аджеба става?
Най-вероятно е имало профилактика, защото сега се пусна да се update-ва. По време на профилактиката никакви сървъри не работят.
На някой да му е направило впечатление, че през първите левъли в Rohan мобовете бият адски гадно?
Правя аз Декан и оп, мобовете ме съсипват откъм dmg. Имам аз 1к HP, обаче гадорийките като удрят със 140 dmg... 9 удара и половина и си дотам.
Някакви хинтове за това проблемче? Иначе наистина е готина игрицата, нямам друга критика към нея. Само да не мрех толкова бързо...
Правя аз Декан и оп, мобовете ме съсипват откъм dmg. Имам аз 1к HP, обаче гадорийките като удрят със 140 dmg... 9 удара и половина и си дотам.
Някакви хинтове за това проблемче? Иначе наистина е готина игрицата, нямам друга критика към нея. Само да не мрех толкова бързо...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Като започнеш дай да те прати в toturial зоната, а не в града ти направо. Там mob-овете са по-лесни и ти дават някои неща за да започнеш играта.
Иначе като цяло джитката си остава сравнително трудна откъм битки и трябва да се внимава какво правиш.
Иначе като цяло джитката си остава сравнително трудна откъм битки и трябва да се внимава какво правиш.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
оправи се мерси инече за комнт. инече аз имам dragon knight и съм доста доволен от него в момента съм 11 лв казва се naixi ако иска парти